پاسخ : اخبار و حواشی بایرن مونیخ در فصل 2013-2014
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ تحت حمایت همه جانبه ای از سوی سران باشگاه و بازیکنان قرار گرفته است.
خبر توافق با پپ گواردیولا سرمربی موفق بارسلونا آن هم در تعطیلات کریسمس فصل گذشته را می توان مهمترین نقل و انتقال مونیخی ها در دهه گذشته دانست. کاملا شوکه کننده بود یوپ هاینکس در تدارک شروعی موفق در نیم فصل دوم بود که خبر منتشر شد اما مدیریت آلمانی به گونه ای است که از تهدید ها فرصت می سازد یوپ هاینکس برای نخستین بار سه گانه را در ویترین بایرن گذاشت و رفت بدون هیچ حاشیه ای.
پس از یک فصل رویایی تیمی قدرت مند که بر قله ی فوتبال جهان تکیه داده بود در اختیار گواردیولا قرار گرفت. سوالی که از بدو ورود وی به مونیخ مطرح شد این بود که او چه چیزی به سبک بازی بایرن اضافه می کند؟ چرا یوپ هاینکس با چنین کارنامه ای کنار گذاشته شد و سران مونیخی ریسک مربی جدید را می پذیرند؟
در این زمینه تحلیل های بسیاری نگاشته شد اما آنچه به وضوح می توان به آن اشاره کرد این است که بایرنی ها بدنبال آینده هستند با وجود زیرساخت های مدرنی که پیش روی باشگاه بایرن است می توان از ایده ها و فلسفه هایی نو که آزمایش خود را پس داده، استفاده کرد و سطح کیفی را همچنان در اوج نگاه داشت.
همه چیز برای گواردیولا خوب پیش می رفت. اردوی ایتالیا و پیروزی در چندین دیدار دوستانه و نهایتا قهرمانی مقتدرانه و بدون دردسر در تله کام، اما نخستین چالش جدی سوپر کاپ آلمان بود پپ باید برای اولین بار با مهمترین رقیب خود یورگن کلوپ تنه به تنه می شد. شکست در این دیدار رویای مونیخی ها را آشفته کرد.
بزرگترین مربی دنیا هم که باشی، از آینده ی کاری خود در بایرن مطمئن نیستی باشگاهی که اسطوره های فوتبال جهان را در راس خود می بیند آن ها فوتبال را می فهمند و تجربه نشان داده که به مربیان بزرگی همچون فان خال نیز رحم نکردند.
اما شرایط برای گواردیولا به گونه ای دگر است جوی مثبت و لایه ای حفاظتی پپ را در برگرفته است همه برای کمک به مربی اسپانیایی بسیج شده اند. کارل هاینس رومینیگه یکی از مدیران ارشد بایرن در بیانیه ای اعلام نمود:" در شرایط فعلی فتح دوباره ی سه گانه در اهداف باشگاه نیست" تا فشارها را از دوش پپ کم کند.
اما این حمایت ها تنها به سطح مدیریت محدود نشد ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه و یکی از موثرترین افراد در سیاست گذاری های ورزشی بایرن کاملا از مربی اسپانیایی و ایده های او پشتیبانی می کند این در حالی است که فصل پیش پس از پیروزی خارج از خانه ی بایرن مقابل وردربرمن سامر در صحبت هایی عجیب اعلام کرد از شرایط و سبک بازی تیم رضایت ندارد تا یوپ هاینکس در نخستین رویارویی با سامر شکست مقابل باته بوریسوف را به گردن آقای مدیر بیاندازد.
اسطوره های باشگاه نیز گواردیولا را از سایه ی چتر حمایتی خود خارج نمی کنند اولیور کان در جدیدترین اظهار نظر خود با حمایت از ایده ها و فلسفه ی پپ همگان را به صبوری دعوت کرد تا سرمربی اسبق بارسلونا زمان لازم را برای تغییراتی که مدنظر دارد داشته باشد.
به این جمع شور و اشتیاق بازیکنان را اضافه کنید باستین شواین اشتایگر نزد هواداران چهره ای محبوب و تاثیرگذار است صحبت های او می تواند تاثیرات مثبت و منفی زیادی را در سکو ها ایجاد کند اما کاپیتان دوم بایرن نیز پشت سرمربی در می آید و در مصاحبه ای با تلویزیون آلمان، از ایده های باورنکردنی پپ برای تیم سخن می گوید و توپ را در زمین بازیکنان انداخته و می گوید:" اگر بازیکنان فلسفه ی گواردیولا را درک کنند براحتی می توانند هر تیمی را شکست دهند".
تلاشی ستودنی و عزمی راسخ از بالاترین سطح مدیریتی باشگاه تا بازیکنان، برای ایجاد یک بازه ی زمانی مناسب جهت جاافتادن ایده ها و فلسفه های ذهنی گواردیولا انجام شده است تا پپ به مانند سکانس تاریخی فارست گامپ، از این تشویق ها استفاده کرده و شروع به دویدن کند صحنه ی اوج این سکانس می تواند 8ام شهریور در سوپرکاپ اروپا و تقابل با مورینیو کلیک بخورد.
خبر کوتاه:
رومینیگه: چلسی به دنبال خرید فرانک ریبری بودرومینیگه در مورد در خواست چلسی برای جذب ریبری می گوید: "در سال 2011 باشگاه چلسی خواهان به خدمت گرفتن ریبری با پیشنهادی نزدیک به 100 میلیون یورو بوده است".برنامه کامل هفته دوم بوندسلیگا
شنبه 26 مرداد ساعت 18 به وفت تهران
اینتراخت فرانکفورت - بایرن مونیخ
وولفسبورگ - شالکه
وردربرمن - آگسبورگ
فرایبورگ - ماینتس
هامبورگ - هوفنهایم
اشتوتگارت - بایر لورکوزن
شنبه 26 مرداد ساعت 21 به وفت تهران
بوروسیا مونشن گلادباخ - هانوفر
یکشنبه 27 مرداد ساعت 18 به وفت تهران
نورنبرگ - هر تابرلین
یکشنبه 27 مرداد ساعت 20 به وفت تهران
بوروسیا دروتموند - اینتراخت برانشوایگ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، لوئیز گوستاوو ، هافبک برزیلی باشگاه بایرن مونیخ که خواهان پیوستن به تیم ولفسبورگ آلمان بود ، با موافقت سران باشگاه بایرن مونیخ مواجه شد. هنگامی که این بازیکن 26 ساله تصمیم گرفت باشگاه مونیخی را ترک کند ، کارل هاینز رومنیگه رئیس باشگاه بایرن و کلاوس آلوفس مدیر باشگاه ولفسبورگ مذاکرات خود را آغاز کردند. لوئیز گوستاوو امروز یک قرارداد 5 ساله را تا سال 2018 با باشگاه ولفسبورگ به امضا رساند. شرایط و توافقات قرارداد نامعلوم باقی خواهد ماند.
رومنیگه پس از این انتقال گفت : " می خواهم از طرف باشگاه بایرن ، تشکر گرم و صمیمانه ای را از زحمات دو سال و نیمی که گوستاوو در باشگاه کشید داشته باشم. او آرام بود و با رفتار بسیار دوستانه و همواره حرفه ای که داشت دوستان بسیاری را در باشگاه ما بدست آورد. ما همیشه می توانستیم بر روی لوئیز گوستاوو تکیه کنیم و او به خوبی سهم خود را در سه گانۀ فصل گذشته ایفا کرد. "
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،آرین روبن وینگر هلندی باشگاه بایرن مونیخ دیروز در کنفرانسی مطبوعاتی شرکت کرد و بازی مقابل فرانکفورت را مشکل دانست.
آرین روبن در مصاحبه دیروز خود در مورد برخی مسائل صحبت کرد که در زیر به آنها خواهیم پرداخت :
رقابت با گوتزه
" ماریو یک بازیکن بزرگ است و رقابت با او واقعاً شیرین است و باعث پیشرفت می شود اما من تمام تلاش خود را می کنم تا در رقابت با او پیروز شوم ".
پپ گواردیولا
" هر مربی جدید خواهان تغییراتی در تیم است و در اوایل به مشکلاتی بر خواهد خورد اما پپ واقعاً مربی بزرگی است و تا کنون چیزهای زیادی از او آموخته ام و کل تیم نیز با او خوشحال هستند. او کسی است که توانست با بارسلونا به نتایجی تاریخی برسد و بازیکنی مانند مسی را به این خوبی پرورش دهد و استعداد های او را شکوفا کند. رابطه تمام بازیکنان با پپ خوب است و من نیز با رابطه بسیار خوبی دارم ".
بازی روز شنبه مقابل فرانکفورت
" بازی سختی در پیش خواهیم داشت چون در زمین حریف است و اینکه آن ها در بازی قبل با نتیجه 6 - 1 بازی را واگذار کرده اند. تیم ما الان به یک تیم قهرمان تبدیل شده است و همه از ما انتظار پیروزی دارند.
بایرن روز شنبه 17 آگوست باید در ورزشگاه خانگی فرانکفورت به مصاف این تیم برود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماریو گوتزه، بازیساز بایرن، تایید کرد که صفحه توئیترش هک شده است.
به تازگی در صفحه توئیتر گوتزه مطالبی در مورد مارونه شاماخ، مهاجم جدید کریستال پالاس منتشر شده بود و از قول او، ادعا شده بود که این مهاجم مراکشی شانس بیشتری برای بردن توپ طلا نسبت به مسی و رونالدو دارد.
اما این بازیکن در صفحه فیس بوکش دلیل اصلی انتشار چنین پست های عجیبی را توضیح داد.او نوشت:" سلام دوستان، امروز صفحه توئیتر من هک شد. همه پست ها و توئیت های قبلی کاملا بی معنی هستند اما از این به بعد، بار دیگر تنها خودم مسئولیت نوشته ها را برعهده خواهم داشت."همچنین در یکی از پست ها، از گوتزه با عنوان "خائن تمام وقت" یاد شده بود که به انتقال او از دورتموند به بایرن در این تابستان اشاره داشت.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماریو گوتزه ستاره جوان تیم فوتبال بایرن مونیخ که در تابستان گذشته از بوروسیا دورتموند به بایرن مونیخ پیوسته است در ترکیب 18 نفره این تیم برای دیدار با آینتراخت فرانکفورت قرار دارد.
این بازیکن 21 ساله که با انتقالی جنجالی از وست فالن به آلیانز آرنا آمد با مصدومیت دست و پنجه نرم می کرده است و هنوز در هیچ مسابقه رسمی برای بایرن به میدان نرفته است.
پپ گواردیولا که هفته گذشته گوتزه را در یک دیدار دوستانه مورد آزمایش قرار داده بود و دست بر قضا شاهد به ثمر رسیدن 2 گل توسط این بازیکن بود تصمیم گرفته است ماریو را با خود به فرانکفورت ببرد.
گواردیولا در اینباره می گوید:"ماریو آماده است و مشکل او کاملا رفع شده و او همراه ما به فرانکفورت خواهد آمد."
البته بسیار بعید است که این بازیکن که به تازگی یک آسیب دیدگی طولانی مدت را پشت سر گذاشته است به صورت فیکس به میدان بیاید اما حضور او بر روی نیمکت ذخیره های بایرن این نوید را برای او و هواداران بایرن دارد که به احتمال فراوان شاهد نخستین بازی گوتزه با پیراهن بایرن مونیخ باشند.
تیم های فرانکفورت و بایرن مونیخ عصر شنبه در هفته دوم بوندسلیگا به مصاف هم می روند.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،بایرن مونیخ امیدوارست تا تحت هدایت پپ گواردیولا برد 3-1 هفته گذشته را با یک سه امتیاز دیگر کامل کنند.
بایرن مونیخ که فصل گذشته با حساب 25 امتیاز اختلاف به قهرمانی در بوندس لیگا رسید موفق شد تا در هفته نخست این رقابت ها جمعه شب با پیروزی 3-1 از سد بوروسیا مونشن گلادباخ عبور کند.
آنها در حال حاضر 26 بازی است که پس از باخت 2-1 خانگی به لورکوزن در اکتبر 2012 دیگر در لیگ تن به شکست نداده اند و می توانند همچنان به این روند خوب خود ادامه دهند.
پپ گواردیولا در نخستین بازی رسمی اش در لیگ ترجیح داد تا از سیستم 1-4-1-4 استفاده کند به این صورت که ماریو مندزوکیچ توسط آرین روبن و فرانک ریبری حمایت می شود.
مندزوکیچ و روبن در آن بازی هر دو موفق به گلزنی شدند اگر چه ضعف هایی در خط دفاعی بایرن مونیخ دیده شد اما انها موفق شدند به خوبی از پس این مهم بر بیایند.
تیاگو آلکانتارا و ماریو گوتزه هنوز موفق نشده اند نخستین بازی فصل خود را با پیراهن بایرن مونیخ در لیگ تجربه کنند در حالی که گوتزه رکورد زدن 26 شوت در چهارچوب برابر مونشن گلادباخ را دارد.گوتزه نخستین بازی اش برای بایرن را در یک دیدار دوستانه برابر تیم مجارستانی گیوری اتو انجام داده و دو گل در برد 4-1 به ثمر رساند.
هر دو تیم از جمله بایرن بازیکن های ملی پوش خود را در طول هفته در اختیار نداشتند که این می تواند در روند امادگی این بازیکنان تاثیرگذار باشد.
فرانکفورت با متحمل شدن شکست 6-1 برابر تیم تازه صعود کرده هرتابرلین شروع بسیار وحشتناکی در بوندس لیگا داشته در حالی که فصل گذشته با قرار گرفتن در رده ششم به کارش در لیگ پایان داده بود.
الکساندر مایر هافبک فرانکفورت فصل گذشته سومین بهترین گلزن این تیم در بوندس لیگا بود و او این فصل را گلزنی اش را از روی نقطه ضربه پنالتی اغاز کرد.
دو مصاف اخیر این دو تیم در فصل گذشته با پیروزی 1-0 و 2-0 بایرن به پایان رسید در حالی که آخرین پیروزی فرانکفورت برابر بایرن به تاریخ ماه مارچ 2010 بازمی گردد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،تیم بایرن مونیخ در صورت عدم شکست در بازی امروز مقابل تیم آینتراخت فرانکفورت، به رکوردی دریگر در تاریخ خود خواهد رسید. به گزارش سایت آلمانی “Sport1” تیم بایرن مونیخ در صورت عدم شکست در بازی روز شنبه خود مقابل آینتراخت فرانکفورت در هفته دوم بازیهای بوندس لیگا، به رکورد 27 بازی متوالی بدون باخت در این بازیها خواهد رسید و حد نصاب جدیدی را در این زمینه در تاریخ باشگاه، به ثبت خواهد رساند.
پیش از این بایرن مونیخ در سال 1989 تحت هدایت مربی فصل گذشته اش، یوپ هاینکس در 27 بازی پیاپی بوندسلیگا بدون باخت زمین مسابقه را ترک کرده بود. رکورد بوندسلیگا در این زمینه در اختیار هامبورگ است که در فاصله زمانی بین 16 ژانویه 1982 تا 29 ژانویه 1983، 37 بازی متوالی بوندسلیگا را بدون شکست پشت سر گذاشته است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در گفتگو با مجله اشپورت بیلد در مورد برتری هایش در دنیای فوتبال صحبت کرده و اعلام کرده که فصل گذشته او در جایگاهی بالاتر از لیونل مسی و کریستیانو رونالدو قرار گرفته است.
ریبری در صحبت هایی گفت:« مسی و کریستیانو رونالدو بازیکنان بزرگی هستند ولی فکر می کنم که شرایط من برای کسب جایزه بهترین بازیکن سال یوفادر فصل 3-2012 خیلی بهتر است. من در طول تمام فصل در سطح خیلی بالایی بودم. همیشه در اوج آمادگی فیزیکی بودم و تمام جامهای ممکن را فتح کردم.»
ریبری برای فتح جایزه بهترین بازیکن سال یوفا که در روز 29 آگوست در موناکو به برنده اش اهدا می شود، رقابت حساسی را با لیونل مسی و کریستیانو رونالدو دارد.ریبری در ادامه صحبت هایش گفت:« من حس می کنم که جای برخی از بازیکنان بایرن در میان فینالیست ها خالی است. به عنوان مثال توماس مولر هم شایستگی این را داشت که نامش را درمیان فینالیست ها می دید. خیلی حیف است. چون او هم فصل فوق العاده ای را پشت سرگذاشت.»ستاره فرانسوی معتقد است که اگر افتخارات کسب شده توسط بایرن در فصل گذشته درنظر گرفته می شود، باید نام تعداد بیشتری از بازیکنان بایرن در جمع فینالیست ها دیده می شد:« برای هم تیمی هایم متاسفم. ولی برای خود من اوضاع خوب است. مسی و رونالدو بیشتر از من گلزنی کرده اند ولی من قهرمانی سه گانه را کسب کرده ام و دراین رای گیری ها همیشه تعداد جامهاست که مهم است.»ریبری در مورد روی کار آمدن گواردیولا در بایرن گفت:«در فصل 9-2008 آبیدال تلاش زیادی کرد تا من به بارسلونا بپیوندم. این ایده در ذهن خودم هم بود ولی آن زمان با بایرن قرارداد داشتم. واقعا از گواردیولا خوشم می آمد. چون او نه تنها یک سرمربی بزرگ است، بلکه انسان فوق العاده ای نیز هست. به همین خاطر حالا که او به بایرن پیوسته واقعا خوشحالم.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اختصاصی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، آلیانتس آرنا (تلفظ آلمانی) استادیوم خانگی تیم فوتبال باشگاه بایرن مونیخ، ساخت این استادیوم از 21 اکتبر سال 2002 تا 30 می 2005 به طول کشید و 340 میلیون یورو هزینه برداشت. گنجایش این استادیوم 71,437 نفر (در بازی های بوندسلیگایی) و 68,812 نفر (در بازی های بین المللی) در شمال شهر زیبای مونیخ قرار دارد. آلیانس آرنا یک استادیوم فوتبال در شمال شهر مونیخ آلمان می باشد. دو تیم فوتبال حرفه ای بایرن مونیخ و مونیخ 1860، بازی های خانگی خود را در این استادیوم از فصل 2005-2006 برگزار میکنند؛ پیش از ساخت این استادیوم، این دو تیم بازی های خانگی خود از سال 1972 را در استادیوم المپیک مونیخ برگزار میکردند. آلیانس آرنا بزرگترین استادیوم فوتبال آلمان پس از سینگنال ایندونا پارک شهر دورتمند و استادیوم المپیک برلین می باشد. در آپریل سال 2006 باشگاه بایرن مونیخ، 50درصد سهام باشگاه فوتبال مونیخ 1860 را با ارزش 11 میلیون یورو خریداری کرد که داشتن 50 درصد سهام این استادیوم در گذشته این اجازه را به مونیخ 1860ها میدهد که بازی های خانگی خود را همچنان در این استادیوم بازی کنند.
شرکت بزرگ خدمات مالی آلیانس حق اسم استادیوم را به مدت 30 سال خریداری کرده هرچند که نمیتوان از این اسم برای میزبانی یوفا و فیفا استفاده کرد زیرا که سیاست های منع حمایت شرکت های اسپانسر که شرکای رسمی مسابقات هستند بر این دو نهاد حاکم است. در طول رقابت های جام جهانی فوتبال 2006 آلمان، برای این استادیوم از نام ورزشگاه جام جهانی فیفای مونیخ استفاده میشد، در مسابقات رسمی یوفا نیز برای این استادیوم نامِ استادیوم فوتبال شهر مونیخ مورد استفاده قرار میگیرد، آلیانس آرنا میزبان فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2012 بود. موزه ی باشگاه بایرن مونیخ نیز به داخل استادیوم آلیانس آرنا انتقال داده شده.