اخه راه دیگهای بقیر از مای جوب نیست که تیممو عوض کنم؟راستی میشه از تیم باشگاهیتم انصراف بدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه راه دیگهای بقیر از مای جوب نیست که تیممو عوض کنم؟راستی میشه از تیم باشگاهیتم انصراف بدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه تا حالا تیمهای باشگاهی اینجوری بهم پیشنهاد ندادن فقط وفقط تو مای جوب بوده میشه 1کم بهتر توضیح بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينم از دست رنجه ما ... :chakerim: :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو ذخيره هام آدم هست هنوز اما به دلیل جلوگيری از چشم زخم تا اطلاع ثانويه نمايش داده نخواهند شد ... :دی !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چی کار کنم ديگه ؟!!! يه جوون خریدم به اسم Z.Labyad يه سال روش کار کردم ، از 12 هزار دلاريکه خرجش کردم 3 برابرش فروختم به 31 هزار اوشروغ ($) به يوونتوس :ookk: :
سلامتی ارواح سرمربی های قديمه Barnet بوووووق !!!
:de:
دیگه توضیح نداره :nishkhand: همونجوری که یه پیغام میاد که تیمهای ملی میخوانت همون پیغام در مورد باشگاه میاد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفتم که خیلی کم میشه این اتفاق بیفه . شاید اصن تو چند فصل بازی کنیو همچین اتفاقی نیفته .
البته این یکی از ضعف های فیفا هستش چون مربیی که میدرخشه رو همه باشگاه ها میخوان ولی اینجا فقط تیمهای ملی میان دنبالت .
به نظرم از تو همون مای جاب تلاش کنی بهتره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط seiiedabbas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی ایرانی بازیت تو چشو چالم . حقیقی , دژاگه ki::
بعد اون هزار نیست میلیونه :nishkhand: ریاضیه پنجم دبستانو برو یه بار دیگه پاس کن :hehee:
منم یه بازیکن قبلا خریدم 3 میلیونو خورده ای بعد 2 سال به بارسا فروختمش 50 میلیون :hehee:مارکو رویس رو خریدم 29 میلیون ( قیمتش 21 میلیون بود ) فصل بعد فروختمش به پاری سنجر من 81 میلیون :hehee: دیگه این فصل دارم پول پارو میکنم :ghelyon: فک کنم آخر این فصلم الشراوی رو به رئال بفروشم 300 میلیون :-shad
ای بابا ! داداش INDECENT تو تیمت یه خورده یا یکم بیشتر از یه خورده از من معروفتره خب ! معلومه بازکنای خوبتو بارسا مارسا طاق بالا میخرن !!! من که تو دسته 2 اینگلیس با یه تیمه 1 ستاره شروع کردم !!!! :eynak: ... به هر حال بازم دم من و تو گرم داداش :figur:
... گفتی حقیقی : حقیقی دو فصله که با clean sheet دو برابره نفره دومی میشه نفره اول ... !!! تو حلقم :sigarii:
بعدشم کی گفته تو فیفا فقط واسه تیم ملی بهت پیشنهاد میدن ، به من یکی که تیم باشگاهی هم پیشنهاد داده !!! آره والا entezar:: .
بازم چاکره داش INDECENT ، ماچ ماچ ماچ : :chakerim:
اره منم تو همین مونده بودم آخه تا حالا بعد 3فصل هیچ تیم باشگاهی اینجوری پیشنها نداده بود بهم.:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب منم تیمم داغون بود , خودم خفنش کردم , البته تیمه تو که دیگه واویلا :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط seiiedabbas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی تو که هر چی ایرانیه داری میاری تو تیمت مسعود شجاعیم بیار دیگه :nishkhand:
اگه دقت کنی منم نگفتم باشگاه بهت پیشنهاد نمیده گفتم یه چیز نادری هستش , فوقش فصلی یکی دوبار این اتفاق بیفته , در صورتی که تو یه فصل شاید 20 تا تیم ملی بهت پیشنهاد بدن .
آقا ماچ نکن , من معخوذ به حیام :nishkhand:
باشه داداش ماچ نمیکنم ... ashem:-نقل قول:
مسعود تعصبیه !! هرکار میکنم نمیآد ؟!! ... ولی یه چیزه باحالیکه هرفصل واسم پیش میاد اینه که بودجه مو 10 برابر میارن بالا مثلا الآن که فصل دوم تموم شد 12 میلیون اوشروغ داشتم ؛ اما الآن که فصل سوم شروع شده 102 میلیون اوشروغغغغ بودجه مه !!! نمیدونم باهاش چیکار کنم ؟؟؟؟!!!!! :soal:
جااااااااااااااااااااااان ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مطمئنی 102 میلیونه ؟