آقای saeedavril من تمام توضیحاتتون رو مو به مو اجرا کردم ولی FHL-BH-Editor اجرا نمیشه.ویندوزم 8 هست
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای saeedavril من تمام توضیحاتتون رو مو به مو اجرا کردم ولی FHL-BH-Editor اجرا نمیشه.ویندوزم 8 هست
سلام کامپیوتر من 4 هسته ای هستش ولی وقتی میخوام فیفا 13 رو بازی کنم تو بازی هی پر پر میزنه هی میپره گرافیکشو رو پایین پایین میزارم رزولوشنم کم میکنم بازم درست نمیشه
اصلا تو مسیر نصب من هیچ فایلی به این اسم نیت تو run هم که سرچ میکنم یه ارور میده اینم ارورش عکس میزارم[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedavril [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان فیفا باز عزیز کسی جواب این سوالا رو نمیدونه؟ یا اینکه کسی نمیخوادکمک کنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossgol [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossgol [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سوالات زیاد هست :)
برای جام باشگاها که تا اونجایی که من سری فیفا بازی کردم ...مثل پی اس جدا نداره...فقط تو قسمت caerer هست یعنی همون مستر بازی ...وقتی بازی میکنی اگر تیمت به لیگ قهرمانان برسه بازیهاشو انجام میدی...
اگر تیمی که باشه امسال تو بازیهای اروپا همون اول که مستر رو بازی میکنی بازیهای اروپایی هم هست تو برنامت.... تو کریر همه چی هست جام حذفی و... !!! شاید بازیت مشکل داره !!!
خوشحالیه بازیکنان هم روش کارنکردم واقیتش و هنوز پچی ندیدم...شاید بشه تو تنظیمات تغییر....
درباره موقعیتها هم اطلاع زیادی ندارم.... و همچنین سیو کردن replay ... چون من اگر بخوام سیو کنم با نرم افزار Fraps این کارو میکنم...
این مسیر نرم افزار :نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
C:\Program Files\RivaTuner v2.24 MSI Master Overclocking Arena 2009 edition\Tools\D3DOverrider.exe
برای تایپ در ران هم اگر بزنی d3d خودش تو صفحه میاد و انتخابش کن....
اگر کلا پیدا نکردی...نرم افزار رو کامل نصب نکردی....
این پر پر و لگ چند دلیل داره :نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1. آپدیت کارت گرافیک
2.آپدیت directx
3.نصب درایور های .net
4.شما گفتی 4 هسته ای هست cpu ...گرافیک و رم چطوره ؟
این دو گزینه در تنظیمات رو به این صورت بزار ببین تغییری میکنه یا نه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگر همه این کار ها رو کردی و باز هم جواب نداد از نرم افزار d3doverrider استفاده کن که در پستهای قبلی توضیح دادم....
دوست عزیز از فیفا 11 به بعد با کیبورد نمیشه بازی کرد ...یعنی لذتی نداره !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arman.Leo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مخصوصا 12 و 13 که الان سبک جدید اضافه شده
اگر میخوای مثل همون سبک قبلی بازیکنی باید اول defending رو به قدیمی تغییر بدی.
(یعنی توپ گیری فقط با 2 کلید انجام شه)
به قسمت customize fifa >>>controller
و در قسمت defending گزینه tactical رو به legacy تغییر بده
بعد تنظیمات کیبورد رو انجام بده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از دوستان هم معذرت میخوام دیر جواب دادمنقل قول:
فردا عروسیه برادرمه سرم شلوغه
:/danc
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mr.kandi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رجیستری هم اعمال کردی؟
مسیر رو وارد کردی؟
چه اروری میده ؟؟؟
دوست عزیز این قسمت مهم نیست :
فایل دیتا بیس فیفا 13 رو از اینجا دانلود کنید و در این مسیر بریزید :
D:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\data
این مسیر رو پیدا کردی تو رجیستری پاک کنی؟
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Sports\FIFA 13"
مهم : یادتون باشه حتما باید \ آخر مسیر بزارید