استیل آذین - پرسپولیس هفته پانزدهم لیگ برتر ایران جام خلیج فارس
هفته پانزدهم لیگ برتر ایران جام خلیج فارس
شنبه 9 آبان 1388
ساعت 16:30
ورزشگاه آزادی تهران
داور: مسعود مرادی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم فوتبال پرسپولیس با نتیجه 2 بر یك مقابل استیلآذین شكست خورد.
دیدار تیمهای پرسپولیس و استیل آذین در چارچوب هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال از ساعت 16:30 در حضور بیش از 25 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی آغاز شد. این دیدار با نتیجه مساوی 2 بر یك به سود استیل آذین به پایان رسید.
برای پرسپولیس هوار ملا محمد در دقیقه 12 گلزنی كرد و گلهای استیل آذین را محمد غلامی در دقیقه 30 و افشین چاووشی در دقیقه 90 به ثمر رساندند.
مسعود مرادی قضاوت این مسابقه را به عهده داشت. وی در این مسابقه به سپهر حیدری و شیث رضایی از پرسپولیس و لك چیرا، امیر شاپورزاده، حامد كاویانپور، علی كریمی، علی عشوریزاد و میثم خسروی از استیل آذین كارت زرد نشان داد.
علی كریمی در دقیقه 90+5 با دریافت كارت قرمز از میدان مسابقه اخراج شد. او در زیر پیراهن خود پیراهن پرسپولیس را بر تن كرده بود و پس از اخراج پیراهن اصلی اش را خارج كرد و با پیراهن پرسپولیس به رختكن رفت.
تركیب پرسپولیس:
علیرضا حقیقی، تیاگو، سپهر حیدری، جلال اكبری، شیث رضایی، هوار ملا محمد، حسین بادامكی ( 66- عادل كلاه كج)، هادی نوروزی (68 - وسلی برزیلیا)، كریم باقری (80 - مهدی شیری)، مجتبی زارع و حمیدرضا علی عسگر.
سرمربی: زلاتكو كرانچار
تركیب استیل آذین:
حمید نشاط جو، لك چیرا، محمدرضا مهدوی (75 - افشین چاووشی)، علی عشوریزاد، حسین كعبی، علی كریمی، حامد كاویانپور، محمد غلامی (77 - رضا نوروزی)، امیر شاپورزاده ( 63- علی آذری)، میثم خسروی و مهدی محمدی.
سرمربی: حمید استیلی
اخبار قبل از بازی پرسپولیس استیل آذین
آخرین اخبار قبل از بازی استیل آذین پرسپولیس
سرمربی استیل آذین به این دلیل قصد نشستن روی نیمکت تیمش در بازی با پرسپولیس را ندارد که از سوی برخی تماشاگران این تیم به شدت تهدید شده است.
حمید استیلی اخیرا اعلام کرده است که حاضر نیست در بازی استیل آذین و پرسپولیس روی نیمکت تیمش بنشیند در حالی که او پیش از این چنین ادعایی نکرده بود و کاملا مشخص است که چنین تصمیم مهمی را ناگهانی اتخاذ کرده است. مطمئنا استیلی برای این تصمیم خود دلیل دارد و طبق گفته خودش در رسانهها او به خاطر تعصبی که به تیم سابقش دارد قصد دارد از روی سکوها تیمش را در مسابقه روز شنبه هدایت کند اما طبق شنیدههای ما واقعیت امر چیز دیگری است.
باخبر شدیم طی یک هفته اخیر sms و تماسهای تهدیدآمیز زیادی از سوی برخی هواداران پرسپولیس با حمید استیلی در مقابل پرسپولیس بدترین شعارها را علیه او خواهند داد. از آنجا که استیلی هم مربی محتاطی است خیلی زود تحتتأثیر این پیغامها قرار گرفته و پذیرفته که روز شنبه روز نیکمت تیمش ننشیند.
سرمربی استیل آذین در اتخاذ این تصمیم با حسین هدایتی مالک باشگاه استیل آذین نیز هماهنگی لازم را به عمل آورده و چنانچه اتفاق خاصی رخ ندهد مربی سابق پرسپولیس تیمش را روز شنبه از روی سکوها هدایت خواهد کرد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باشگاه پرسپولیس در جریان بازی با استیل آذین از 7 چهره پرسپولیسی این تیم تقدیر می کند. بر این اساس حسین هدایتی(مالک باشگاه)حمیداستیلی(سرمربی) رضا عابدیان( سرپرست)و علی کریمی، حامد کاویانپور، حسین کعبی و ابراهیم اسدی به عنوان بازیکن مورد تقدیر قرار خواهند گرفت. به جز هدایتی که سال گذشته رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس بود، سایر افراد به عنوان بازیکن در مقاطع مختلف پیراهن پرسپولیس را بر تن کرده اند.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
آخرین زمان بروزرسانی اطلاعات تیم پرسپولیس تهران :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آمار مربوط به عملکرد تيم : پرسپوليس تهران
دور رفت : تعداد برد ها : 5 تعداد تساوي ها : 8 تعداد باخت ها : 2
دور برگشت : تعداد برد ها : 0 تعداد تساوي ها : 0 تعداد باخت ها : 0
تعداد بيشترين بردهاي متوالي : 2
تعداد بيشترين تساوي هاي متوالي : 3
تعداد بيشترين باخت هاي متوالي : 1
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي که تيم نباخته است : 7
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي که تيم مساوي نکرده است : 3
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي که تيم نبرده است : 5
بيشترين گل زده در بازي هاي :
با 4 گل زده در بازي با مقاومت سپاسي شيراز
با 3 گل زده در بازي با مس کرمان
با 2 گل زده در بازي با تراکتورسازي تبريز
قاطع ترين برد در بازي هاي :
با 2 گل اختلاف در بازي با سايپاي کرج
با 2 گل اختلاف در بازي با مقاومت سپاسي شيراز
با 1 گل اختلاف در بازي با صبا باتري قم
بيشترين گل خورده در بازي هاي :
با 3 گل خورده در بازي با مس کرمان
با 2 گل خورده در بازي با استيل آذين تهران
با 2 گل خورده در بازي با پيکان قزوين
بدترين باخت در بازي هاي :
با 1 گل اختلاف در بازي با پيکان قزوين
با 1 گل اختلاف در بازي با استيل آذين تهران
آمار بازي هاي خانگي
تعداد برد ها : 3 تعداد تساوي ها : 3 تعداد باخت ها : 1
امتياز به دست آمده در خانه : 12 امتياز
تعداد گل هاي زده در خانه : 12 گل
تعداد گل هاي خورده در خانه : 9 گل
تفاضل در خانه : 3+
تعداد بيشترين بردهاي متوالي خانگي : 1
تعداد بيشترين تساوي هاي متوالي خانگي : 1
تعداد بيشترين باخت هاي متوالي خانگي : 1
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي خانگي که تيم نباخته است : 3
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي خانگي که تيم مساوي نکرده است : 2
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي خانگي که تيم نبرده است : 2
آمار بازي هاي بيرون از خانه
تعداد برد ها : 2 تعداد تساوي ها : 5 تعداد باخت ها : 1
امتياز به دست آمده در خارج از خانه : 11 امتياز
تعداد گل هاي زده در بيرون از خانه : 12 گل
تعداد گل هاي خورده در بيرون از خانه : 10 گل
تفاضل در بيرون از خانه : 2+
تعداد بيشترين بردهاي متوالي بيرون از خانه : 1
تعداد بيشترين تساوي هاي متوالي بيرون از خانه : 4
تعداد بيشترين باخت هاي متوالي بيرون از خانه : 1
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي بيرون از خانه که تيم نباخته است : 7
تعداد بيشترين بازي هاي متوالي بيرون از خانه که تيم مساوي نکرده است : 2
تعداد بيشترين بازي هاي بيرون از خانه خانگي که تيم نبرده است : 4
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حسین بادامکی: از کرانچار به خاطر تعویضم ممنونم / هر بازیکنی توپ لو می دهد من را مقصر می دانند!
حسین بادامکی: از کرانچار به خاطر تعویضم ممنونم / هر بازیکنی توپ لو می دهد من را مقصر می دانند!
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از سرمربی تیم به خاطر تعویضم ممنونم چرا که اگر در زمین می ماندم تماشاگران مرا مقصر شکست می خواندند.
حسین بادامکی پس از شکست دو بر یک پرسپولیس مقابل استیل آذین با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: پس از اینکه از زمین خارج شدم به علت اینکه لباس گرم نداشتم با اجازه سرمربی تیم به رختکن رفتم. من هیچ برخوردی با مربیان پرسپولیس نداشتم چرا که هیچ گونه مشکلی با آنها ندارم.
وی با ابراز تشکر از کرانچار به خاطر تعویضش با عادل کلاه کج در دقیقه 67 دیدار مقابل استیل آذین گفت: من از کرانچار ممنونم که تعویضم کرد با توجه به جوی که ورزشگاه داشت اگر در زمین می ماندم تمام کاسه کوزه های باخت مقابل استیل آذین بر سر من شکسته می شد.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد: از رفتار تماشاگران پرسپولیس ناراحتم . من پاس سالم به بازیکن کناری ام دادم و او توپ را لو داد. با این حال علیه من شعار می دهند. نمی دانم شاید هر توپی که بازیکنان لو می دهند مقصرش من هستم. نمی دانم روی سکوها چه اتفاقی رخ داده که تماشاگران این چنین برخورد می کنند.
در دقایق پایانی دیدار عصر شنبه تیم فوتبال پرسپولیس برابر استیل آذین، تماشاگران پرسپولیس علیه حسین بادامکی شعار دادند و خواستار ترک پرسپولیس از سوی وی شدند.