تیمی که بخواد قهرمان بشه باید بازی های سخت رو ببره ولی من از این تیم میترسم !
با اینکه با بازی خوبشون مقابل رئال نباید گفت که از پس بارسا برمیان ولی تیم جوون و پرانرژیشون واسه هر تیمی میتونه دردسر ساز بشه .
بازی با سلتیک رو من خیلی بازی سختی میدونم اونا با بازیکنای توانمند و قدرتی که دارن تو دفاع خیلی خوب عمل میکنن و تو ضربات سر هم عالی عمل میکنن .
اگه امشب پیکه بازی کنه خیالمون از بابت دفاع خیلی راحت میشه البته شاید فیکس بازی نکنه و به عنوان بازیکن ذخیره به زمین بیاد که در این صورت ترجیح میدم که بارترا بازی کنه که احتمالش هم خیلی زیاده چون بوسکتس محرومه و سانگ به عنوان هافبک دفاعی بازی میکنه و باید انتظار داشته باشیم که پیکه یا مارک بارترا یکیشون به عنوان بازیکن اصلی بازی کنن .
با وجود اینکه سلتیک توی زمین خودش بازی میکنه ولی احتمالا با همون شیوه بازی رفت بازی میکه و گل زدن به این تیم کار سختیه .
زمان پپ تیم با چنین تیم هایی خیلی مشکل داشت ولی تیتو نشون داده که مقابل این تیم ها که چلسی گونه بازی میکنن میتونه نتیجه بگیره و نگرانی ما رو کمتر کرده .
تیتو با استفاده از کناره ها و دادن پاس های سریع که زمان پپ خیلی کمتر دیده میشد شکل بازی تیم رو تغییر داد .
واقعا خرید آلبا خوب بود و من که خیلی ازش خوشم اومده .
تو هر بازی یکی از دونده ترین بازیکن های زمین میشه و واقعا داره به تیم کمک میکنه
با کنترل توپش . دریبل ها و تکنیکش و پاس هاش و دوندگی که داره سمت چپ تیم رو خیلی قوی کرده و تیم دیگه مبتنی بر آلوز و حرکاتش از سمت راست نیست .
VIVA ALBA love::