نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جمعه 03/06/1391 ساعت : 01:00
سوپر جام اسپانيا : بارسلونا - رئال مادريد
زنده از شبکه سه lol:-
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جمعه 03/06/1391 ساعت : 01:00
سوپر جام اسپانيا : بارسلونا - رئال مادريد
زنده از شبکه سه lol:-
پست اسپم:دهمین صفحه کمپ پنجم رو تبریک میگیم!heee::
آقا سینا شبکه سه پخش غیر مستقیمه!
مثل این
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شبکه 3 کارتیه :jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:
منم بزودی پستمو (همین پستو ویرایش میدم و یه عکس با ویکم از کارنامم میگیرم)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خارج از موضوع درس
10 صفحه گذشت و رسول هیچ پستی نداده فقط داره تشکر میزنه!بهم گفت سال دیگه میره سربازی:gerye:اسپمر غروب میکند!heee::
نمی خوام اینجا دوباره عکس سیتی بشه ولی یه عکس خیلی قشنگ از یه دختر یونتوسی داشتم اینجا میارم به این میگن تعصب!
آخه به این چی بگم؟اگه بگم این خوددم کسی باور میکنه!heee::
عکس تو هم مثل ماله مرتضی خیلی قشنگ و ناز و دلنشینه فقط مساله اینجاست که میشد به پست قبلی ویرایش کرد من از بس تذکر خوردم حتی از خود شما اینارو خوب یادمه پس لطفا پست قبلیت رو وویرایش کن
بچه ها کسی کارنامه های جدید ُ نداره بزاره(ابتدایی)
میگن نمره نداره جاش خوب عالی و از این چیزای بامزه هستش!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره منم شنیدم ولی اون عالی و خوب فکر کنم برای نمره انظباطه!
کارنامتو رو کن ببینم نکنه سال اول رفوزه شدی!:hehee:ببین مهدی یه پست میده همه ازش تقلید میکننheee::
من ُ رفوزه اونم اول heee::
یه سالم زودتر رفتم مدرسهheee::
کارنامه ِ پنجم ابتداییمُ هنوز دارم(البته خعلی قدیمیه):gerye:اگه شد میزارم اینجا