پاسخ به سوالات [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
اقا من برای بار هزارم اومدم shikam::- اگه يه بار ديگه اينورا پيدات بشه من ميدونم و تو lagh::
دیدم این روزا سرت شلوغه گفتم بیام اذیتت کنم shikam::- وقتي ميگم تنت ميخاره نگو نه :nishkhand:
سلام ki:: كوفت ، يه ساعت داري ميحرفي حالا سلام ميكني ؟ عليك :nishkhand:
خوبم؟:nishkhand::hihi: فكر نكنم lagh::
که من تنم میخواره ؟:eyyyyy: آره ، فكر كنم نياز به يه خارش حسابي داري :khandeeeee bahal:
دوست داری همو از نزدیک ببینیم ؟:sharmande: آره به خدا ، خيلي دوست دارم يه قرار بزاريم همو ببينيم ، تابستون لعنتي داره تموم ميشه ... همش استرس درسو ... خيلي دوست داشتم با چند تا از بچه ها يه قرار ميزاشتيم مثلا تو مشهد يا تهران همو ميديديم om::
اگه دیدیم اولین چیز که بهم میگی چیه ؟:he: اول از همه بغلت ميكنم lagh:: بعدش ميبوسمت ( پورو نشو اينا هندونست ميزارم زير بغلت lagh:: ) ميگم خيلي از ديدنت خوشبختم ، بعد تو ميگي منم همين طور ،بعد ياد فيمل هندي ميفتم :khandeeeee bahal:
رابطت با دخترا در دنیای مجازی و واقعی ؟:he: قابل شرح نيست ، امثال تو و مرتضي كه از اسرار من اطلاع داريد نبايد از اين سوالات كليشه اي بپرسيد :nishkhand:
الهی فن پرسی مصدوم بشه :-kal كور بشه چشم حسوووووووووووود ايشالا lagh:: ايشالا كازورلا نصف بشه از وسط :hehehe: وقتي ونپرسي آقاي گل شد خبرت ميكنم ki::
بای بای:flowerysmile: قربونت برم اين دفعه آخرت نباشه ، بازم سر بزن ، خوشحال ميشم :ohum: ( باز كه پورو شدي :hehehe:)
تا زمانی که تایپیک باشه منم هستم baghal:-