-
مصاحبه میثم بائو
عاشق حاشيه هستم
بائو: دشمنانم، دست از سرم بر نمى دارند
ميثم بائو هافبك جديد تيم فوتبال استقلال مدعى است كه از حاشيه استقبال مى كند و عاشق حاشيه است اما اين مسايل تاثيرى روى فوتبال او نمى گذارند. حرفهاى او را در ادامه مى خوانيد:
• خبر رسيده براى ثبت قراردادت با استقلال به هيات فوتبال رفته اى اما قراردادت را ثبت نكرده اند. دراين باره صحبت كن.
- هنوز از شهردارى تبريز تسويه حساب نگرفته ام پس چطور مى توانم قراردادم را ثبت كنم؟ نمى دانم اين اخبار از كجا مى رسد و چرا دست از سر ما برنمى دارند. هنوز هيچ بازيكنى از استقلال قراردادش را ثبت نكرده كه من ثبت كنم. اول بايد به تبريز بروم و تسويه حساب بگيرم و بعد قراردادم را با استقلال ثبت كنم.
• چرا اينقدر حاشيه اطراف تو وجود دارد؟
- همانطور كه آدم دركنارش دوستانى دارد يك سرى هم دشمن هستند. اين شايعات را دشمنانم درست كرده اند. من از كسى كه اين تهمت ها را زده و حاشيه ها را درست كرد شكايت كرده ام و منتظر راى كميته انضباطى هستم. صحبت كردن فايده اى ندارد و منتظر راى هستم.
• منظورت از دشمن مديرروستا است؟
- هر كسى هست، نمى دانم. من شاكى هستم. در روزنامه ها من را متهم كرده اند و بايد از خودم دفاع كنم.
• اين حاشيه ها روى فوتبالت تاثير نمى گذارد؟
- نه اصلا تاثير نمى گذارد. اتفاقا از اين چيزها خوشم مى آيد. همه روى من به عنوان يك آدم خيلى بزرگ حساب مى كنند و كلا از اين حاشيه ها خوشم مى آيد. من كارنامه دارم و اين مسايل روى فوتبالم تاثيرى ندارد. نيازى ندارم دست به هر كارى بزنم تا در تيمى باشم. هواداران از حضورم در استقلال خيلى استقبال كردند و آنها برايم مهم هستند.
• چه تصورى از استقلال فصل جديد دارى؟
- تمرينات را خيلى زود شروع كرديم و با دل و جان تمرين مى كنيم. استقلال بازيكنان خوبى در فصل قبل داشت و يك سرى بازيكن جديد هم اضافه شدند. مديريت، كادر فنى و بازيكنان خوبى داريم و دوست دارم امسال در آسيا نتايج خوبى بگيريم.
-
مصاحبه ميرشاد ماجدى
ماجدى : قلعه نويى مى گويد استقلال چارچوب اخلاقى دارد
ميرشاد ماجدى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: قلعه نويى تا به حال نگفته جبارى را نمى خواهد اما مى گويد استقلال چارچوب اخلاقى دارد.او در مورد شرايط تمرينى استقلال گفت: به غير از روز اول كه كمپ استقلال خيلى شلوغ شد، براى حضور بدون مشكل هواداران همه چيز كاناليزه شده و ديگر مشكلى وجود ندارد.وى در مورد اينكه به نظر مى رسد امير قلعه نويى روى مجتبى جبارى نظرى ندارد، تصريح كرد: اين طور نيست و تا به حال نشنيده ايم كه بگويد او را نمى خواهد. قلعه نويى مى گويد در استقلال چارچوب اخلاقى وجود دارد و از بازيكنان هم خواسته اخلاق مدار رفتار كنند.ماجدى در مورد اردوى آبى پوشان گفت: هنوز به اين جمع بندى نرسيده ايم كه اردو در تركيه يا اتريش باشد اما از ۱۰ تير اردوى خود را برگزار مى كنيم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
هواداران نگران نباشند
فتح الله زاده: براى مذاكره نهايى با انصارى فرد منتظر پايان بازى تيم ملى بودم
على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال گفت: با برادر انصارى فرد مجددا صحبت كرديم و اگر اتفاقى نيفتد امروز با اين بازيكن مذاكره نهايى را انجام خواهيم داد.او در خصوص شايعه جدايى تيموريان عنوان كرد: تيموريان بازيكن فصل گذشته استقلال بوده و اگر قرار باشد در ايران بازى كند، درتيم ماخواهد بود.وى در خصوص مجتبى جبارى گفت: اين بازيكن مصدوم است و در اردوى تيم ملى نيز حضور نداشت اما از امروز روند مذاكرات را با اووسايربازيكنان ملى پوش استقلال را در پيش خواهيم گرفت.فتح الله زاده با تأكيد بر اينكه استقلال در فصل نقل و انتقالات خوب يارگيرى كرده، عنوان كرد: بازيكنان خوبى داريم و نگران هيچ مساله اى نيستيم و هواداران هم نگران نباشند. ما تيم خوبى داشتيم و ديديد كه همه مى گفتند سال گذشته بايد قهرمان مى شديم. حالا هم راضى هستيم و از هفت سهميه ليگ برترى، شش بازيكن را به خدمت گرفتيم و تكليف يك نفر ديگر هم ظرف به زودى روشن خواهد شد.وى در خصوص اينكه مذاكره استقلال با كريم انصارى فرد در چه مرحله اى است گفت: يكى دو روز پيش با برادر اين بازيكن مجددا صحبت كرديم و منتظر پايان بازى تيم ملى مقابل قطر بوديم تا با اين بازيكن مذاكره و نشست نهايى را برگزار كنيم.فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه هنوز بر سر حرف خود مبنى بر اينكه اين بازيكن به استقلال مى آيد هستيد گفت: اميدوار به اين موضوع هستيم و مذاكراتمان با وى مثبت بوده و به اميد خدا اين بازيكن به استقلال مى آيد.مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال كه چرا اكبرپور قراردادش را ثبت نمى كند گفت: من به تازگى از سفر برگشته ام اما با اين بازيكن همه چيز را نهايى مى كنيم و با خيال راحت برنامه ها را پيش خواهيم برد. ما جزء اولين تيم هايى هستيم كه تمريناتمان را استارت زديم و با نزديك ۱۳بازيكن هر روز در دو نوبت صبح و بعدازظهر تيم در حال تمرين كردن هستيم. اين نشان مى دهد برنامه ريزى ما از پيش تعيين شده و مشكلى نخواهيم داشت.فتح الله زاده در پاسخ به اين سؤال كه شايعه شده مهدى رحمتى و قلعه نويى با يكديگر جر و بحث كرده اند و آيا شما از اين موضوع مطلع هستيد اظهار داشت: هنوز با من صحبتى نشده و چيزى به من نگفته اند اما تصور نمى كنم چنين اتفاقى افتاده باشد. به اين خاطر كه مهدى رحمتى در اردوى تيم ملى حضور دارد مذاكراتمان را به بعد از بازى تيم ملى موكول كرديم تا همه چيز روال عادى خود را طى كند.
-
مصاحبه كيانوش رحمتى
كيانوش رحمتى: از اواخر تير تمرينات با تيم را شروع مى كنم
كيانوش رحمتى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت : با پرسپوليس كارى ندارم و به اين تيم فكر نمى كنم.او درباره شرايط فعلى اش اظهار داشت : شرايطم
روز به روز بهتر مى شود، صبح ها فيزيوتراپى مى كنم و به استخر مى روم، عصر ها هم نرم دويدن را شروع كرده ام. از اواخر تير ماه هم صد در صد مى توانم تمريناتم را با تيم شروع كنم.وى درباره تمديد قراردادش گفت : به من گفته اند كه هفته آينده با ساير اعضا تيم من را هم خبر مى كنند.رحمتى درباره وضعيت كنونى استقلال عنوان كرد : خدا را شكر بچه ها خوب تمرين مى كنند و نقاط ضعف را پوشش داديم. در هر دو جام مدعى هستيم .
-
مصاحبه جلال طالبى
طالبى: اين استقلال مى تواند از اعتبار فوتبال ايران در آسيا دفاع كند
جلال طالبى، پيشكسوت فوتبال درخصوص نقل و انتقالات تيم استقلال اظهار داشت: استقلال توانسته بازيكنان خوبى را به خدمت بگيرد. استقلال در سال گذشته بازيكنان توانايى را به خدمت گرفته بود و اميدوارم اكثر آن ها حفظ شوند كه اگر اين مهم اتفاق بيفتد، يك تيم آرمانى بسته خواهد شد. نفرات اگر حفظ شوند و با اين بازيكنان اضافه شده، سرمربى مى تواند يك تكنيك وتاكتيك خاص را انتخاب كند تا تيم بتواند موفقيت هايش را تكرار كند. استقلال در سال گذشته هم خوب نتيجه گرفت منتهى گرفتار بدشانسى شد.طالبى درخصوص سرمربى جديد استقلال، امير قلعه نويى ادامه داد: آمدن ايشان يك امتياز مثبت براى باشگاه استقلال است. قلعه نويى بازيكنان موردنظر را مى تواند در كنار يكديگر قرار بدهد. اين تيم مى تواند در سطح ايران و آسيا حرف هايى براى گفتن داشته باشد و در سطح آسيا از اعتبار فوتبال ايران و علاقه مندان آن دفاع كند. حضور فتح الله زاده نقطه قوتى براى تيم است كه اجازه ورود حاشيه به تيم را نخواهد داد. اميدوارم رييس هيات مديره و اعضاى محترم آن نيز همواره حمايت كافى و لازم را از فتح الله زاده داشته باشند.
-
مصاحبه پرويز برومند
برومند: فتح الله زاده صاحب جدانشدنى باشگاه است!
پرويز برومند، دروازه بان شايسته اسبق تيم استقلال پيرامون روزهاى پر از هيجان نقل و انتقالات اظهار داشت: استقلال بازيكنان لايقى را دور هم جمع كرده است. حضور امير قلعه نويى به عنوان سرمربى را خيلى مثبت ارزيابى مى كنم و فكر مى كنم استقلال امسال بتواند بسيار موفق ظاهر شود، هر چند نمى توان شرايط عالى استقلال سال پيش را نيز انكار كرد. من شك ندارم كه استقلال مى تواند امسال حرف هاى بسيارى براى فتح كردن آسيا در سطح قاره كهن داشته باشد. من سال گذشته هم پيش بينى مى كردم كه استقلال تا فينال آسيا پيش برود كه متاسفانه با بدشانسى از اين مهم دور شد.دروازه بان پيشين تيم استقلال جذب بازيكنان جديد را بسيار مطلوب دانست و افزود: اگر استقلال بتواند بدنه اصلى اين تيم فعلى را حفظ كند، نياز به خريدهاى آن چنانى ندارد. حضور ايمان مبعلى، بائو، بيك زاده، امين منوچهرى و كريم انصارى فرد به علاوه حفظ بازيكنان اصلى مى تواند يك استقلال رويايى بسازد، در واقع رئال مادريد ساخته مى شود.برومند، فتح الله زاده را از صاحبان جدانشدنى باشگاه استقلال خواند و افزود: من فكر مى كنم افراد دلسوزى مثل فتح الله زاده، صاحب واقعى اين تيم و باشگاه هستند و در واقع هيچگاه نبايد استقلال را بدون ايشان تصور كرد و در واقع از جدا شدن بايد تعجب كنيم. در آخر براى فتح الله زاده و امير قلعه نويى كه خودم را مديون ايشان مى دانم و در حق من در گذشته لطف كرده اند، آرزوى موفقيت دارم.
-
مصاحبه حمودی
استقلال نيازى به تقويت نداشت
حمودى : همين الان هم از پرسپوليس بهتر هستيم
على حمودى مدافع راست فصل گذشته تيم فوتبال استقلال اعتقاد دارد اين تيم در فصل نقل و انتقالات نياز زيادى به تقويت نداشته است. او اظهارداشت: استقلال با شرايط خوبى فصل را شروع كرده است. بازيكنان خوبى به تيم اضافه شده اند و تغييراتى هم در كادر فنى رخ داده است. خوشبختانه شرايط بهتر از چند هفته قبل است كه تكليف استقلال معلوم نبود و خيلى ها فكر مى كردند شرايط تيم ما بحرانى مى شود. الان خوشبختانه شرايط خوب است و با آمدن بازيكنان جديد از اين هم بهتر مى شود.وى با اشاره به اينكه با آمدن قلعه نويى خيلى ها استقلال را قهرمان مى دانند افزود: اتفاقا اين موضوع خيلى هم به نفع استقلال است. خيلى هم خوب است كه هنوز بازيها شورع نشده يك تيم را قهرمان بدانند. اين نشان دهنده قدرت استقلال است.حمودى درباره اينكه چرا استقلال بازيكنان مطرحى را در نقل و انتقالات جذب نكرده ادامه داد: به نظر من استقلال براساس تفكرات قلعه نويى بازيكن گرفته است. ما پارسال تيم خيلى خوبى داشتيم و به همين دليل نياز به خريدهاى آنچنانى در فصل نقل و انتقالات نبود.وى گفت: اگر استقلال بتواند بازيكنان اصلى خود را حفظ كند شرايطش از پرسپوليس و بقيه تيمها بهتر خواهد بود. ما با همين تيم و در حالى كه تعداد زيادى مصدوم داشتيم توانستيم قهرمان جام حذفى شويم پس استقلال از نظر مهر مشكلى نداشته و امسال هم مى تواند يكى از مدعيان اصلى قهرمانى باشد.حمودى درباره اينكه چرا استقلال هيچ بازيكنى را در جناح راست به خدمت نگرفته، اظهارداشت: من و حيدرى پارسال زوج خيلى خوبى را در استقلال تشكيل داديم و با يكديگر هماهنگ شديم. كادرفنى تشخيص داد استقلال در جناح راست نيازى به تقويت ندارد و به همين دليل بازيكنى نگرفتند.
-
مصاحبه فتح اله زاده
انصاریفرد امروز به ما جواب میدهد
بازیکنان استقلال میتوانند با تیمهای دیگر مذاکره کنند
خبرگزاری فارس: مدیرعامل استقلال گفت: انصاریفرد اعلام کرده امروز تصمیم نهایی را میگیرد و به ما اعلام میکند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه گفته میشود کریم انصاریفرد در یک قدمی پرسپولیس قرار دارد، گفت: همانطور که وعده کرده بودیم از امروز مذاکراتمان را پیگیری خواهیم کرد. انصاریفرد همان روز اعلام کرد پولی از هیچ باشگاهی نگرفته و تا آنجا که ما میدانیم امروز تصمیم خود را به ما اعلام خواهد کرد.
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص اینکه آیا همچنان مشکلات مالی به قوت خود باقی است، عنوان کرد: درست است که در حال حاضر دستمان تنگ است اما حواسمان به همه چیز است. مشکلات مالی حل میشود و شرایطمان خوب خواهد شد.
فتحاللهزاده در خصوص اینکه مس به دنبال مهدی رحمتی است و با او مذاکره کرده، گفت: حواسمان را جمع کردهایم اما نمیتوانیم مانع مذاکره بازیکنانمان با باشگاههای دیگر شویم. یک بازیکن میتواند با هر باشگاهی مذاکره کند. عدهای از بازیکنان ما آزاد محسوب میشود اما ما هم برنامه داریم و طبق برنامههایمان با بازیکنان جدید و فصل گذشته مذاکره خواهیم کرد.
-
مصاحبه سیاوش اکبرپور
اکبرپور: کار کردن با قلعهنویی لذتبخش است
انگیزه زیادی دارم
خبرگزاری فارس: مهاجم جدید استقلال میگوید که با انگیزه زیادی به این تیم بازگشته است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سیاوش اکبرپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پس از بازگشتش به استقلال گفت: توافقات را انجام داده بودم و منتظر بودم فتحاللهزاده از سفر برگردد و قراردادم را با استقلال نهایی کنم.
وی افزود: کار کردن با امیر قلعهنویی برایم لذت بخش است و حالا با انگیزهای مضاعف به استقلال برگشتم تا روزهای خوشم را در این تیم زنده کنم.
مهاجم فصل گذشته تراکتورسازی تصریح کرد: با استقلال قرارداد قلبی دارم و همه میدانند چقدر این تیم را دوست دارم اما قراردادم را به صورت رسمی دو ساله امضا کردم تا در لیگ دوازدهم برای این تیم به میدان بروم.
اکبرپور در پایان اعلام کرد که از فردا در تمرینات استقلال حاضر خواهد شد.
-
مصاحبه هاشم بیک زاده
آقاي شيرزاد شما که پيچ و مهره نيمکت سفت مي کرديد
هافبک تيم فوتبال استقلال در پي مصاحبه شيرزاد مبني بر اينکه دليل حضور بيگ زاده در استقلال، رفاقت با قلعه نوعي است، گفت: شما در 2 سال گذشته پيچ و مهره نيمکت سفت مي کرديد.
هاشم بيگ زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: در 2 سالي که ما در استقلال نبوديم آقاي شيرزاد شما براي تيم چه کار کرديد در طول اين 2 سال فقط پيچ و مهره نيمکت را سفت مي کرديد و کدام بازي براي استقلال مثمر ثمر بود.
وي ادامه داد: من روي توانايي هايم به استقلال آمدم و قلعه نوعي مربي نيست که به خاطر رفاقت بازيکن انتخاب کند و روي توانايي بازيکنان، تيم مي بندد که اگر چنين نبود بهترين مربي ليگ برتر نمي شد.
هافبک تيم فوتبال استقلال تصريح کرد: هيچ کس به من قول فيکس بازي کردن نداده است و با ميثم حسيني رقابت خواهيم داشت و قرار نيست يکي از ما مدام نيمکت نشين باشد و هرکس عملکرد بهتري داشته باشد بازي مي کند.
بيگ زاده خاطر نشان کرد: مربيان فصل گذشته استقلال هم به شيرزاد اعتماد نداشتند و اگر هم مظلومي در استقلال مي ماند قطعا شيرزاد رفتني بود.