پاسخ : بحث و تبادل نظر هواداران آبی های لندن (فصل 13-2012)
با سلام خدمت دوستای گلم امیدوارم سال خوبی در انتظارشون باشه. یه مدت دور بودم از سایت حالا که برگشتم خیلی خوشحالمlay_;;
خب بریم سراغ بررسی وضعیت چلسی
تیم در جایگاه سوم قرار داره جایگاهی که شاید در شروع فصل فکرش رو نمیکردیم سوم بشیم و اینقدر فاصله با تیم اول زیاد بشه که دیگه امیدی برای قهرمانی نداشته باشیم:daghon:
ucl که حدف شدیم و حالا چشممون به جام یوفاست که حتی قهرمانی در اون هم چندان مایه خوشحالی نیست.
و جام حذفی که در مقابل منچستر باید بازی کنیم که اگه مثله نیمه دوم بازی اول کار کنیم هیچ رقمه نمیتونن جلومون بایستن:yes:
اما نکات مثبت این فصل رو باید ادن هازارد و ماتا دونست که واقعا خوب با هم مچ شدن و کار های خارق العاده میکنن.
کاپیتان خم با وجود نیمکت نشینی هیچ اعتراضی نمیکنه و لمپارد هم که فوق العاده کار میکنه و بی انصافی اگه باش تمدید نکنن.نبود یک فینیشر هم کماکان حس میشه :nishkhand:
به امید روزهای بهتر
سلام به همه ی طرفداران چلسی. من تازه عضو شدم
و اما وضعیت چلسی
الان که تو لیگ قهرمانان نیستم و جای خالیمون واقعا احساس میشه ولی عیب نداره لیگ اروپا مال ماست
تو لیگ هم باید سومی رو حفظ کنیم تا سهمیه داشته باشیم واسه فصل بعد . البته نمیدونم چرا اینجوری شد ما اول فصل مدعی اول قهرمانی بودیم ولی حالا...
ترکیب هازارد- ماتا-لمپارد هم که فوق العاده نشون داده و من معتقدم هازارد بهترین بازیکن لیگ جزیره خواهد شد.
تو جام حذفی هم در استمفوردبریج حال این منچستری ها رو 12 فروردین خواهیم گرفت تا اینقدر ادعا نداشته باشن.
تبریک میگم به هوادارای چلسیroz::
اسطوره بی حاشیه آبی های لندن بالاخره به حق خودش رسید و تونست یکه تاز تاریخ چلسی بشه. توو بازی این هفته مقابل استون ویلا در حالی که 1-0 عقب بودن دو گل زد تا هم خودش 203 گله بشه و به رکورد بهترین گلزن تاریخ چلسی دست پیدا کنه و هم اینکه تیمش سهمیه CL رو حتمی کنه. لمپارد از اون فوق ستاره های دوس داشتنی فوتباله که امیدوارم حالا حالاها دوران بازیگریش به اتمام نرسه. واقعا نیمکت نشینی ، حق این بازیکن نیس حتی توو این سن و سال.