دوبیژی می آید مایکون می رود
اختصاصی Inter.ir - بعد از اینکه اینتر،چلسی،رئال مادرید به دنبال جذب این بازیکن بودن حالا پاریس سن ژرمن هم به جمع مشتریان این بازیکن اضافه شده است.
احتمال این وجود داره که اینتر در سمت راست دفاعی خودش دچار تغییر بشود و به همین خاطر اینتر گزینه های مختلفی را برسی میکند.
از قراره معلوم خبر جدایی مایکون از اینتر واقعی هست و مایکون رو فصل بعد در اینتر نخواهیم دید و به همین جهت اینتر به دنبال دوبیژی مدافع راست تیم لیل فرانسه هست.
دوبیژی در گفت و گو با یکی از رونامه های انگلستان گفت : "من دوست دارم فوتبال رو در کشور های مختلف تجربه کنم و کیفیت آن ها رو از نزدیک بسنجم اما در این بین سبک بازی تیم های انگلیسی را بسیار دوست دارم،اما در مورد آیندم باید بگم که من همه چیز رو به ایجنت خودم سپردم و نهایتا اوست که تصمیمگیری میکند."
اینتر قصد دارد تا با مبلغ 8 یا 9 میلیون این بازیکن رو به خدمت بگیرد.
مدیر برنامه های مایکون هم خبر جدایی او را از اینتر بعد 6 فصل تائید کرد و گفت مایکون برای فصل بعد در یکی از سه تیم پاریس سن ژرمن ، چلسی یا رئال مادرید بازی خواهد کرد.
پاریس سن ژرمن سعی می کند تا از وجود لئوناردو برای جذب مایکون کمک بگیرد.
چلسی هم بخاطر نداشتن بوسینگوا موضوع جذب مایکون رو به شدت دنبال میکند و نهایتا رئال مادرید که وزنه ی سنگینی به نام مورینیو را روی نیمکت خودش دارد و این میتواند تاثیر زیادی در انتقال مایکون داشته باشد.