نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میشه بگی از کجای سربازی خوشت میاد؟:mage mishe:
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میشه بگی از کجای سربازی خوشت میاد؟:mage mishe:
داداش حالا که خوشت میاد کاری کن تا اضافه خدمت بگیریheee::نقل قول:
سربازی چیزه بدی نیس ولی بخاط ر اینکه حال نمیده کسی مایل به رفتن نیس حالا به شما حال میده بسم ا....نقل قول:
نوشته اصلی توسط leo joon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که حالی ندیدیم شاید به شما حال بده داداش
میشه بگی دقیقا کجاش حال میده؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط leo joon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا من دارم از شما می پرسم منو توی پادگان راه نمی دن وگرنه می رفتم
آخه شما دیدین یه دختر رو اوی پادگان سربازا راه بدن؟:mage mishe:
طرح سربازی خانما هم در حال اماده شدنه
ایشالله شما که به سن لازم رسیدی تا اون موقع تصویب میشه و شما هم از این نعمت بزرگ بهره مند بشی
همگی بگین امین بلکه داغ دلمون یکم کم بشهheee::
اها همونه heee::نقل قول:
اکه راه میدادن که اینجور ی شما نمیگفتیheey::
عزیز چی میگی فردا اینا میرن سربازینقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرداش باید پسرام >>>>>کاره دیگه سرشون بیارن
نه بابا نگین امین
اها پس دختری heee:: چقدر زیاد شدن دخترا تو سایت heee::نقل قول:
والا اگه مارو هم راه نمیدادن میگفتیم سربازی حال میده heee::
من سربازی خیلی دوست دارم البته از خاطره های که شنیدم این حرف رو می زنم
بعدشم من گفتم بگین چرا بدتون می آد تا شاید منم منصرف شدمheee::