منم به نوبه ی خودم ایام امتحانا رو به ملت دانشجو و دانش آموز تسلیت میگم!entezar:: به امید نمره های بالای 10.:ghelyon:
نمایش نسخه قابل چاپ
منم به نوبه ی خودم ایام امتحانا رو به ملت دانشجو و دانش آموز تسلیت میگم!entezar:: به امید نمره های بالای 10.:ghelyon:
برو مرتیکه سگ خور ... :ehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط drogba-maldini [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو که خیالت از نمره راحته ... چرا دس رو دل ملت میذاری ؟!!! :ehe:
( اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه)
سلام بر اهالی دربی
من به نوبه خودم میلاد یگانه منجی عالم بشریت صاحب عصر و زمان (مهدی موعود عج ) را به شما و خانواده محترمتان تبریک عرض می کنم.امیدوارم در زیر سایه آقامون امام زمان موفق و موید باشید
شاید این جمعه بیاید .... شاید ..... پرده از چهره گشاید شاید.....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم به نوبه ی خودم این عید بزرگ رو به همه تبریک میگم
من هم میلاد دوازدهمین اختر تابناک آسمان امامت ، امام زمان(عج) رو تبریک میگم:flowerysmile:
سلام
عیدتون مبارک
تبریک میگم تولد آقا امام زمان
به امید ظهورشlove::
عید هم گی مبارککککککککککککککlove:::ghelyon ::ghelyon::chakerim::balesh:roz:::hehee:roz:::hehe e:roz:::iran::/dancheey::baghal:-:toop::milan::manchester::perspolis::ehem:shikam::-:bia inja::gol::-shad:hehehe::nishkhand::ohum::sigar::flowerysmile: :flowerysmile:lay_;;:eyvalla::love:love::
منم عید رو به همه ی بروبچ دربی تبریک میگم........
در روز میلاد امام زمان منم انگشتم از جاش در رفت:nishkhand:
خیلی درد میکنه پیشاپیش به خودم تسلیت میگم
منم هیچ درک یا احساسی از این اعیاد ندارم ولی تبریک میگم به همه بچه های دربی این روز رو