به نظر من نيمار و ويديچ به همراه گرت بيل ميتونه خريدهاي خوبي باشه و نقاط ضعفمون رو بپوشونه
:iran:
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من نيمار و ويديچ به همراه گرت بيل ميتونه خريدهاي خوبي باشه و نقاط ضعفمون رو بپوشونه
:iran:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hala_madrid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دادا ش این خرید ها عالی هستن ولی اسم نیمار و نقاط ضعف آوردی
داداش سعید مگه رئال در خط حمله یا هافبک مشکل داره؟:flowerysmile:
بازم که شما دوتا اسم نیمار رو اورید entezar:: آقا به چه زبونی بگم نیمار به درد رئال نمیخوره ! entezar:: ول کنید این بچه رو eterza::- لطفا دیگه رو اعصاب من راه نرید :nishkhand:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه داداش تو خط حمله و هافبك مشكلي نداريم
ما فقط دو تا دفاع لازم داريم كه اسماشون رو با نظر خودم گفتم
اما نيمار:love:فقط دوس دارم رو بارسايي ها كم شه:hehee: چون اونا هم دنبالشن
و خدايش بازيكني در حد مادريد هست دو سال ديگه ببينيد
غوغا ميكنه:/danc
نظرسنجی سیزدهم
دوستان به نظرتان سال 2012 چه سالی واسه رئال خواهد بود؟همین طور چه سالی واسه رونالدو خواهد بود؟
من اطمينان دارم امسال ما قهرمان ليگ قهرمانان:hooora: ميشيم كريس رونالدو دوباره توپ طلا و كفش طلا رو ميگيره:/danc
:real:
دقیقا نمی دونم ولی حس میکنم 2012 یک سال معمولی نیست.پیش بینی نمی کنم ولی امسال رئال مادریدشانسش برای قهرمانی درلالیگا زیاده.(گفتم شانسش زیاده نگفتم قهرمان میشه)دراروپا هم شانس رئال مادرید از دو مدعی اصلی دیگر به نام بایرن مونیخ و بارسلونا بیشتره.موفقیت رونالدو هم به موفقیت رئال مادرید بستگی داره.
سلام بچه ها .:-shad
به نظر من سال2012 یه تفاوت اساسی باسال قبل خواهد داشت چون رئال خیلی تشنه ی جام هست .
به نظر من اگه داورها بزارن قطعا یا لالیگا یا چمپیونز لیگ رو میبریم شاید هم هردوتاش رو.
در نتیجه رئال نیم فصل دوم رو با گرفتن حداقل یک جام به پایان می بره.
تیم عالیه و میتونیم همه ی جام ها رو کسب کنیم و کریس هم میتونه برا سال بعد توپ طلا رو بگیره...امسال ک رد شد
امسال سال پر فروغیه
ki::
به نظرم امسال سال خوبیه سالی که 2جام واسه رئال خواهد آورد.این پیش بینیه منه.
سالی هست که تیم آماده تره و مطمئن هستم در الکلاسیکو ها هم موفق تراز پارسال خواهد بود.
رونالدو هم به نظرم مثل ساله قبل اگر به همین روند ادامه بده حتما کفش طلا رو خواهد برد
رونالدو امسال رکورد قبلیشو جابه جا می کنه و اسمشو به عنوان گرفتن 3بار کفش طلا تو تاریخ ثبت می کنه.:flowerysmile: