باسلام
من گزارشگر عربی رو دانلود کردم وقتی نصبش می کنم با ارور این پیغام مواجه میشمNo results file specified for%s خواهش میکنم یک زودتر مشکل منو حل کنه
باتشکر:chakerim:
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
من گزارشگر عربی رو دانلود کردم وقتی نصبش می کنم با ارور این پیغام مواجه میشمNo results file specified for%s خواهش میکنم یک زودتر مشکل منو حل کنه
باتشکر:chakerim:
دقیقا مشکلت رو میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط s-s [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید بری فیفایه اصل رو بگیری از این 4 تومنی ها دست نخورده که مال هیچ شرکتی نیست :ahaaaaaa:
منم مثل تو این ارور رو داشتم رفتم بازی اصل رو خریدم نصب شد :hehee:
IFA 12 Sweat Effect v.4 + ENB Editing v.5
بیشتر شدن گرافیک بازی
اثر بهتر عرق (v.4 + ENB) از ویژگی های این بسته :
-- اثر عرق آخرین مدل
-- بافت صورت واضح تر و واقع گرایانه
--بالا بردن کیفیت بهترFIFA 12 و گرافیک همچنین بدون فشار برسیستم بیش از حد بسیاری از PC ها
-- رنگ آمیزی تنظیم بهتر و روشن تر
-- به روز رسانی چهره واقعی بازیکنان برجسته در بازی فیفا 12 ، ........
-- واردات تصویر از تصویر ظاهر خواهد شد با وضوح بیشتری است معمولا برای تصاویر پس زمینه بازی ؟.(ازیک سیستم خوب استفاده کننید)
-- گراس زمینه FIFA 12 روشن تر و چشم انداز می شود
-- ضد aliasing بهبود FIFA 12 ،
-- از اثرعضلات اطراف گردن و دست بازیکن بیشتر قابل مشاهده برای زمانی که بازی عاطفی است ،................
برای سیستمهای قوی بهتره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 2مگابایت| نرم افزار | امتیاز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی اصلی رو باید از کجا بگیرم اون وقت چند قیمته
من برنامهIFA 12 Sweat Effect v.4 + ENB Editing v.5 رو دانلود کردم پوشه ENB رو باید چه جوری و کجا کپی یا نصب کنم،FIFA12 نسخه اصلیشو کجا بگیرم و چند قیمته
فولدرها رو کپی کنید داخل آدرس اصلی فیفا12 و بعدش حتما fifa12i68Regenerator رو اجرا کنید که تو صفحه اول فکر کنم هست ولی این برنامه برای کامپیوتر های قوی هستش وگرنه تیک پیدا میکنه قیمت بازی اصل من لاهیجان گرفتم 4 تومن جا های دیگه رو خبر ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط s-s [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه راه تشخیص بازی اصل یا بدل اینه که وقتی داری نصب میکنی یه پیغام میده اگه داد بدله اگه نداد اصله :hehee:
کسی نیست؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa107 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
...
...
...
...
EA به زودی یه پچ عرضه میکنه وقتی ریلیز شد واستون میزارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mostafa107 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس منتظر بما:-shad:afarin::sooot::ohum:نید.
سلام ببینم چیزی هست نصب کنم که بشه تو فیفا سن بازیکنارو کم کرد:nishkhand:
از برنامه creation master 12 میشه سن رو کم و زیاد کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamal-123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]