والدس
پیکه ماسکرانو پویول آبیدال
ژاوی بوسکتس سسک
ویا مسی سانچز یا هم پدرو لدسما
نمایش نسخه قابل چاپ
والدس
پیکه ماسکرانو پویول آبیدال
ژاوی بوسکتس سسک
ویا مسی سانچز یا هم پدرو لدسما
این عکسو برای بازی رفت گزاشتم و تحلیل کردم نقاط ضعف میلان رو .الانم وقتشه دوباره این عکس رو ببینیم و متوجه بشیم قدرت ما برابر میلان میانه زمین و نفوذ از جناحین هست.فقط میانه میدان رو داشته باشیم و از جناح ها نفوذ کنیم کار تمومه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی جذابی هست ولی این بار در سن سیرو
بارسا کمی از لحظ روحی بهتره چون بازی قبلشو با یه نتیجه عالی به پایان رساند ولی میلان مساوی کرد
میلان همیشه در لیگ قهرمانان مدعی بوده و هست هرچند در سری a خوب نتیجه نگرفته.
ببینم با میلان میزبان چه می کنید.
به امید دیدن بازی جذاب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزيزم
خوشحالم كه شما رو اينجا ميبينم
تا اونجايي كه يادم هست تو پيغام خصوصي اشاره كرده بودين كه طبق قوانين بخش رئاليها، بارسايي ها حق ورود!!!!! ... و در نتيجه كل كل با دوستان محترم رئالي رو ندارن اما بسيار خوشحالم كه ظرفيت بارسايي ها اينقدر بالاست كه حضور گرم رئاليها رو در خودشون ميپذيرن و به نظراتشون احترام ميذارن :sigar::sigar::sigar::sigar::sigar::sigar::sigar:: sigar:
دوست عزیز فکر نکنم رفتن مدیران به بخش های مختلف مشکلی داشته باشه هرچند طرفداره رئالم ولی فقط درباره بازی نظر دادم بدون تعصب رئالی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kiansoft2000 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه دقت کنی همچین پستی در بخشه میلان هم دادم.
ورود مدیران سایت به بخش های مختلف مشکلی رو ایجاد نمی کنه.بار اولم نیست که پست میدم.
پست هایی که می دم در بخش بارسا تا پست هایی که شما در بخشه رئال دادید خیلی فرق می کنه.
اگه پستم هم مشکلی داشته باشه آقا مصطفی (مدیر بارسا) رسیدگی می کنه
با تشکرroz::
اینیستا هم که از لیست خط خوردentezar::
یه کلیپ بسیار زیبا از بارسا هر کی ندیده ببینه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها فک کنم الکسیس هم بازی نکنه چون ت بازی با زاراگوزا یه کم میلنگید پاش
احتمالا بازی قشنگی میشه
ایشالا ببرین
داداش واقعا انجمن به افراد بیطرفی مثل شما نیاز داره.برای همه تیما ارزوی موفقیت میکنی.این چیزیه که من واقعا کم دیدم توی بحث های فوتبالینقل قول:
نوشته اصلی توسط sang [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواهش میکنم roz::. من طرفدار فوتبال زیبام