واقعا سیتی امسال خیلی خوبه و توانایی قهرمانیو داره اما من فکر کنم واسه نتیجه گیری تو جام باشگاها هنوز امادگی روحیشو نداشته باشه و واسه سالها دیگه اگر همینطور خوب بمونه میتونه یه مدعی واقعی باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا سیتی امسال خیلی خوبه و توانایی قهرمانیو داره اما من فکر کنم واسه نتیجه گیری تو جام باشگاها هنوز امادگی روحیشو نداشته باشه و واسه سالها دیگه اگر همینطور خوب بمونه میتونه یه مدعی واقعی باشه
منم بيشتر به نسري و اگوئرو و توز علاقه زيادي دارم و قبولشون هم دارم:balesh::love::sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره اگه بخواد قهرمان بشه باس يه كم روحيه بازيكناش بيشتر شه تا قهرمان شه البته هنوز تيمهاي قدرتمندي مثل بارسا رئال و منچستر هم هستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکهو چرا سیتی پیچیده شد به هم؟ صعودشون خیلی سخت شد از گروه.:chemidonam:
حذف منچسترسیتی رو به همه هواداران عزیز تسلیت میگم
و
حذف منچستر یونایتد رو هم به هواداران عزیز تبریک میگم lay_;;:eyvalla:
حذف سیتی ناعادلانه بود.خیلی دلم میخواست بخورن به رئال یکم بخندیم
تو اين گروه بايرن و ناپولي شايسته صعود بودند و به حقشون رسيدند:afarin::afarin::afarin::afarin::afari n::afarin::afarin:
منسيتي هنوز كار داره تا بتونه در جمع بزرگان اروپا دووم بيارهlol:-
خيلي خوشحالم كه ناپولي صعود كرد! همين طور بايرن! حالا هم هواداران سيتي نگران نباشند ايشالا سال بعدlay_;;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه به رئال خوردن هم خنده داره؟ki::برعكس به رئال نخوردن خنده داره:sooot:حالا چند روز ديگه تو الكلاسيكو معلوم ميشه به رئال خوردن خنده داره يا گريه:sigar:منسيتي هم چيزي رو از دست نداده! اين همه تو جزيره و اروپا قهرمان شده نميشه به اين يه بار بهش ايراد گرفت:hehehe:
اميدوارم هرچه زودتر پول هايي كه منسيتي خرج كرد تبديل به جام قهرماني بشهlagh::
من از یک جهت دیگه گفتم خوردن به رئال خنده داره.ایشالله بعد از الکلاسیکو میام برات دلیلش رو میگمlay_;;:-shad:ohum::love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه بازی دیشب بایرن 0 - 2 من سیتی رو ندیدی؟
منچسترسیتی صعودشو قطعی کرد...................................
:ohum::ohum::ohum:
البته بایرن هم به عنوان تیم اول گروه سعود کرد.تازه بایرن از بازیکنان ذخیره استفاده کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
think::think::think::think::think::think::
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal: