بچه ها به نظر من تفكر انريكه يه تفكر مدرنه!
انريكه داره رو تيم كار ميكنه و ميخواد با روش حفظ توپ يعني همون حمله تدريجي به اهدافش برسه!
تو بازي هاي رم ديده ميشه كه تعداد پاس ها نسبت به گذشته زيادتر شده و اين تو فوتبال ايتاليا تازگي داره!
الان يووه بهتر از بقيه تيمهاي ايتاليا حفظ توپ ميكنه و با وجود پيرلو به نتيجه رسيده.
اما انريكنه ميخواد يه چيزي فراتر از كار يووه رو تو رم انجام بده و اين توانايي رو هم داره.
انريكه ميخواد يه چيزي شبيه بازي بارسا رو تو رم پياده كنه و با توجه به اين كه سالها تو اين باشگاه چه به عنوان بازيكن و چه به عنوان مربي كار كرده تفكراتش تقيبا مطابق با سبك بارساست.
اينهارو گفتم كه به يه چيز برسيم:بارسايي كه چند ساله قدرت اول فوتبال اروپا شده يه شبه به اين موفقيت ها نرسيده و تنيجه سال ها تلاشش رو گرفته!
رو بازيكنهاش كار كرده تا حالا بتونن تو فوتبال اروپا صاحب سبك باشند.
پس بايد به انريكه زمان بديم و بزاريم با آرامش به كارش ادامه بده.مهم نيست كه رم اين فصل چه نتايجي ميگيره و تو چه رده اي قرار ميگيره!مهم اينه كه رم يه پروژه بلند مدت رو باز كرده و به آينده فكر ميكنه!
رم چند ساله كه اون اقتدار گذشته رو نداره و با عوض كردن مربي نتيجه اي حاصل نشده و نميشه.
زمان اسپالتي اوج كار رم تو چند سال اخير بوده ولي بعد از اون رم دوران بدي رو سپري كرده!
ما بايد منتظر نتيجه كار انريكه تو فصل بعد باشيم و نميتونيم توقع داشته باشيم تو اولين فصل حضورش تو رم و با وجود تيمهاي خوبي مثل يووه و ميلان و ... واسه تيم قهرماني بياره!
به نظر من اگه انريكه تو اين تيم بمونه واسه فصل بعد رم يه مدعي قهرماني به حساب مياد و كم كم به سطح اول اروپا نزديك ميشه.
اين نظر من بود...
به اميد روزهاي خوب با انريكه:rom: