احتمال لغوحق پخش ديدارساراگوساورئال مادريد
پس از يک هفته تاخير در آغاز لاليگا از امشب شاهد از سر گيري اين ليگ پرهيجان خواهيم بود اما جدال مادريد و ساراگوسا به علت خطر ورشکستگي ميزبان احتمالا پخش تلويزيوني نخواهد داشت
ورزش سه - به نقل از مارکا اسپانيا، امشب اسپورتینگ گیخون - رئال سوسیداد، والنسیا- راسینگ سانتاندر و گرانادا- رئال بتیس بهمصاف يگديگر رفته و چراغ يکي از معتبرترين ليگهاي اروپايي را روشن ميکنند. فردا شب و در يکي از مهمترين ديدارها رئال ساراگوسا در زمين خود ميزبان رئال مادريد است و طبق برنامه قرار است اين ديدار از کانال پلاس پخش مستقيم شود؛ اما گزارش فدراسيون فوتبال اسپانيا با استناد به سازمان ماليات اين کشور مبني بر خطر ورشکستگي تيم رئال ساراگوسا احتمال لغو حق پخش تلويزيوني اين ديدار را افزايش داده است.
اين احتمال وجود دارد که حتي ايستگاه راديويي باشگاه رئال مادريد و شبکه سراسري TVe اسپانيا هم اجازه ورود به استاديوم را نداشته باشند.
*برنامه بازيهاي فردا شب:
اتلتیکومادرید – اوساسونا
اتلتیک بیلبائو – رایو والکانو
ختافه – لوانته
مایورکا- اسپانیول
رئال ساراگوسا- رئال مادرید
سویا – مالاگا
*دوشنبه
بارسلونا- ویارئال
مورینیو: ترجیح می دهم پدرو لئون از رئال برود
سرمربی رئال مادرید اعلام کرد این تیم جایی برای پدرو لئون، رویتسون درنته و فرناندو گاگو ندارد
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، اعلام کرد این تیم جایی برای پدرو لئون، رویتسون درنته و فرناندو گاگو ندارد.
سرمربی پرتغالی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر این سه بازیکن تا پایان فصل نقل و انتقالات تیمی برای خود پیدا نکنند، در تیم رئال هم فرصت بازی نخواهند داشت زیرا در برنامه های من جایی ندارند."
درنته فصل گذشته به طور قرضی برای ارکولس بازی کرد اما گاگو و لئون که در سانتیاگو برنابئو ماندند، فرصت بسیار کمی برای بازی پیدا کردند.
تندترین اظهار نظر مورینیو در مورد لئون بود. او در پاسخ به این سوال که آیا درست است که او قصد دارد مانع از جدایی لئون شود، گفت:" کم دوست دارم او از اینجا برود."
مورینیو همچنین اعلام کرد که لاسانا دیارا می تواند بماند. این در حالی است که گفته می شود این هافبک فرانسوی نیز سانتیاگو برنابئو را ترک خواهد کرد.
مورينيو: از فصل پيش بهتر شده ايم
رئالی ها در هر 7 دیدار پیش فصل شان به پیروزی رسیدند و تنها در دیدار سوپرکاپ اسپانیا مقابل رقیب دیرینه شان، بارسا، با نتیجه نزدیک 5-4 شکست خوردند.
مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی امروزش گفت:" در رقابت قهرمانی نباید امتیاز از دست بدهید. در روز اول فصل ممکن است شگفتی رخ دهد و من به بازیکنانم در این مورد هشدار داده ام. آنها هفته گذشته به دلیل اعتصاب بازی نکردند و به همین دلیل کمی باید از نظر ذهنی روی آنها کار کرد.
من ترجیح می دهم به جای شکست مقابل بارسا، به نکات مثبت پیش فصل فکر کنم. از تیمم بسیار راضی هستم. ما نسبت به فصل گذشته بسیار بهتر بازی می کنیم.
ساراگوسا تیم بسیار سازمان یافته ای است. نمی دانم آنها با چهار مدافع بازی خواهند کرد یا با پنج مدافع اما در هر حال شکست دادن آنها دشوار است."
سخنگوی مورینیو :" پنالتی آبیدال مقابل چشمان پلاتینی گرفته نشد "
مرجع خبري رئال مادريد : الادیو پارامس ، سخنگوی خوزه مورینیو پس از پنالتی مسلم اریک آبیدال ، مدافع بارسلونا روی گوارین ، هافبک پورتو در سوپرکاپ اروپا با کنایه اعلام کرد :" پنالتی آبیدال در مقابل چشمان پلاتینی . اثر انگشت مشخص بود . "
پارامس در صفحه توئیتر خود در بامداد جمعه دو پیام در مورد صحنه جنجالی بازی بارسا - پورتو گذاشته است :" یک داور ، یک کمکش و یک داور ذخیره . شش چشم ندید که پنالتی بود . اثر انگشت در این جاست . " که البته پیام دیگرش جنجالی تر است :" پنالتی آبیدال در مقابل چشمان پلاتینی . داور سوت نزد . البته طبیعی بود چرا که تیم حریف بارسلونا بود ."
این صحنه جنجالی در فاصله دوازده دقیقه مانده پایان بازی سوپرکاپ اروپا در موناکو که بارسا 1-0 جلو بود رخ داد . کویپرس ، داور هلندی ، به این صحنه خیلی نزدیک بود اما سوت نزد .