-
جدید ترین اخبار بایرن
:bayern::bayern::bayern:
روبن هنوز به آمادگی لازم نرسیده است
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- آرین روبن همچنان با مصدومیت کشاله ران مواجه است و حضور وی در دیدار شنبه شب مقابل کایزرزلاترن در هاله ای از ابهام است.
روبن به دلیل تشدید مصدومیت در دیدار چهار شنبه شب مقابل زوریخ در ترکیب بایرن قرار نگرفت. یوپ هاینکس سرمربی باشگاه بایرن با ابراز امیدواری از بازگشت روبن به سایت رسمی این باشگاه گفت:" من فکر می کنم او برای روز شنبه به شرایط آمادگی خواهد رسید."
با این حال روبن برای حضور در دیدار شنبه شب در حال تلاش است. دکتر ویلهلم مولر ولفهارت در مورد آخرین وضعیت روبن گفت:" در حال حاضر، ما نمی توانیم دقیقا بگوییم که چه زمانی روبن می تواند دوباره به میادین برگردد."
-
ایرن برنامه ای برای جذب بازیکن ندارد:bayern::bayern::bayern:
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- پس از بازگشت از دیدار برگشت پلی آف مقابل زوریخ یوپ هاینکس هر گونه برنامه باشگاه را برای جذب بازیکن جدید رد کرد و شرایط تیم فعلی بایرن را بسیار مناسب خواند.
رومینیگه مدیر اجرایی و عضو هیئت مدیره بایرن پس از مصدومیت اویکا اولیچ مهاجم کروات تیم، خبر احتمال جذب یک مهاجم را در ادامه فصل نقل و انتقالات تابستانی داد. باواریایی ها با مصدومیت اولیچ هم اکنون با حضور گومز و پترسن دو مهاجم آماده در اختیار دارند.
یوپ هاینکس سرمربی بایرن به سایت رسمی این باشگاه گفت:" من به تیم فعلی ایمان کامل دارم علاوه بر این کادر پزشکی بایرن از بازگشت سریع اولیچ و بهبود مصدومیت وی اطمینان خاطر دارد."
کارل هاینس رومینیگه نیز در اظهار نظری جالب می گوید:" همه ما، اعضای هیئت مدیره، مدیر ورزشی و سرمربی باشگاه از کسب موفقیت با همین ترکیب که در اختیار هست اطمینان داریم."
-
کتاب شرح حال فیلیپ لام منتشر می شود!
معمولا کتاب هایی با این محتوا که به زندگی نامه و بیان خاطرات نویسنده می پردازند در برگیرنده واقعیات و حوادثی هستند که در زندگی برای نویسنده اتفاق افتاده است. اکثر بازیکنان و اشخاص مشهور پس از انتشار زندگی نامه های خود موجب انتشار اخباری جنجالی و بحث برانگیز در خبرگزاری ها شده اند. فیلیپ لام نیز با نگارش شرح حال خود و اظهار نظر و بیان عقاید و نظرات شخصی این روزها بحث ها و جنجال هایی را در سایت های خبری ایجاد کرده است ولی نکته مهم در این نوع نگارش صداقت و نظراتی است که لام بدون در نظر گرفتن روابط خود با افراد نام برده و بسیار رک بیان می کند.
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- فیلیپ لام در شرح حال خود به بیان موضوعات مختلفی پرداخته است. کتاب شرح حال لام از روز دوشنبه وارد بازار و در دسترس علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
فیلیپ لام در بخشی از کتاب خود به دلیل عدم موفقیت مربیان پیشین بایرن (یورگن کلینزمن، فیلیکس ماگات و لوئی فان خال) می پردازد و دلایل شکست آن ها را بیان می کند.
روزنامه بیلد از بخش هایی از کتاب شرح حال لام پرده بر می دارد و بخش هایی را که مرتبط با مربیان سابق بایرن می شود فاش می کند. در کتاب آمده است:" در زمان مربی گری کلینزمن، بازیکنان پس از شش تا هشت هفته ابتدایی متوجه شده بودند که با کلینزی موفقیت کسب نخواهیم کرد."
" ما عملا زیر نظر کلینزمن تنها به تمرینات بدنسازی می پرداختیم، بحث در مورد تاکتیک ها و روش بازی معمولا میان بازیکنان آن هم یک روز پیش از بازی بحث و تصمیم گیری می شد."
لام از سال 1995 و باز 12 سالگی در بایرن حضور دارد به غیر از حضور دو ساله به صورت قرضی در اشتوتگارت همواره در باشگاه فعالیت کرده است می گوید:" حتی مربی مانند ماگات که دو بار موفق شده است به صورت پی در پی قهرمانی در بوندسلیگا را بدست آورد نیز در بایرن نتوانست ادامه فعالیت دهد."
"تحت نظر ماگات بازیکنان هر کدام می دانستند کجا باید قرار گیرند. در ابتدا این روش باعث شد که بازیکنان بهترین کیفیت خود را ارئه دهند زیرا آن ها می خواستند که بازی کنند اما پس از مدتی با توجه به آگاهی بازیکنان از مکان های خود ماگات نتوانست همان تاثیر را در دراز مدت بدست آورد."
در زمان فان خال لام بازوبند کاپیتانی را بدست آورد او از بایرن در دوران فان خال نیز صحبت به میان آورده و می گوید:
" بسیاری از موفقیت های خود را زیر نظر فان خال بدست آوردیم، اما بازی ما در زمان او کاملا به سمت تهاجمی سوق پیدا کرده بود و این را می توانید از تعداد گلهای زیادی که در زمان او زده شد دریابید."
"من در مورد مناطقی که در آن نگرانی هایی وجود داشت با فان خال صحبت کردم و او به حرف های من گوش داد ولی پس از آن دوباره او کار خودش را انجام می داد."
-
پسران طلایی بوروسیا دورتمند (3)
در اینجا به معرفی یکی دیگر از استعداد های جوان و آینده دار آلمان که در این فصل و فصل گذشته با بورسیا دورتمند خوش درخشیده است می پردازیم. آمار و اطلاعات مورد نیاز این مقاله از سایت رسمی بوندسلیگا برداشت شده است.
سعید محمدخواه
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران – کوین گروس کروتز جوان 23 ساله باشگاه دورتمند که درخشش فوق العاده ای را بهمراه دیگر بازیکنان جوان این تیم داشته است و از عوامل موفقیت کم نظیر تیم جوان و یکدست دورتمند می باشد. کوین در فصل گذشته 34 بار با پیراهن زنبور ها به میدان رفت و با به ثمر رساندن 8 گل توانست در کنار ماریو گوتزه و نوری شاهین یکی از ارکان موفقیت یاران یورگن کلوپ باشد.
درخشش گروس کروتز در این فصل نیز ادامه دارد. کوین تا اینجای فصل و با گذشت 3 هفته از بوندسلیگا با به ثمر رساندن 3 گل بهترین گلزن طلایی پوشان دورتمندی است. درخشش وی در این فصل می تواند موجبات حضور او در یورو 2012 را فراهم کند.
آغاز
کوین گروس کروتز در 19 جولای 1988 در دورتمند به دنیا آمد و علاقه و عشق وی به فوتبال بسیار زود کشف شد. او در سنین بسیار پایین فوتبال را در زمین های خاکی محلات دورتمند شروع کرد و او پیش از حضور در بوروسیا دورتمند برای اف سی مرکور 07 دورتمند، کمینگاوسن و روت ویس بازی کرد. سپس وی مورد توجه تیم استعدادیابی و جوانان باشگاه بوروسیا قرار گرفت.
هواداری از دورتمند
کوین پیش از آنکه یکی از بازیکنان و اعضای باشگاه بوروسیا دورتمند باشد یک هوادار متعصب بوروسیا بوده است. هنگامی که بوروسیا دورتمند در روز پایانی بازی ها در فصل 1995 توانست با شکست هامبورگ قهرمانی را از آن خود کند، کوین شش ساله بود و بازی را با پدرش تماشا می کرد. مارتین گروس کروتز در مورد اشتیاق و علاقه پسرش به بوروسیا دورتمند می گوید:" کوین از هنگامی که در گهواره بود بوروسیا را دوست می داشت."
دستیابی به موفقیت
او در دورتمند متولد و در آنجا مطرح شد اما گروس کروتز حرکت حرفه ای خود را در باشگاه آلن آغاز کرد و به جوانان روت ویس آلن در سال 2002 پیوست او تمام رده های پیشرفت را در این باشگاه طی کرد و در سال 2006 توانست به تیم اول باشگاه بپیوندد و موفق شد همراه این باشگاه در سال 2008 از لیگ محلی به بوندسلیگای 2 راه یابند. کوین در این باشگاه با مارکو رئوس مهاجم برتر گلادباخ همبازی بود. کوین در سال 2009 بار دیگر به باشگاه محبوب خود بوروسیا پیوست.
مربی گری
در فصل آخر حضور کوین در باشگاه آلن وی شغل دیگری را نیز در کنار بازیگری تجربه می کرد. او به عنوان کمک مربی در تیم دوران جوانی خود نیز حاضر بود. این تیم نه روت ویس آلن بود و نه بوروسیا دورتمند، بلکه آن تیم فونیکس اوینگ نام داشت باشگاهی واقع در بخشی از دورتمند که کوین و خانواده اش سالها در آن زندگی کرده بودند.
دیدگاه
در فصل اول حضور کوین در بوروسیا او یک ستون آنلاین در وبسایت هواداری شواتسگلاب داشت. صحبت های کوین با استناد به منابع کاملا آگاه مورد توجه بسیاری قرار گرفت و بحث های داغی را صورت داد. او همچنین یکی از اعضای وبسایت بود که بحث های متعصبانه ای را در مورد رقبای دورتمند مانند شالکه مطرح می کند.
زندگی خصوصی
برای گروس کروتز خانه اهمیت بالایی دارد و جایی بهتر از آن برایش وجود ندارد. پس از اتمام مدرسه و شروع فوتبال حرفه ای کوین با پدر و مادر خود زندگی می کرد. او به تازگی دو خانه چسبیده به هم را در حومه شهر دورتمند ساخت. نیمی از این خانه را برای خود و نیم دیگر را به خانواده اش اختصاص داده است.
شرایط خانواده
مارسل گروس کروتز پسر عموی کوین از سال 2005 تا 2010 در بوروسیا دورتمند حضور داشت البته وی بیشتر در تیم ذخیره ها حضور داشت. او در سال 2010 دورتمند را ترک کرد و به باشگاه ووپرتالر دورتمند پیوست. مارسل اکنون 26 سال دارد. برادر شش ساله کوین، لنی نیز به خوبی فوتبال بازی می کند و کیفیت خوبی را دارد.
اولین گل
گروس کروتز اولین گل خود برای بوروسیا دورتمند در هفته 15ام فصل 10-2009 در دیدار خانگی مقابل نورنبرگ به ثمر رسانید. این بازی با برتری 4 بر 0 به سود دورتمندی ها به پایان رسید. پیا مادر کوین پس از به ثمر رساندن گل توسط کوین اشک در چشمانش جمع شده بود. کوین در آن فصل برای بوروسیا دورتمند 32 بار به میدان رفت و 5 گل و سه پاس گل نیز در کارنامه خود ثبت کرد.
تیم ملی آلمان
در 13 ماه می 2010 هافبک مهاجم 22 ساله بوروسیا اولین بازی ملی خود را تجربه کرد او در دیدار های مقدماتی جام جهانی 2010 مقابل مالت روی نیمکت آلمان بود و پس از حضور 53 دقیقه ای بر روی نیمکت به درون زمین رفت و گل دوم ژرمن ها را به ثمر رساند آن دیدار با نتیجه 3 بر 0 به سود آلمان به پایان رسید. پس از ناکامی از حضور در ترکیب تیم ملی آلمان در جام جهانی 2010 گروس کروتز به جای استراحت در تابستان گذشته زانوی مصدوم خود را به تیغ جراحی سپرد.
-
واکنش باواریایی ها پس از صعود
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- دیدار برگشت پلی آف لیگ قهرمانان اروپا با برتری یک بر صفر باواریایی ها به پایان رسید تا بایرن در مجموع دو دیدار با حساب 3 بر 0 پا به مرحله گروهی گذارد و در انتظار مراسم قرعه کشی در روز جمعه باشد. پس از پیروزی دیشب باواریایی ها در گفتگویی با سایت رسمی یوفا صحبت هایی انجام داده اند که در زیر به آن اشاره می شود:
یوپ هاینکس:" رسیدن به مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بسیار مهم است. به ثمر رساندن اولین گل کلید بازی دیشب ما بود. ریبری نیز بازی فوق العاده ای را در نیمه دوم به نمایش گذاشت. ما کمی در هدف گیری های خود دچار اشتباه شدیم و فرصت هایی را از دست دادیم. در این دیدار بازی هوشمندانه ای را به نمایش گذاشتیم و کنترل بازی را در دست داشتیم. مدت زمان زیادی توپ را در اختیار داشتیم و به خوبی در کارهای دفاعی ظاهر شدیم. ما در دیدار شنبه در گرمای 30 درجه بازی کردیم و امشب نیز وضعیت به همین صورت بود. بنابراین ضروری نیست که حتما فوتبالی سریع را به نمایش بگزارید. ما در دفاع به خوبی جمع می شویم و کار دفاعی را به خوبی انجام دادیم به طوریکه در پنج دیدار اخیر خود تنها یک گل خوردیم."
فیلیپ لام:" در نیمه اول فشار خاصی را احساس نکردیم. ما به خوبی پرسینگ را در موقعیت های حیاتی انجام ندادیم و آن ها نیز در آن لحظات هجوم هایی نداشتند. اینکه ما اولین گل را بزنیم بسیار مهم بود و پس از گل بازی برای ما آسان تر شد. ما بلند پروازانه بازی کردیم و نمی خواستیم صعود را از دست بدهیم. حالا نیز ما به جای مهمی دست نیافته ایم و باید به فکر حضور قدرت مندانه در ادامه لیگ باشیم و کیفیت بازی خود را بهبود بخشیم."
فرانک ریبری:" بازی برای ما آسان نیود اما بسیار برایمان مهم بود. بسیار بهتر از فصل گذشته بود، جو بسیار بهتر است و من علاقه مند هستم که بخشی از تیم باشم. ما 100% نیستیم و هنوز باید برای بهتر شدن کار کنیم. برای من کار کردن زیر نظر لوئیس فان خال بسیار سخت بود زو من رابطه دوستانه ای با او نداشتم. حالا من احساس بسیار خوبی در وجودم دارم من دریبل می زنم و بسیار می دوم و اعتماد به نفس دارم چیزی که به آن نیاز داشتم."
شواین اشتایگر:" گل اول بسیار مهم بود زیرا پس از آن زوریخ باید چهار گل به ما می زد و ما این مهم را بسیار زود انجام دادیم. متاسفانه ما تمرکز کاملی را در نیمه اول نداشتیم و توپ را در اختیار تیم حریف گذاشتیم. ما شانس هایی نیز در نیمه دوم داشتیم اما کارهایی که برای رسیدن به گل بود را انجام ندادیم."
-
قهرمانی در چمپیونزلیگ، اوج تصور
بازیکنانی که سالیان پیش بهمراه بایرن قهرمانی در چمپیونزلیگ را تجربه کردند دیروز در نشست برلین گرد هم آمدند و در مورد وضعیت بایرن با بیلد تبادل نظر نمودند.
سعید محمدخواه
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- اجلاسی که به نشست قهرمانان نام گذاری شد دیروز در برلین برگزار شد. در این نشست قهرمانانی همچون اودو لاتک ( قهرمانی در سال 1974 را به عنوان سرمربی بایرن بدست آورده بود.) و پل برایتنر (1974) و توماس لینکه (2001) حضور داشتند و در مورد باواریا و لیگ قهرمانان اروپا با بیلد صحبت کردند...
- یکی از تیم ها مدعی بایرن است. بایرن می تواند کیفیت لازم را ایجاد کند؟
پل برایتنر- خیر، اکر بازیکنان بتوانند 80 در صد از مهارت خود را در زمین نشان دهند بایرن می تواند در ادامه امیدوار باشد.
- و در ادامه؟
برایتنر- اگر تنها یک سوال مطرح کنیم: چه تیمی مقابل بارسلونا در فینال حاضر خواهد شد؟
- بایرن؟
برایتنر- از بایرن انتظار می رود و بایرن نیز پتانسیل انجام آن را دارد. تنها نکته این است که ما نباید زودتر از فینال با بارسلون مواجه شویم در تک بازی فینال شما می توانید از بارسلون بهتر باشید اما در بازی رفت و برگشت در نیوکمپ این گونه نخواهد بود. من فکر می کنم این در حال حاضر کمی غیر واقعی است.
اودو لاتک- من ذهنیت اسپانیایی ها را به خوبی می دانیم، بارسلونا در دیداری که هیچ کس انتظار آن را ندارد شکست خواهد خورد. آن برای من به مانند معجزه می ماند که آنها بتوانند در درازمدت در اوج باشند.
- آقای لینکه تیم شما در سال 2001 موفق به کسب عنوان قهرمانی شد آیا بایرن فعلی از آن تیم قدرتمند تر است؟
توماس لینکه- ما سال ها در کنار هم بودیم، همه چیز را نسبت به هم درک می کردیم. ما برای کسب عنوان قهرمانی تمرکز کرده بودیم و قدرت آن را نیز بدست آوردیم. از نظر خصوصیت بازیکنان بایرن در حال حاضر وضعیت بهتری دارد اگر شما به روبن و ریبری نگاه کنید آن را درک خواهید کرد.
اودو لاتک- برای من تیم 1974 بهترین تیم تمام ادوار بود.
- در آن زمان نیز چندین بازیکن شاخص حضور داشت...
برایتنر- لطفا اجازه دهید که ما مقایسه ای نسبت به بازیکنان نداشته باشیم اما من نیز حق را به اودو می دهم برای من نیز تیم 1974 بهترین تیم تاریخ بود.
- و دلیل این انتخاب؟
برایتر- زیرا ما فکر می کنیم تیم 1974 نسبت به همه تیم های اروپایی بسیار با کیفیت تر بود. و برای من این تنها ملاک برای انتخاب است.
- لینکه در تیم 2001 و قهرمانی در سن سیرو حضور داشت. در آن زمان کان و افنبرگ در تیم بودند واقعا اراده آنها در آن زمان چگونه به تیم وارد می شد؟
لینکه- ما در آن زمان یک تیم بسیار با تجربه و بالغ داشتیم. اما اولی کان و افنبرگ و تمامی بزرگان تیم شخصیت های بی نظری داشتند که روی تیم تاثیر گذار بود.
برایتنر- الیور کان تنها به عنوان یک دروازه بان در تیم حضور نداشت! برای یک دروازه بان ممکن است هیچ نیازی نباشد که در طول بازی تیم را راهنمایی کند اما برای اولی کان این غیر ممکن بود.
اودو لاتک- من به خاطر می آورد سال 1974 و انچه را که با گرد مولر انجام دادیم. او مهمترین بازیکن بود زیرا او در جلوی تیم تمام پاس ها را به خوبی قطع می کرد و گل های حساسی برای ما به ثمر رساند. اما رهبری تیم بر عهده وی نبود او بازیکن مهربانی بود.
لینکه- اما الیور کان بازیکنان را تحت فشار باور نکردنی قرار می داد حتی در داخل رختکن. برای پیروزی و قهرمانی در جام های بزرگ شما به این چنین بازیکنانی نیاز دارید.
- چه زمانی یک تیم آلمانی در فینال لیگ قهرمانان اروپا پیروز می شود؟
لینکه- هر زمانی ممکن است این کار رخ دهد.
برایتنر- اگر بارسلونا اجازه این کار را دهد، بایرن و رئال و منچستر و چلسی در پشت سر آن قرار دارند.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]
گزینه های خرید بایرن برای جانشینی اولیچ
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- باواریایی ها با مصدومیت اویکا اولیچ و در ادامه فصل نقل و انتقالات به فکر جذب یک مهاجم هستند. در این میان با توجه به قرارداد هایی که مهاجمین برتر اروپا دارند دیوید ان گوگ و نیکولاس بنتنر را می توان جز گزینه های احتمالی حضور در باشگاه بایرن محسوب کرد.
ان گوگ مهاجم 22 ساله و فرانسوی باشگاه لیورپول مورد توجه ساندرلند و بولتون نیز بوده است و باشگاه لیورپول برای این بازیکن مبلغ 5 میلیون یورو را در نظر گزفته است.
داستانی مشابه نیز برای نیکولاس بنتنر وجود دارد پیشنهادات بسیاری برای جذب مهاجم ناراضی باشگاه آرسنال از آلمان، ترکیه و پرتغال وجود دارد. مبلغ انتقال بنتنر به نظر کمی گران تر از ان گوگ باشد برای جذب نیکولاس باید مبلغ 10 میلیون یورو و دستمزدی بالا را متصور شد که به نظر این مبلغ برای بایرن مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
شواینی انتقادات الیور کان را رد کرد
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- کاپیتان دوم بایرن روز سه شنبه به انتقادات اخیر الیور کان که قدرت رهبری وی و لام را زیر سوال برده بود واکنش نشان داد.
شواین اشتایگر به German daily Bild گفت:" من هنوز می توانم به خاطر بیاورم که الیور کان چگونه با لحنی فراتر از انتقاد از هم بازی های سابق خود در رسانه ها صحبت می کرد الیور بازیکن بسیار بزرگی است و من انتظار دارم که وی سخنان خود را به یاد آورد."
الیور کان با انتقاد از شواین اشتایگر و فیلیپ لام آنها را به فقدان قدرت کاپیتانی در زمین متهم کرد. بایرن به 10 سال سکون در اروپا رسیده است و آخرین قهرمانی بایرن در اروپا به سال 2001 بر می گردد.
کان می گوید:" این سکون بایرن با بازیکنانی از نسل جدید، فیلیپ لام و باستین شواین اشتایگر بوده است و شاید تیم به بازیکنانی نیاز داشته باشد که بتوانند قدرت رهبری بالاتری نسبت به آن ها داشته باشند."
شواینی در مورد انتقادات الیور کان صحبتی نمی کند ولی پیشنهادات و صحبت های انجام شده توسط کاپیتان سابق بایرن را رد می کند و می گوید:" این مسایل با آنالیزهایی که در داخل باشگاه انجام می شود مورد بررسی قرار می گیرد و نتیجه آن به وضوح آشکار خواهد شد."
-
"شاید روزی در روسیه بازی کنم"
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- آنژی روسیه باشگاهی است که به تازگی با سرمایه گذاری مناسب وارد بازار نقل و انتقالات شده است و در اولین اقدام ساموئل اتوئو مهاجم کامرونی باشگاه اینتر را به خدمت گرفت. این باشگاه همچنین به توافقاتی نیز برای به خدمت گرفتن آناتولی تیموشک هافبک اکراینی بایرن دست پیدا کرده است.
باشگاه ثروت مند روسی نظر مثبتی نیز جهت جذب آرین روبن وینگر هلندی باشگاه بایرن دارد و به نقل از اکسپرس آن ها آماده ارائه پیشنهادی 40 میلیونی به باشگاه بایرن می باشند.
روبن در مصاحبه ای با اکسپرس گفت:" در فوتبال حرفه ای هر اتفاقی ممکن است رخ دهد شاید روزی من در روسیه بازی کنم. اما در حال حاضر نمیخواهم در مورد آینده ام صحبت کنم من در بایرن کاملا خوشحال هستم و از همه چیز راضی می باشم."