لیست اینتر برای حضور در لیگ قهرمانان
امروز در سایت رسمی باشگاه اینتر لیستی منتشر شد مبنی بر اسامی بازیکنانی که اینتر برای حضور در فصل جدید لیگ قهرمانان مد نظر دارد. نبودن چند اسم معروف باعث نگرانی و همچنین تعجب هواداران شده است.
لیست:
سزار- زانتی- استانکوویچ- لوسیو- پاتزینی- موتا- فورلان- اسنایدر- آلوارز- کاستلاتزی- مایکون- کالدیرولا- کامبیاسو- اوبی- اورلاندونی- میلیتو- رانوکیا- ساموئل- چیوو- زاراته- کوتینیو- فارائونی- جاناتان- بیانچتی- کریستیگ- ناگاتومو- دی جنارو- بسا- رومانو- کیسلا- ترانی
فورلان نمی تواند در مرحله گروهی لیگ قهرمانان بازی کند
طرفداران اینتر می توانند فورلان رو در مرحله ی دوم لیگ قهرمانان ببینند، فورلان بعد از مرحله گروهی می تواند برای اینتر بازی کند.
دلیل اینکه فورلان نمی تواند در مرحله گروهی لیگ قهرمانان به میدان برود این است که او با پیراهن اتلتیکو مادرید برابر استورمس گورست بازی کرده است.
ماسیمو موراتی بعد از شنیدن این خبر بسیار عصبانی شده زیرا اگر بخواهد اسم فولان رو در لیست تیم برای لیگ قهرمانان قرار بدهد باید با یک بازیکن کمتر وارد لیگ قهرمانان بشه و فورلان از مرحله حذفی به بازی گرفته خواهد شد اگه فورلان در لیست لیگ قهرمانان قرار نگیرد کاستاینوس به لیست وارد می شود
شاید اگر نظارت بیشتری روی خرید فورلان بود و اینتر خبر اینکه او نمی تواند در لیگ قهرمانان از ابتدا بازی کندرا می شنید هیچگاه او را خریداری نمی کرد
مصاحبه های مفصل پولی: خاویر زانتی الگوی من است.
"من واقعا خوشحالم. پوشیدن این پیراهن برای من افتخار بزرگی است و هر چه در توان دارم برای اثبات لیاقتم انجام خواهم داد. این فرصت خارق العاده ای برای من است." این اولین صحبت های پولی بعد از نراتزوری شدن بود که در مصاحبه با کانال اینتر گفته شد.
"بازیکنان فوق العاده ای اینجا در اینتر هستند و من تلاش می کنم تا می توانم از آنها یاد بگیرم. نمی توانم برای شروع کار صبر کنم و عزمم را جزم کرده ام تا هر چه دارم برای اینتر انجام دهم.
از او در مورد پست بازیش سوال کردند که او اینگونه پاسخ داد: :من دوست ندارم درباره خودم صحبت کنم ولی در هر صورت هافبک میانی هستم و می توانم به عنوان هافبک تهاجمی و تدافعی بازی کنم."
بازی اینتر - سمپدوریای فصل 2009/10 را به پولی یادآوری کردند که صورت پولی سرخ شد و گفت: "یادم هست... 1-0 بردیم بازیکنان سمپدوریا خیلی خوب برابر اینتری که با هدایت مورینیو برنده سه گانه شد بازی کردند. بازی هیجان انگیزی بود."
پولی در جواب این سوال که از چه هافبکی تاثیر می پذیرد گفت: "بعنوان یک ایتالیایی از بازی دو ایتالیایی خوشم می آید، پیرلو و ده روسی... من هنوز باید تجربه کسب کنم و پیشرفت کنم و امیدوارم این اتفاق در اینتر بیافتد"
حالا هافبک جدید اینتر نمی تواند صبر کند تا به میدان بازگردد. "مشکل عضلانی که در دیدار جام حذفی {برای سمپدوریا} برابر آلساندریا برایم پیش آمد باعث شد که تا 3 هفته دیگر نمی توانم بازی کنم و به این خاطر متاسفم. این تنها دغدغه من در این روزهای شاد است."
او بلافاصله پس از خروج از ساختمان اداری باشگاه اینتر با هجوم هواداران و روزنامه نگارها مواجه شد و با رویی باز از آنها هم استقبال کرد.
"در ابتدا من می خواهم از همه هوادارانی که برای خوشامد گویی به من به اینجا آمده اند تشکر کنم و قول می دهم بهترین نمایشم را به اجرا بگذارم. نمی توانم برای دیدار با هم تیمی هایم و آغاز کار با آنها و مربی جدید صبر کنم. او مربی فوق العاده ای است و {با خنده} وقتی در جنوا بودیم برای ما مشکل ساز می شد. من خوشحالم که او در تمرینات با ماست و واقعا نمی توانم تا اولین جلسه تمرین برای دیدار با او صبر کنم."
و بین همه بازیکنان اینتر او خاویر زانتی را الگوی خودش می داند: "او الگویی برای همه بازیکنان است. او یک حرفه ای بزرگ و فوتبالیستی عالی است."
همچنین پولی دوباره با هم تیمی سابقش در سمپدوریا یعنی جیامپائولو پاتزینی هم بازی شده است: "ما دوستان خوبی هستیم. ما با هم صحبت کردیم و او در راه میلان است {پاتزو در اردوی تیم ملی است} تا با هم دیداری داشته باشیم."
به نقل از کانون رسمی هواداران اینتر در ایران
وسلی : اینجا انگار در خانه ام هستم...
وسلی بار دیگر از عشق و علاقه اش به ماندن در اینتر سخن گفت ...
بازار نقل و انتقالات بسته شد و پس از شایعات فراوانی که وسلی را به منچستر یونایتد نزدیک می کرد ، وسلی سرانجام در اینتر ماند . در مصاحبه با یک نشریه محلی، این بازیکن هلندی، بار دیگر علاقه اش به ماندن در اینتر را اعلام کرد، با این وجود، احتمال انتقالش به یک باشگاه بزرگ نظیر شیاطین سرخ در آینده را رد نکرد .
" من هرگز به اینتر پشت نکرده ام . شاید برترین باشگاه جهان نباشد اما قطعاً دومین است. قطعاً نمی توانم از منچستر به بدی یاد کنم، قطعاً درنظر نگرفتن چنین گزینه ای احمقانه خواهد بود. مدتی بود که می دانستم مذاکراتی برای انتقال به منچستر انجام می شود اما در انتها هیچ اتفاقی نیفتاد. نمی دانم چرا انتقال کامل نشد شاید آن ها اعتماد و اطمینانشان به من را از دست دادند. نمی دانم ... اما قطعاً شرایط با زمانی که در مادرید بودم متفاوت است. در اینجا، همه چیز فراهم است و خواسته دیگری ندارم. در مادرید شانس به من رو کرد و آنجا را ترک کردم، اما اینجا آنگونه نیست . در اینتر خوشحال هستم . خوشحال هستم بابت اینکه رئیس به من اجازه ترک تیم را نداد. کار درستی بود. در بازه ای از فوتبال حرفه ای من که بسیار دشوار بود، او به من فرصت مناسبی داد که هیچ وقت فراموشش نخواهم کرد. در اینتر انگار در خانه ام هستم . می خواهم بمانم. "
بعد از نمایش عالی وسلی در بازی های ملی اخیر همراه تیم ملی هلند، حالا او آماده است تا دوباره همراه اینتر به ماجراجویی جدیدی بپردازد.
دو سال فراموش نشدنی ، آن هم در چنین سطح بالایی ...
قطعاً وسلی هم از یاد نخواهد برد ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]