:-ang
آخه یکی نمیاد به من نمیگی چرا واسه اینا آهنگ با کلاس میزاری. سرشونو گرفته دارن هزیون میگن.:gahhr:
آخه شما رو به چی این آهنگا .. برین همون عمو پورنگتونو ببینید:khandeeeee bahal:
نمایش نسخه قابل چاپ
:-ang
آخه یکی نمیاد به من نمیگی چرا واسه اینا آهنگ با کلاس میزاری. سرشونو گرفته دارن هزیون میگن.:gahhr:
آخه شما رو به چی این آهنگا .. برین همون عمو پورنگتونو ببینید:khandeeeee bahal:
داداش ما گفتیم آهنگ موندگار نگفتیم زیر خاکی و اتیغه :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لااقل یه دلنگ دولونگ کمی هم داشته باشه !
کی حال و حوصله دکلمه داره ؟!!!:nishkhand:
تو هم برو دیساید و آنتی کرایست رو گوش کن ! امیدوارم به راه راست هدایت بشی ! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عمو پورنگ گوش بدی از اینا بهتره !
در قندون لب خندون !:love:
بحث موسیقی و محسن یگانه و اینجور چیزا شد گفتم یه نکته ای رو بگم شاید بد نباشه محسن یگانه همشهری ماست :yes:گنبد کاوس dallliii
نقل قول:
بحث موسیقی و محسن یگانه و اینجور چیزا شد گفتم یه نکته ای رو بگم شاید بد نباشه محسن یگانه همشهری ماست [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]گنبد کاوس [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به ...
من آنم که رستم بود پهلوان ...
خب حالا که چی همشهریتونه ...
تو چه گلی به سر خودت زدی ؟!!!:ehe:
پ . ن : راستی تو هم دماغتو عمل کردی ؟!!!:nishkhand:
mas:-آخه نگاه عتیقرو چطوری نوشته. بیا به اینم میگن دانشجو مملکت . ال حق که عتیقه ای! :nishkhand:نقل قول:
اتیغه
باشه حتما این کارو میکنم.:love:نقل قول:
تو هم برو دیساید و آنتی کرایست رو گوش کن ! امیدوارم به راه راست هدایت بشی ! :nishkhand:
عمو پورنگ گوش بدی از اینا بهتره !
در قندون لب خندون !:love:
تو هم برو سیاوش قمیشی تو گوش بده.
من فقط عاشق اینم
ما که نمیدونیم عاشق کدومه؟؟؟ قبل هر چی اینو مشخصش کن. اینجا مردم رفت و امد میکنن:khandeeeee bahal:
اینم به مجموعه کلماتم اضافه میشه :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مزخرف یا مذخرف :nishkhand:
اشپانیا :narahat: ( یادش بخیر سر این داستانهایی تو دربی داشتیم :narahat: )
اتیغه ----> عتیقه :nishkhand:
===========
من فقط عاشق اینم که پشت پنجره بشینم
حواست به من نباشه دزدکی تورو ببینم
:narahat:
==========
دفعه آخرت باشه با استاد شوخی میکنی ! :narahat:
چیه ؟ نکنه حسودیت میشه ؟:hihi: اصلا شهر ما محل پرورش خواننده و بازیگر و اینجور چیزاست خلاصه خواننده معروف یا بازیگری چیزی خواستین ما درخدمتیم :nishkhand: درمورد دماغ هم زمان ما متاسفانه از این امکانات نبود :gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه به چی حسودیم بشه ؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما هم دو تا خواننده داریم !
مرحوم ناصر عبداللهی :narahat:
رضا صادقی
ولی هیچ وقت به موفقیت اونا افتخار نمی کنم چون ربطی به من ندارند ! :ehe:
ولی ناصر خدا بیامرز خوب بود ! همه آهنگاشو هونه دارم ! :narahat:
ولی با این رضا صادقی خیلی حال نمی کنم ! :nishkhand:
ما که فکر کنم نداریم تو این دودو دم فکر نکنم واسه کسی صدای خوب بمونه که بیاد خواننده خوش صدا بشه!!
آقا شما دوتا ندارید بیشتره!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سیاوش شمسم اونجا به دنیا اومده!
چاوشیم هی آهنگ جنوبی میخونه فکر کنم میخواب متولد اونجا باشه!!
اصلا اونجا خطه خواننده پروریه!!!
:khahesh:آقا از من غلط املایی نگیریدا خودم میدونم تنها درسی که خوب نبودم این املای فارسی بود..
:yes:آقا من خیلی ملنگم!!!:yes:
lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-lol:-
lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;la y_;;
سه ماه آنلاین نشدم..
حالا که یه هفته مونده به کنکور اومدم اینجا شراویر میگم!!!
هرکی قبول داره تشکرو بزنه...
:afarin::afarin::afarin::afarin::afarin::afarin::a farin::afarin::afarin::afarin::afarin::afarin::afa rin::afarin::afarin::afarin::afarin::afarin::afari n::afarin::afarin::afarin::afarin: