نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب شاید شب ضبت شدشو نشون بدن ولی خب ضبت شده حال نمیده چرایه شبکه ورزش نمی زنن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب شاید شب ضبت شدشو نشون بدن ولی خب ضبت شده حال نمیده چرایه شبکه ورزش نمی زنن؟
حالا شبکه ورزش زدنو ولش کن اینجا تاپیک حرف های خودمونی هواداران شیاطین سرخ هستش.
پس لطفا بحثهای دیگه نشه roz::
بكام شيفته بازگشت به منچستريونايتد است :hehee:
فرگوسن:روني ازنظر اخلاقي بسيار بهتر شده استdallliii
والا بعيد ميدونم حالا حالاها شبكه اختصاصي ورزش بزنن!!!!!!!!!!! بايد بسازيم ديگهentezar::
من خودم پرسپوليسي هستم ولي بازي منچستر ليورپول خيلي قشنگه و نميشه نديدش! حالا تلاش خودمونو بكنيم شايد پخش شدdallliii
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان همگی درست می گید بهتره یه شبکه زده بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی حالا چون وضعیت این جوریه اگه همگی ADSL دارید من قبل از بازی لینک آنلاین بازی رو قرار می دم تا همگی بتونبم بازی رو تماشا کنیم.:flowerysmile:
دمت گرم به جون مادرم حرف دلمو زدی خیلی حال کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ams7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی اقایی اگه ای کارو بوکونی ما خیری از این لیگ ایران ندیدیم چون یه زدحال بد خوردیم چند وقت پیش سعیدم میدمنه پس همون بازی منچستر .لیورپولو نگاه کنیم بهتره
خوب مثل اينكه بچه ها همه دوست دارن بازي منچستر پخش شه! :sigar:
اگه هم پخش نشه كه احتمالش زياده بايد به هايلايت راضي باشيم:ey babaaa:
در ضمن چيچا هم 5سال ديگه تمديد كرد و همه هوادارارو خوشحال كرد:/dancواقعا بازيكون آينده دار و با استعداديه! خدا كنه فرگي نزاره جووناي تيم برن و همين كه به اوج رسيدن باشگاه بفروشتشون:ey babaaa: كلورلي/ولبك/جوينز/برادران داسيلوا/ناني/يانگ/روني و ...... بقيه جوون هاي باشگاه ميتونن آينده منچسترو تضمين كنند و بايد قدرشونو بدونن و حفظشون كنند:flowerysmile:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما آرسنالی ها برا بازی ارسنال این کارو کردیم و نتیجه داد
شما هم اس بزنید حتما کارتون جواب مبده
love::love::love::love::
بچه ها همين الان فهميدم كه قراره بازي منچستر ليورپول پخش زنده بشه:balesh:آخرش كارمون نتيجه داد!!!!! البته تو خيلي از سايت هاي ديگه اين كار صورت گرفت كه حالا نتيجه داد:balesh:خيلي خوشحالم:balesh:
خوبه
باز یه بازی قشنگ دیگه میتونیم از شبکه 3 ببینیم
اخه لیگ ایران هم شد لیگ که نشونش میدن:ghelyon: