استيلي: اولروم را ميخواهم چه كار؟!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولروم زماني به باشگاه پرسپوليس رفت که حميد استيلي در آنجا حضور نداشت و شماره تلفن خود را به مسئولان باشگاه داد تا استيلي با او تماس بگيرد.
عرفان اولروم مهاجم نيجريهاي که چند سالي است در فوتبال ايران حضور دارد روز گذشته به باشگاه پرسپوليس رفت و در اقدامي جديد از مسئولان اين باشگاه خواست که او را جذب کنند. اولروم زماني به باشگاه پرسپوليس رفت که حميد استيلي در آنجا حضور نداشت و شماره تلفن خود را به مسئولان باشگاه داد تا استيلي با او تماس بگيرد.
سرمربي پرسپوليس اما تمايلي به جذب اين بازيکن ندارد. وقتي يکي از دوستان استيلي خبر حضور اولروم در باشگاه پرسپوليس را به او داد و ماجرا را تعريف کرد با واکنش منفي سرمربي پرسپوليس مواجه شد و استيلي اين جمله را به زبان آورد:«اولروم را ميخواهم چهکار؟!» استيلي فعلا مخالف جذب اولروم است و بايد ديد آيا او ميتواند مهاجمان مورد نظرش را به پرسپوليس بياورد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قاسم دهنوي در راه پرسپوليس
قاسم دهنوي در ليست بازيکنان کادر فني تيم پرسپوليس قرار دارد.
از مدتی پیش کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس خواهان جذب قاسم دهنوی بازیکن تیم مس کرمان بودند اما خود این بازیکن اعلام کرده بود که در حال حاضر قصد دارد یک فصل دیگر در مس کرمان به فوتبالش ادامه دهد.
با این حال گفته می شود مذاکرات مسئولان پرسپولیس با این بازیکن جدی شده است و احتمالا او طی روزهای آینده به جمع سرخپوشان اضافه خواهد شد.
سید جلال حسینی : احتمال پرسپولیسی شدنم خیلی زیاد است
پرسپولیس اف سی : امروز با حبیب کاشانی پشت میز مذاکره نشست تا تکلیف حضورش در پرسپولیس مشخص شود. همان بازیکنی که علی پروین ۶ سال پیش و قبل از این که اسم و رسم امروز را پیدا کند خواهانش بود. اما انتقالش میسر نشد تا امروز. طی ۶ سال اخیر همواره بحث حضورش در پرسپولیس مطرح بوده، اما هر بار موانعی مانع از حضور او در جمع سرخپوشان شده است. آیا سیدجلال امسال پیراهن سرخ را میپوشد؟
*بالاخره چه شد؟
هیچی. مذاکراتی صورت گرفته اما هنوز چیزی قطعی نیست.
*چرا؟
چون باید تمام جوانب برای یک انتقال موفق سنجیده شود.
*منظورت شرایط مالی است؟
شرایط مالی یکی از آنهاست. مسائل دیگری هم دخیل هستند.
*مثل … !
به هر حال هر بازیکنی شرایط خودش را دارد.
*اما این حق هواداران پرسپولیس است که بدانند شرایط سید جلال حسینی برای حضور در تیم محبوبشان چیست؟
یکی از شرایط اصلی من بسته شدن تیمی قدرتمند است که به من پیشنهاد میدهد. به هر حال تیم باید قدرتمند بسته شود تا حرفی برای گفتن داشته باشد. من هم قرار است با آقای کاشانی در همین مورد صحبت کنم.
* به نظر تو پرسپولیس امسال خوب بسته میشود؟
نمیدانم. اما تا به این جای کار من فکر میکنم تیم رقیب شما علمکرد بهتری داشته.
*استقلال؟!
بله. چرا با تعجب میپرسی.
*خوب باید هم تعجب کنم. استقلال مثلاً با چه نفراتی قرارداد بسته که مدعی هستی بهتر از پرسپولیس بسته شده؟
محمد نصرتی، کریم انصاریفرد، سید مهدی رحمتی و…!
*اما با هیچکدام قرارداد رسمی امضاء نشده. فقط در حد حرف است. مثل پرسپولیس که با اولادی و خود تو صحبت کرده اما قراردادی ثبت نشده!
(کمی مکث میکند) این هم حرفی است. اما به هر حال من معتقدم باید پرسپولیس امسال خوب بسته شود.
*ممکن است چون رحمتی پرسپولیسی نشد، تو هم قید حضور در پرسپولیس را بزنی؟
نه. سید (رحمتی) رفیق خوب من است اما قرار نیست در آینده ورزشی هم دخالتی داشته باشیم. او آزاد است تیم آیندهاش را انتخاب کند. همانطور که من آزادم.
*جوابی که به سئوال قبلیام دادی تا حدی وضعیتت را مشخص کرد.
کدام؟
*این که از بسته شدن قوی استقلال حرف زدی، این گمان را به وجود آورد که راهی این تیم شوی.
حرف من کلی بود.
*حالا احتمال دارد به استقلال بروی؟
نه. اصلاً فکرش را هم نکن.
*یک سئوال میپرسم. امیدوارم ناراحت نشوی.
بپرس، ناراحت نمیشوم.
*هواداران پرسپولیس اعتقاد دارند، سید جلال حسینی هر سال بحث حضورش در پرسپولیس را مطرح میکند اما به این تیم نمیآید دلیش هم…
میدانم. اما من گفتم شرایط تیم برای من خیلی مهم است. حالا قرار است با آقای کاشانی مذاکره کنیم. امیدوارم امسال شرایط طوری رقم بخورد که پس از سالها این اتفاق رقم بخورد.
*رک و پوستکنده بگو، چند درصد احتمال دارد پرسپولیسی شوی؟
خیلی، خیلی زیاد!
الونگ در باشگاه پرسپولیس حضور پیدا كرد
مدافع فصل گذشته تیم فوتبال پیکان در باشگاه پرسپولیس حضور یافت.
الونگ الونگ مدافع کامرونی و پیشین تیم فوتبال پرسپولیس امروز به این باشگاه رفت.
گفته میشود با این بازیکن برای فصل آینده صحبتهایی شده اما مسئولان باشگاه اعلام کردند الونگ برای دریافت تسویه حساب مالیاتیاش به باشگاه پرسپولیس و قسمت امور مالی مراجعه کرده است.
همچنین ساعت 14.30 امروز محمد پنجعلی، حشمت مهاجرانی و حمید استیلی به باشگاه پرسپولیس رفتند.
کريم انصاريفرد منتظر علي دايي
دوستان انصاري فرد ميگويند او فعلا قصدندارد باتيمي قرارداد ببندد.
کريم انصاريفرد يکي ازمهرههاي بحثانگيز بازار نقل و انتقالات فوتبال ايران است. اين بازيکن که از سوي منابع استقلالي متهم به اين شده که براي حضور در اين تيم 950 ميليون درخواست کرده است فعلا با هيچ باشگاهي به توافق نرسيده است.
انصاريفرد که مشاورههاي خود را به علي دايي و بهمن دهقان نماينده علي دايي انجام ميدهد براي تصميمگيري براي آيندهاش در انتظار بازگشت علي دايي از اسپانياست. طبيعتا علي دايي دوست ندارد که کريم به تيم حبيب کاشاني و استيلي برود اما اين بازيکن هم در ذهن خود نظراتي دارد که جمعبندي اين افکار در نهايت منجر به تصميمي ميشود که شايد بازار نقل و انتقالات فوتبال ايران را شوکه کند.
انصاريفرد به عنوان يکي از بهترين مهاجمهاي فوتبال ايران از تيمهاي پرسپوليس، استقلال، تراکتورسازي، سايپا، ذوب آهن و سپاهان پيشنهاد مالي دارد.
فردا قطعي ميشوند: سيدصالحي با پرسپوليس، شكوري با مس، سپهر با داماش
بازار نقل و انتقالات ليگ برتر طي دو روز اخير رونق دوبارهاي گرفته و موج دوم ثبت قراردادها را آغاز کرده است.
بعد از اينکه امروز قرارداد رحمتي با استقلال و نصرتي با پرسپوليس قطعي شد، گفته ميشود فردا هم سه توافق مهم ديگر حاصل شده و قراردادهاي مربوط به اين انتقالها ثبت خواهد شد.
مهدي سيدصالحي با پرسپوليس به توافق رسيده و فردا با اين تيم قرارداد خواهد بست. هادي شکوري مدافع فصل پيش استقلال که گفته ميشد او هم مد نظر پرسپوليسيهاست به مس کرمان خواهد پيوست و بالاخره سپهر حيدري بازيکن مازاد پرسپوليس قرارداد خود را با داماش گيلان منعقد خواهد کرد.
تمرین سه شنبه سرخپوشان بدون ملی پوشان برگزار شد
تمرین روز سه شنبه سرخپوشان بدون حضور ملی پوشان این تیم از ساعت ۱۰ صبح امروز (سه شنبه) برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در ادامه تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس، بازیکنان نیم ساعت قبل از آغاز تمرین در مجموعه ورزشی درفشی فر حضور یافتند و زیر نظر کادر فنی به تمرین پرداختند.
علی کریمی، مازیار زارع، محمد نصرتی، علیرضا حقیقی، هادی نوروزی و حمیدرضا علی عسگری از بازیکنانی بودند که در اردوی تیم ملی حضور داشته و غایبان تمرین امروز سرخپوشان بودند.
همچنین پرویز کماسی مربی بدنساز سرخپوشان غایب تمرین امروز بود و مسعود داستانی پس از نیم ساعت تمرین با اجازه کادر فنی محل تمرین را ترک کرد.
تمرینات امروز با دویدن و حرکات کششی و نرمشی آغاز شد.
بازیکنان در ادامه به پاس های کوتاه و بلند و ترکیبی روی آوردند و پس از آن در دو گروه به دوهای سرعتی و استقامتی پرداختند.
سعید عزیزیان مربی دروازه بانان تیم پرسپولیس بدلیل اینکه هیچ دروازه بانی را برای تمرین در اختیار نداشت به حمید استیلی کمک می کرد.
آقا وسط و تمرینات پرسینگ در سه گروه برای بازیکنان در نظر گرفته شد و در پایان نیز بازیکنان زیر نظر سعید عزیزیان بدن ها را سرد کرده و محل تمرین را ترک نمودند.
گفتنی است، از سوی کادر فنی، جلسه بعدی تمرین سرخپوشان فردا (چهارشنبه) ساعت ۱۰ صبح در زمین مجموعه ورزشی درفشی فر در نظر گرفته شده است.