lنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا موزیک های ورزشی مثل سرود باشگاه یا هرچیزی که با قوانین جور باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
lنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا موزیک های ورزشی مثل سرود باشگاه یا هرچیزی که با قوانین جور باشه
با سلام به همگي
يه پيشنهاد دارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :balesh:lay_;;:rose:ps:-:he::flowerysmile:::book:/danc:eyyyyy::iran:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
1ـ برای هر بازی هایلایت بازی که شامل اتفاقات مهم و موقعیت های حساس هست قرار داده میشه
2ـدوست عزیز شبکه های aljazeera sport و jsc sport و خلاصه شبکه های arab sat بازیهای رو اغلب با گزارش عربی پخش می کنند .
البته ممکنه بعضی اوقات بازیهای مهم رو با چند گزارش قرار بدیم که نمونه اش بازی فینال لیگ قهرمانان پارسال بود
این نکته هم فراموش نکنیم که چرا دوستان همش این انتظارات رو از مدیران دارن؟ من بارها توی این بخش گفتم که Derby.ir یک سایت انفرادی نیست بلکه یک انجمنه فوتباله ما محیط رو فراهم کردیم تا همه در ارسال مطالب مفید شریک باشند. مثل انجمن های خارجی که اکثر اعضا توی مسائل مفید شریک می شن نه فقط یک گروه محدود
متاسفانه کاربران اینترنتی ایرانی فقط دوست دارند دانلود کنند و خودشون رو ملزم نمی دونند که همون طور که از خدمات سایت استفاده می کنند به بقیه هم خدمت رسانی کنند.
اگه ما گلها رو با کیفیت اچ دی با گزارش های عربی و انگلیسی و اسپانیایی قرار بدیم باز هم کسانی می آن و می گن ما سرعت اینترنتمون پایینه و گلها رو با کیفیت پایین تر و حجم کمتر بگذارید و خلاصه هر کی با توجه به شرایط خودش فقط می آد درخواست می کنه !
این روند خوبی نیست و نمی دونم ایرانی ها تا کی می خوان این حس آماده خوری رو از خودشون دور کنند و خودشون هم توی مسائل دور و برشون شریک بدونن.
خلاصه یک فرقی بین مردم کشور های جهان اول و جهان سوم بوده که بعضیا می شن جهان اولی و بعضیا می شن جهان سومی:shogh:
3ـدر حال حاضر 8 رنگ و طرح مختلف قالب روی سایت نصبه که شما می تونین از پایین ترین قسمت سایت و در سمت راست قالب دلخواه خودتون رو عوض کنید.
4ـ من منظور شما رو از نظرسنجی رسمی متوجه نمی شم ! آخه ما یک انجمن اینترنتی هستیم و اصلآ یک خبرگذاری یا موسسه رسمی نیستیم که نظرسنجی ما مورد تایید ارگانی باشه که جنبه رسمی پیدا کنه. با این وجود همه اعضا توی این کار شریک هستند و بچه ها نظرسنجی های خودشون رو توی بخش مخصوص نظرسنجی می گذارند و ما سعی می کنیم نظرسنجی هایی که بهتره رو نگه داریم
5ـ این پیشنهاد شما هم پیشنهاد خوبیه اما شما باید این پیشنهادتون رو به مسئولین سیستم ویبولشن که این نوع انجمن ها رو طراحی کردن بدین تا این نوع سیستم در ویبولشن بوجود بیاد
البته همین الان هم برای هر موضوع سیستم امتیاز دهی وجود داره که البته خیلی ها هم اطلاع ندارند که همچین چیزی وجود داره :ohum:
موفق باشید
نقل قول:
سلام عزیز
این نوع مسائل نیاز به سرورهای قوی تر نیاز داره و ممکنه اگر ما با این سرور کنونی این نوع امکانات رو قرار بدیم در سرعت load شدن سایت و استفاده شما عزیزان از انجمن مشکلی پیش بیاد برای همین هم فعلآ تا تهیه سرور جدید واسمون مقدور نیست.
ما خیلی دوست داریم امکانات زیادی قرار بدیم . اما هزینه سرورها واقعآ زیاده و ما از پرداخت هزینه های خیلی بالا ناتوانیم. ( این سایت با هزینه شخصی اداره میشه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
موضوع چت روم قبلآبحث شده و پاسخ ها داده شده
می تونین به صفحات قبلی مراجعه کنید و این موضوع رو پیگیری کنید
موفق باشید
ممنون از نظرات و پیشنهادات شما
يعني جي اقا binam
جرا موضوع [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]منو پاك كردين؟
موضوعشم اين بود كه ازكدوم تيمها بدتون ميايد؟
:gahhr::gerye::gerye::gahhr:
dorod
khaste nabashin!
ye enteghad dashtam1 einke chera dar amade tima to to sathe liga tasiri nadare man ta einja ke omadam bala hamash vaghti aval mishodam miraftam bala 30000 ta jayeze migerftam afzayeshiyam nadidam! shayadam man dorost motevaje nashodam!
ama age eintoriye ke man goftam pishnahat mikonam jayezeha va daramadaye bashgaho ba sahte liga tanzim konin!
va ye pishnahadedige be nazaram ghalebe site kheyli tireo yek navakht shode ye taghirati bedin behtar mishe!
movafagh bashin!
دوست عزيز لطفا به قوانين سايت احترام بزاريد و فارسي بنويسيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad7seven [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام يه پيشنهاد داشتم واسه اين انجمن خوب ورزشي اگه به بعضي انجمنا رفته باشين تو قسمت مشخصات كاربر كه سمت راست انجمن نمايش داده ميشه اطلاعات بيشتري درج شده مثلا حالت من و مثلا تجربه كاربر شانس و سحر وجادو امتياز كاربر و ... به نظر بنده حقير اگه اينا اظافه بشن جالب تر ميشه انجمن بسيارخوبيه فقط اگه يكم محيطشو جذاب تر كنين خيلي بهتر ميشه متشكرم .. thanks bye
با این پیشنهاد نشون دادن حالت من بد جور موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ams7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
اغلب نظرسنجی هایی که اینجری باشه و به تیم یا دسته ای بی احترامی بشه از سایت پاک میشه
ضمنآ لطف کنید فونت خودتون رو موقع نوشتن اینقدر بزرگ نکنید تا اخطار دریافت نکنید و مطالبتون هم پاک نشه
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad7seven [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیز
دوست عزیز شما ممکنه الان ثبت نام کنید و در لیگ دهم قرار بگیرید و یک تیمی مثلآ 6 ماه پیش ثبت نام کرده باشه و در لیگ ششم قرار گرفته باشه
این عادلانه نیست که شما هم بعد از 8 بازی قهرمان اون لیگ شید و جایزه کمتری از تیمی که در لیگ بالاتر قرار داره بگیره
حرف شما موقعی صحیح هست که همه تیم ها با هم ثبت نام کرده باشند
ما سقف جایزه که 30000 بوده رو برای همه تیمها در نظر گرفتیم و در واقع از جایزه لیگ های بالاتر کم نکردیم بلکه به جوایز لیگهای پایین اضافه کردیم
لطف کنید فارسی بنویسید ( از این به بعد اگر فارسی نباشه مطلبتون پاک میشه)
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ams7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیز
ما اینجا یه انجمن ورزشی داریم و دوست داریم در زمان مسابقات حساس مثل جام جهانی از اون پلاگینی که شما فرمودید ( نشان دادن حالت ) به عنوان نشان دادن تیم مورد علاقه در جام جهانی استفاده کنیم
پلاگین های دیگه هم مثل تجربه کاربر و سحر و جادو و این جور چیزا نه مقاربتی با موضوع ورزشی دارند و نه اینکه فنی هستند یعنی اینکه بر اساس تعداد مطلب شما به شما نمره می ده که این اصلآ مد نظر ما نیست ما کیفیت رو مد نظر قرار می دیم نه کمیت
اما بزودی مدالهایی برای کاربران برتر از نظر فنی اضافه می کنیم
موفق باشید
سلام.يه بار دوستم با نام كاربري خودش از كامپيوتر من وارد اين سايت شد و بعد من هم تو اين سايت عضو شدم ولي هر بار وارد سايت ميشم با نام كاربري دوستم وارد ميشه:ehe:من نام كاربري خودمو وارد ميكنم و سيو هم ميكنم ولي بازم وقتي وارد سايت ميشم .....ديگه كلافه شدمcrying::-البته ميتونم با يه مرورگر ديگه وارد بشم تا مشكلم حل بشه ولي من ميخوام با همين مرورگر كار كنم.اگه راه حلي داريد راهنماييم كنيد.ممنون