من نمي تونم بگم بهترين دوران تيم ملي كي بوده ولي مطمعنآ دوران دايي نبوده !
نمایش نسخه قابل چاپ
من نمي تونم بگم بهترين دوران تيم ملي كي بوده ولي مطمعنآ دوران دايي نبوده !
کفاشیان گفته چه تیم نتیجه بگیره چه نگیره من سرجام هستم ! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saiede [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو رو خدا رو رو ببین !
سنگ پای قزوین ! :nishkhand:
کاری که توی تمام دنیا عملی میشه جز ایران همین قضیه هست !نقل قول:
نوشته اصلی توسط saiede [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
با نظر شماها موافقم :gozaresh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaliver [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما دعا میکنیم که اگه تیم قهرمان شد این منحوس بره...:khahesh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا باید تو ایران اینطوری باشه؟؟؟
یکی جواب منطقی بده!:gozaresh:
داش مهدی نکونام فصل 2006-2007 رفت اسپانیا ( قبلش هم الشارجه بود !)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسعود شجاعی هم سال 2008-2009 رفت اوساسونا که اون هم دایی برد ( اتفاقآ این هم الشارجه بود )
آندو هم کجاش ترنسفر موفق بوده؟ روی هم 10 تا بازی کرد توی انگلیس؟ الان هم که داره توی تراکتورسازی بازی می کنه
جوون گرایی توی تیم پایه نیست عزیز
تیم پایه که اصلآ نمی تونی بازیکن مسن استفاده کنی ؟! نمیشه اسمش جوون گرایی !
حالا یه نگاهی به تاریخ ترنسفر بازیکنان نسل قبلمون بندازیم
مهدوی کیا سال 98 به بوخوم
علی دایی سال 97 به آرمینیا بیله فلد
کریم باقری سال 97 به آرمینیا بیله فلد
خداداد عزیزی سال 97 به کلن
جالب اینجاست 3 تا از این بازیکنها به علت درخشش توی جام ملتهای 1996 که حاصل جوون گرایی توی اون سال بود شناخته شدن
بحث اصلآ این نیست که بگیم سال 96 کی بوده و ... بحث اینه که بازیکن مستعد و جوون خودش رو نشون می ده و انگیزه داره و فقط به فکر فوتبال بازی کردنه نه این که مثل بازیکنهای چند سال اخیر ما که همش ........
بی خیال :flowerysmile:
حالا که گفته در هر دو صورت هستم پس کاش حداقل ایران نتیجه بگیره.چیزی که مهمه اینه که ایران با این شرایط تو بازیاس واقعا الان که اصلاح نمیشه حالا برحسب شانس بازی خوب فقط چون تیم کشورمه امیدوام نتیجه بگیره
اما ای کاش با اومدن یه هیئت مدیره خوب بشه واسه آینده فوتبال ایران از اساس برنامه ریزی کرد که فک کنم این جز رویاس!
علي دايي جوون گرايي كرد اما كي ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زماني كه تيم توي دوره دوسالانه جلم جهاني بود ! تمام تيم هاي بزرگ و حتي همين تيم هاي آسيايي خوب(كره و ژاپن) واسه جام ملت ها نوگرايي و جوون گرايي كردن نه جام جهاني !
علي دايي چيزي در حدود 70 - 80 بازيكن دعوت كرد(امارم دقيق نيست) به همين دليل تيمش از لحاظ بازيكني متغير بود و از لحاظ تاكتيكي آشفته .
كار علي دايي (جوون گرايي) به نظر من توي اون دوره زماني اشتباه و به نوعي خودكشي بود .
موافقم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaliver [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودکشی محض بود...:deldari:
من هم با این نظر موافقم که مسابقات مقدماتی جام جهانی دیگه جای شروع کردن جوون گرایی نیست و اونجا باید بازیکنانی که توی جام ملتها اضافه شدن به تیم بیان و کسب تجربه کنند برای جام جهانینقل قول:
منم موافقم که سیستم اینطوری باشه
جام ملتها که یک سال بعد از جام جهانی برگزار میشه = جوون گرایی و خط زدن بازیکنانی که به احتمال زیاد توی 3 سال آینده در جام جهانی نمی تونن به ما کمک کنند.
مقدماتی جام جهانی = بازی دادن به بازیکنانی که در جام ملتها به تیم آوردیم و حفظ ترکیب و استخوان بندی تیم و شکل گرفتن تیم
جام جهانی = نتیجه گیری از برنامه ریزی 4ساله گذشته و استفاده از بهترین بازیکن های ممکن کشور برای کسب اعتبار جهانی
و این سیکل اینجوری ادامه پیدا می کنه
یه نگاهی به لیست تیم های ملی ژاپن , کره جنوبی و حتی توی تیم امسال عربستان که خیلی زود حذف شد بنداریم این برنامه رو کاملآ می بینیم.
عربستان امسال خیلی زود حذف شد ولی مطمئن باشید که 3 سال آینده یه مدعی جدی واسه صعود مستقیم به جام جهانی
كاملا موفقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كافيه يه نگاه به تيم جوون كره و حتي ژاپن در جام ملت هاي قبلي بندازيم اونوقت كه ميبينيم چه قدر تيمشون جوون بود و بي تجربه .البته با همين تيم هم خوب بازي كردند هم زيبا !
3-4 سال ديگه كه ما ميريم مقدماتي جام جهاني بازيكنامون چند سالشوه ؟!
نكونام 34
شجاعي 31
رحمتي 33
حيدري 30
عقيلي 32
مبعلي 32
خلعتبري 31
(البته آمارم حدودي است و كاملا دقيق نيست اما با اين بازيكن هاي بزرگ پيرمون ميريم جام جهاني (تازه اگر بريم) و گند ميزنيم ! )