» رانيري: غيبت توتي و آدريانو مشكلي براي ما ايجاد نمي كند
آنها با لئوناردو تيم متفاوتي هستن
به گزارش Romanews.IR و به نقل از سایت گل، كلوديو رانيري، سرمربي رم، تاييد كرد كه تيمش ديدار پرتنشي مقابل اينتر خواهد داشت اما مطمئن است كه تيمش در خانه حريف از شانس زيادي براي پيروزي برخوردار است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آزمون خيلي خوبي خواهد بود. اما ما آماده ايم و بازي بسيار خيلي خوبي انجام خواهيم داد. اين ديدار براي ما بسيار مهم است. ما براي فتح اسكودتو مي جنگيم و مي خواهيم همان طور كه هميشه بازي مي كنيم، بازي كنيم.
فلسفه بازي اينتر تغيير كرده؛ آنها با لئوناردو تيم متفاوتي هستند. ما بايد به همه مشكلاتي كه با آن روبرو خواهيم شد، آگاه باشيم."
توتي به دليل تب و سرماخوردگي نمي تواند در مقابل اينتر به ميدان برود و آدريانو نيز از ناحيه شانه مصدوم است.
" اين اتفاقات شرايط را پيچيده مي كند اما ما در ديدار هاي گذشته نيز در زمان بازي تغييراتي داشته ايم و موفق بوده ايم. نداشتن اين دو كار را براي ما دشوار نمي كند.
بازيكنان مي دانند كه بايد چه كار كنند. آنها مصمم هستند و ما به آنجا مي رويم تا بازي خودمان را انجام دهيم."
نوشته شده توسط Feri
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» رانیری: ناپولی بهتر بازی کرد. ما تسلیم نخواهیم شد!
قبول اشتباهات تان تا کی؟
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، کلودیو رانیری حرفی برای گفتن ندارد. او قبول دارد که تیمش مقابل ناپولی ضعیف عمل کرده است. چیزی که او هر بار پس از هر نتیجه ناخوشایندی بیان می کند اما مشخص نیست این سخنان تا کی ادامه دارد!
" آنها بهتر از ما بازی کردند. حتی آنها روی نیمکت نیز تلاش فراوانی می کردند. "
پس از باخت 5-3 مقابل اینتر و اولین شکست خانگی در این فصل مقابل ناپولی امید ها برای کسب اسکودتو بسیار کم رنگ شد طوری که حتی کسب سهمیه هم کار دشواری به نظر می رسد.
سرمربی رم گفت: " ما مقابل تیمی بازی کردیم که هر 11 نفر شان تلاش زیادی می کردند. حتی آنها روی نیمکت هم تمرینات سختی را انجام می دادند! "
" ما تنها یک موقعیت در نیمه اول داشتیم اما پس از آن تیم حریف بازی را در دست گرفت و بازی بهتری را نسبت به ما ارائه داد. "
" ما باید آنها را در دست های مان قرار می دادیم. باید آنها را می شناختیم تا عملکرد مصمم تری در زمین مسابقه داشته باشیم. "
" آنها نشان دادند که دارای یک قدرت واقعی هستند. یک روحیه بالا! من فقط می توانم آن ها را ستایش کنم. چرا ناپولی بهتر از رم بود؟ من نمی دانم شما می توانید از والتر ماتزاری این سوال را بپرسید! "
علامت سوالی برای رمیها پیش آمد و آن این بود که در دقیقه 49 مارک همسیک در درگیری با خوان خودش را به روی زمین انداخت و در عین ناباوری داور مسابقه اعلام پنالتی کرد!
رانیری در حالی که شانه ای بالا می اندازد می گوید: " کمک داور این تصمیم را گرفته بنابراین ما باید آن را بپذیریم. "
" وقتی بازی 1-0 شد ادامه بازی برای ناپولی آسان تر شد. حمله و دفاع آن ها در یک لحظه ما را دچار مشکلات بزرگی می کرد. فشار آن ها در هر منطقه ی میدان می توانست موقعیت خطرناکی را ایجاد کند. به ناپولی تبریک می گویم! "
اهداف بلند پروازانه رم برای کسب اسکودتو از بین رفت و اکنون تنها امید آنها به کوپا ایتالیا است چرا که با این تیم نمی شود در لیگ قهرمانان و مقابل بزرگان جهان پیروز شد!
" من فکر نمی کنم یک بازی بتواند تلاش 1 سال و نیمه ی ما را از بین ببرد. ما نباید دل شکسته شویم. در این فصل ما با مشکلاتی مواجه شدیم که هیچ شباهتی به فصل قبل ندارد اما ما تسلیم نخواهیم شد! "
" اکنون ما یک مصاف حساس با شاختار دونستک اوکراین داریم. یک تیم سرسخت دیگر. تیمی که سخت تلاش می کند و بازیکنان بسیار خوبی دارد! "
نوشته شده توسط الیاس
» سرنا: هدف ما گلزنی مقابل رم است
یک بازی دیگر نیز در دونستک باید برگزار شود!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، داریو سرنا، کاپیتان تیم شاختار اوکراین از طریق وب سایت رسمی باشگاه شاختار قبل از بازی مقابل رم مصاحبه ای را انجام داد.
" رمیها یک تیم خوب با بازیکنان با تجربه مانند، توتی، بوریلو، ووچینیچ و منز دارند که می توانند در هر زمان خطری را روی دروازه ما ایجاد کنند. هدف ما این است که حداقل یک بار دروازه آنها را باز کنیم. سپس در دونستک بازی برگشت را راحت تر انجام خواهیم داد. "
" من باور دارم که در رم بازی دشواری داریم. ما همه نگران هستیم چون نمی دانیم تیم آنها واقعی چگونه است. اما با این حال من مطمئن هستم که ما آنچه را که بخواهیم می توانیم انجام دهیم. از کیفیت بازی ما مشخص است! هدف کنونی ما صعود به مرحله 1/4 نهایی است. با این حال حریف بسیار قوی است اما ما سعی خود را خواهیم کرد. "
نوشته شده توسط الیاس
» ماتزونه: رانیری مقصر است!
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، ماتزونه مربی سابق رم در سال های 1993 تا 1996 درباره ی وضعیت رم و بحرانی که قرار دارد می گوید که عامل اصلی مشکلات رانیری است. او معتقد است که رانیری نمی تواند به خوبی آرامش را به تیم آورد.
او می گوید: "رانیری نفر اول است. آنها بعد از تساوی برابر برشا در المپیکو و باخت هایی برابر اینتر و ناپولی به شدت آرامش خود را از دست داده اند. البته نباید خیلی فشار انتقاد را به تیم بیاوریم که گسل در تیم ایجاد شود."
او البته در ادامه صحبت های خود می گوید: "البته هم اکنون رم در شرایط بدی قرار دارد. آنها هر روز یک صحبت در تیمشان وجود دارد. آنها قطعیت کامل برای آینده خود ندارند. این فقط باعث بی ثباتی در تیم می شود. رانیری هم کار سختی در تیم برای ثبات آرامش یارانش دارد. "
او درباره ی نقطه ی عطف رم می گوید: "امیدوارم نقطه عطف رم از بازی با شاختار باشد. رمی ها هم در چمپیوز لیگ و هم در جام حذفی کار بسیار دشواری دارند. آنها مهره های خوبی دارند. امیدوارم بتوانند به خوبی از مهره هایشان استفاده کنند."
محسن