چرا خودش است. استفان ایرلند، بازیکن تیم استون ویلا. ظاهراً اطلاعات اعضا خارق العاده است. حتّی فرا تر از حد باور !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط king beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا خودش است. استفان ایرلند، بازیکن تیم استون ویلا. ظاهراً اطلاعات اعضا خارق العاده است. حتّی فرا تر از حد باور !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط king beckham [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عکس کودکی کدام بازیکنه؟؟
خیلی سادست!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ندود بازیکن یووه
زيدان
خود پاول ندود است.
ظاهراً سایر کاربران علاقه ای به گذاشتن مسابقه ندارند؛ بنابراین خودم مسابقه ی جدید را قرار می دهم. البتّه نمی دانم که بقیه ی اعضا چگونه به این خوبی پاسخ میدهند؛ با وجود آن که به نظر من خیلی سخت هستند. به خصوص عکس استفان آیرلند که باور نمی کردم به این سرعت جواب داده شود.
امّا مسابقه ی جدید :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
nani:nishkhand:
خیلی سخته....تو کدوم لیگه؟
جواب نانی نیست.
امّا به عنوان راهنمایی، باید بگویم که اوّلاً بازیکن معروفی است و دومّاً در لیگ اسپانیا بازی می کند.
ژابي آلونسو
maxi lopez البته مي دونم كه اومده ليور ولي ...