قبول دارم مسلمونا تعصبی ترین مردم جهانن.ولی به نظر خود شما جواب دادن به ماتراتزی توی زمین بهتر بود یا با زدنش؟من به شخصه اگه با عربستان بازی داشته باشیم(که مطمئنم همه ایرانی روی این بازی حساسیت خاصی دارن)و اونا بدترین فحش ها رو به بازیکنای ما بدن من ترجیح میدم توی زمین جوابشون رو بدیم.مطمئنن افرادی مثل من هم توی فرانسه هستن که ترجیح میدادن زیدان توی زمین بمونه و تیم رو هدایت کنه و قهرمان جام جهانی بشه.الان خیلی ها حتی یادشون نمیاد اون بازیکنی که زیدان رو زد ماتراتزی بود ولی یادشون میاد ایتالیا توی فینال فرانسه رو شکست داد.توی اون بازی زیدان ایتالیا رو فلج کرده بود.اگه بوفون نبود واقعا ایتالیا له میشد ولی همین حرکت باعث شد فرانسه دستش از جام کوتاه بمونه.شما خودت محبوبیت زیدان رو توی اون حرکت میدونی؟من اولین بازیکنی رو که بهش علاقه من شدم زیدان بود با اینکه طرفدار بارسا بودم ولی متوجه شدم زیدان تمام تلاش های خودش رو توی فوتبال با اون صحنه زیر سوال برد.حالا واقعا میخوام نظرت رو بدونم.اگه تو جای زیدان بودی و میدونستی اگه توی زمین بمونی امکانش هست برای کشورت افتخار بیاری بازم حاظر بودی به خاطر حرفی که یک بازیکن حریف که توی زمین دشمنت هست(هممون میدونیم چی گفت به زیدان) بهت بزنه بازم حاظر بودی باعث شکست تیم بشی؟