نقل قول:
نوشته اصلی توسط سعيد موسويان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیز
من متوجه سئوالتون نشدم !
اشتراکتون توی کجا؟
توی Derby.ir یا FcDerby.com ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سعيد موسويان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیز
من متوجه سئوالتون نشدم !
اشتراکتون توی کجا؟
توی Derby.ir یا FcDerby.com ؟
سلام چرا تيم من كه (ac piroozi) تو ليگ دسته نهم 2 (با ، ب) بازي انجام دادم ولي تو جدول 3 بازي زده (با ، با ، ب)
با سلام مجدد خدمت شوما.من ميخوام اشتراكمو تو derby.ir غير فعال كنم.ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیزنقل قول:
نیازی به غیرفعال کردن نیست
دیگه با اون نام کاربریتون توی سایت نیاین !
مشکلی نداره که
سلام ........... من با کلیپ گذاشتن به مشکل خوردم ...... لینک های مستقیمی که میذارم عجیب غریبند ....... قبلا گفتم بازم میگم به شکل فرمت ویدئو دانلود نمیشند توی یه صفحه وب دانلود میشند ...... مدیر سایت که اصلا جواب نمیده ..... مدیران بخش های دیگه میتونند کمکی بکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیز
ما در روز چند ساعت میآییم اینترنت و به کارامون می رسیم
ما هم خونه زندگی داریم دیگه !
قرار نیست صبح تا پب من یا بقیه بچه ها بشینیم و هر ثانیه صفحه رو ببینیم که کی سئوال کرده؟
الحمدالله هیچ سئوالی هم بی پاسخ نمونده
یه چند ساعت صبر کردن دیگه این همه شلوغ کردن نداره !
به خدا اگه ما هم مثل شما آدم هستیم و مدیران سایت خون نکردند که اینجوری باهاشون صحبت می کنید !
در مورد سئوالتون
من سئوالتون رو 10 بار خوندم اما خوب نفهمیدم مشکل چیه !
الان اینی که می گید چه ربطی به سایت داره که ما باید جواب بدیم؟
توی پیغامی که به من دادین گفتین از یوتیوب توی سایت دیگه می ذارید که مستقیم کنه اما نمی کنه
الان این وسط ما مدیر یوتیوب هستیم یا اون سایت دیگه؟ که شما می گین من جواب نمی دم؟:fek konam:
فقط یک نکته در مورد اون سایت ها می گم که اگر لینکی رو توی اون سایتها می گذارید و مستقیم می کنه
اون لینک دیگه واسه این نیست که بگذارید توی سایت دیگه که
اون فقط برای شما مستقیم کرده و می تونین لینک رو کپی کنید و بگذارید توی نرم افزار دانلود خودتون ( نرم افزارهایی مثل DOWNLOAD MANAGER ) و دانلود کنید
تازه اغلب هم فقط حدود 24 ساعت وقت دارید تا دانلود کنید و بعد از اون خودتون هم دیگه نمی تونین دانلود کنین
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید
هر چند باز هم نفهمیدم که این قضیه چه ربطی به سایت دربی داره که شما اینجوری اومدی می پرسی و می گی چرا کسی جواب نمی ده !
موفق باشید
-
سلام ..... ممنون از جوابتون .. لحن من هم طلبکارانه نبود خواهشانه بود ........... ربطش به این بود که کلیپ هایی که میزارم تو سایت رو میخواستم با لینک مستقیم بزارم همین ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفتم که
اون لینک ها به درد بقیه نمی خوره و نمی تونین واسه بقیه بگذارید
فقط 1 نفر ( خودتون ) می تونین استفاده کنین و بعد از چند ساعت ازبین می ره
اگر می شد که خود ما واستون مستقیم می گذاشتیم دیگه عزیزم
موفق باشید love::
حیف شد ...... میگم حالا شما راهکاری سراغ ندارید که من بتونم استفاده کنم و تو بخش کلیپ ها فعالیتمو ادامه بدم ؟؟؟ think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام داداشنقل قول:
برو تو سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ثبت نام کن
می تونی URL کلیپی که از سایت یوتوپ می گیری رو اونجا اپلود کنی هم می تونی بزاری تو سایت بچه ها نگاه کنند و هم می تونی لینک مستقیم بدی
سرعت اپلودش هم بالاست