-
از نظر ما هوادارای یووه خاطره انگیزترین بازی 5 تا بازیه.اولیش یوونتوس.میلان 2010 بازی رفت.این بازی دو بر یک به نفع یووه شد ...و این بازی مساوی بود با رکورد زنی دلپیرو.
بازی با رئال در سال 2009.رفت و برگشت.اون بازی یوونتوس بدون ستاره در دو بازی رفت و برگشت با گلهای کاپیتان دلپیرو رئالو لوله کرد.
بازی با رئال در سال 2004 یک چهارم نهایی.در این بازی یووه 3 بر 1 رئالو با ستاره های بسیارش متوقف و گام به فینال گذاشت.
تو این بازی هم دلپیرو گل زد.
و بازی اخر.یوونتوس.رم یک هشتم کوپا ایتالیا در سال2012.تو بازی هم دلپیرو پس از مدتها نیمکت نشینی با بازوبند کاپیتانی دبرای یووه گلی بسیار زیبا به ثمر رسانده که نشان از تکنیک این بازیکن ایتالیایی یوونتوس است.
-
من بجز بازی بارسلونا رئال که منجر به پیروزی 5-0 بارسلونا شد و بازی منچستر سیتی و یونایتد که 6-1 :-shad شد , بازی تیم های ملی غنا و اروگوئه تو جام جهانی 2010 که به پنالتی کشید خیلی واسم لذت بخش بود و به عنوان به خاطره دلچسب ازش یاد میکنم .
-
دلچسب ترینش بازی بارسا - چلسی سال 2009 بود که اینیستا در دقیقه 93 فوتبال دنیا رو شوکه کرد :yes:
دیگر بازی های لذیذ : بارسا 6 - 2 رئال / بارسا 2 - 1 آرسنال سال 2005 / منچستر سیتی 6 - 1 یونایتد
-
به نظر من دلچسب ترين بازی 5:0 بارسا مقابل رئاله
-
دلچسب ترين بازی : think::
یکیش بازی ارسنال لیورپول 2007 بود ـ که ارسنال بازی 3-0 باخته رو با 4 گل آرشاوین 4-3 کرد ولی اخرش 4-4 شد
بعدیشم بازی رئال 4-1 بارسلون بود 2006 همون بازیه که نیستلروی یه تنه بارسلونو حریف شد
اخریش هم همین بازی چند وقت پیش استقلال - پرسپولیسه ــ که خودتون دیدید زاید تو 10 دیقه چکار کرد
-
بازي بارسلونا -آرسنال كه آرسنال بارسا رو برد
همه ميگفتن بارسلونا بدون شك برنده اس همه ي دوستام ميگفتن تو ديگه خيلي به آرسنال اميد داري ولي از هر نظر آرسنال تو اون بازي مستحق برد بود خيلي چسبيد....فابرگاس هم با اينكه مال بارسلونا بود تو آرسنال توپ ميزد در كل يه پا روئيا بود اون بازي (آخر فوتبال دنيا همون بازي بود)
بازي برگشتتش هم داور حقمنو خورد...بي خيال
دوميش هم بازي منمچستر يونايتد و آرسنال كه ارديبهشت امسال بود (از هر نظر اين برد برام قشنگ بود) هرچند قبل و بعد اون بازي زياد بازي كردن ولي اون بازي به نظر من زيبا بازي كردن دو تيم و خصوصا آرسنال دلچسبش كرد
-
بازی دیشب میلان
که 4 تا به ارسنال زد خیلی دیدنی بود حال کردم
هیچ وقط از یادم نمیره
-
دشب چه بازیی کرد زلاتان
دو تا پاس گل و یک گل...کل آرسنالو بهم ریخته بود.
تازشم سیدروف اوایل بازی مصدوم شد وگر نه بیشتر میزدن
به نظر من بازیی که بارسا 3_1 منچستر رو برد خیلی قشنگ بود...:love:
-
بازی چلسی بارسلونا...که 5 1 بارسا در نیوکمپ برد با طوفان ریوالدو و کلایورت
-
دربی سال 1379 که به کتک کاری کشیده شد و بازی 2-2 تموم شد
بازی ایران واسترالیا که خداداد همه کار کرد 1376
بازی ایران و رم ایتالیا 2004 که کریمی هر بلایی دلش خواست سر رمی ها اورد بخصوص لایی که به مکسس زد
بازی 5 هیچ بارسا رئال
بازی 6-2 بارسا رئال