» دوئل رم و منچستر یونایتد بر سر ون در ویل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به گزارش خبر گزاری RomaNews.ir: اکنون تنها رمیها نیستند که خواهان جذب گرگوری ون در ویل، مدافع آژاکس آمستردام هلند هستند. این مدافع قدرتمند مورد توجه قهرمان جدید لیگ برتر انگلیس، منچستر یونایتد نیز قرار گرفته است.
گفته می شود سر الکس فرگوسن مایل است 12 میلیون یورو برای ون در ویل بپردازد.
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» پرزیوسی: بوریلو در برنامه های ما قرار ندارد
به گزارش خبر گزاری RomaNews.ir انریکو پرزیوسی، رئیس باشگاه جنوا در مورد بازگشت مارکو بوریلو صحبتی کوتاه انجام داد و اعلام کرد که سوپرمارکو در برنامه های تابستانی جنوا جایی ندارد.
وی ابتدا در مورد شایعات انتقال پالاسیو به رم صحبت کرد. " ما برای جانشینی رودریگو پالاسیو نمی خواهیم بازیکنی را جایگزین کنیم. به نظر من او خصوصیات منحصر به فردی دارد و دریبلینگ او، او را به یک بازیکن برتر تبدیل می کند. اما ما با رم در مورد او هرگز صحبتی نکرده ایم. "
" بوریلو در جنوا؟ او بازیکن بسیار خوبی است اما در برنامه های ما قرار ندارد. "
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
» اجنت بریگی: باشگاه در مورد آینده متئو تصمیم گیری می کند
به گزارش خبر گزاری RomaNews.ir وانی پازولو مدیر برنامه های متئو بریگی، یار شماره 33 رم در مورد آینده موکلش صحبت کوتاهی انجام داد.
" در حال حاضر موکل من تنها به دوران نقاهت خود پس از مصدومیتش فکر می کند. آینده او همان قرادادی است که با رم به ثبت رسیده است. پس از تمام آن باشگاه در مورد آینده متئو تصمیم گیری می کند. فعلا این تصمیم مربی است که آیا می خواهد او در برنامه های تیمش جایی داشته باشد یا خیر! تاکنون پیشنهاداتی که دریافت کرده ایم جالب نبوده است! "
نوشته شده توسط الیاس
» اجنت بونوچی: لئوناردو در رم؟ او 100% در یووه می ماند
به گزارش خبر گزاری RomaNews.ir این روز ها هر نامی برای پیوستن به رم مطرح می شود. و البته خیلی از این نام ها در روز های اخیر اعلام کرده اند که هیچ تماسی با سران رم نداشته اند. اما یکی از گزینه هایی که برای پیوستن به مطرح شد لئوناردو بونوجی، مدافع یوونتوس تورین بود.
اما دیوید تورچیا وکیل این مدافع جوان شایعاتی انتقال موکلش به پایتخت را رد می کند و می گوید: " رم؟ این جدیدترین خبری است که شنیده ام! تا کنون با ساباتینی در مورد این انتقال صحبتی نکرده ام. لئوناردو می خواهد 100% فصل آینده را در یوونتوس سپری کند. "
نوشته شده توسط الیاس
» آملیا: با پای پیاده به رم می روم!
به گزارش خبر گزاری RomaNews.ir پس از آنکه مارکو آملیا به خاطر مشکلاتی که به وجود آمد نتوانست فصل گذشته به رم بپیوندد، تنها چند روز بعد از آن از جنوا به میلان پیوست!
قهرمان این فصل ایتالیا نیز علاقه ی زیادی دارد تا این دروازه بان رمی را در تیم خود حفظ کند.
با این حال این سنگربان 28 ساله احتمالا فصل جدید هم نیمکت نشین کریستین آبیاتی با تجربه خواهد بود.
او به رادیو Erre2 گفت: " من در حال حاضر به طور کامل در اختیار روسونری قرار دارم. اما من باید در لیگ قهرمانان تنها یک تماشاگر باشم و نمی خواهم این اتفاق رخ بدهد. من منتظر تماس مشتریانم هستم. "
" هر کسی می داند که من طرفدار رم هستم و حتی اگر شده با پای پیاده هم به دفتر این باشگاه می روم! "
" حتی مدیران میلان در مورد این مسئله آگاه هستند. باید صبر کنیم که رئیس جدید رم سرانجام چه خواهد کرد. "
یکی از اعضای تیم ملی ایتالیا در جام جهانی 2006 آلمان در رده جوانان جیالوروسی بازی کرده است. اما او هرگز نتوانست برای تیم اصلی این باشگاه به میدان برود.
او در سال 2001 از رم به لیورنو پیوست و سپس حضور در تیم های لچه، پارما، پالرمو و جنوا را تجربه کرد.
نوشته شده توسط الیاس
» اجنت پودولسکی: لوکاس گزینه ایده آلی برای تقویت رم خواهد بود
به گزارش خبر گزاری RomaNews.ir ممکن است رم برای خرید پودولسکی وارد عمل شود. به نظر می رسد انریکه بیش از سایرین شانس جانشینی مونتلا را دارد و حال رمیها کمی هم به فکر خرید بازیکن افتاده اند. در هفته های اخیر سران رم نام هایی را عنوان می کردند اما بیشتر تمام تمرکز شان را بر روی سرمربی بعدی رم می گذاشتند. حال لوکاس پودولسکی، مهاجم لهستانی الاصل آلمانی تیم کلن آلمان ممکن است پس از سال ها بار دیگر نامش به طور جدی به میان بیاید.
ریکاردو سارتی مدیر برنامه های این مهاجم و کاپیتان ناآماده کلن می گوید: " لوکاس در تلاش است تا تجربه های جدید را کسب کند. او گزینه ایده آلی برای تقویت خط حمله رم خواهد بود. سریع، دقیق و از لحاظ فنی قوی و کاربردی است. درست مانند جیالوروسی. به همین دلیل ممکن است ملاقاتی با والتر ساباتینی داشته باشیم. "نام پودولسکی هر فصل به زبان می آید. او پس از درخشش خیره کننده اش در جام جهانی 2006 مشتریان زیادی به دست آورد اما چند فصلی می شود که او فاصله ی زیادی با آن مهاجم گلزن 5 سال پیش دارد. لوکاس فصل قبل نیز یکی از گزینه های احتمالی نام برده شد اما در نهایت مارکو بوریلو به همراه آدریانو مهاجمانی بودند که به رم پیوستند.
نوشته شده توسط الیاس