1) شما میگین یووه تیمش ایتالیایی بسته شده و میگین این خوبه اما ایتالیایی هایی که در یووه بازی می کنن به غیر از دو سه نفرشون بقیه در حد یووه نیستند در ضمن مگه کامورانزی و جوینکو ایتالیایی نبودندبه نظر من اونها خیلی بهتر از په په ومارکیزیو بودند اما حقیقت اینه که مدیران یووه هم خوبها رو فروختندوهم بازیکنهای بدی خریدند یا ازتیمهای پایه آوردند (البته به غیر از کراسیچ و کواریارلا).
2) بالاها یه جایی نوشته بودین که ((موتور دلپیرو داره خاموش میشه )) دراین باره باید بگم که موتور الکس هیچ وقت خاموش نمیشه و اگه دقت کنین می بینین که الکس تنها بازیکن تکنیکی هست که 17ساله که برای تیمش موثر بوده و مهمتر از همه اینه که بر خلاف بزرگانی مثل زیدان*مارادونا*ریوالدو و بقیه الکس این 17 سال رو در یک تیم گذرونده و وقتی یک مربی به او اعتقاد نداشته تیمش رو عوض نکرده بلکه خودشو به مربی تحمیل کرده . دراین ضمینه الکس دو تارقیب داشته که رائول و گیگز بودن که رائول نتونست در رئال دوام بیاره و گیگز هم که فقط با فرگوسن کار کرده و در مقابل اندیشه های مختلف مربیان متعدد قرار نگرفته چون شاید با یک مربی کار میکرد که به او اعتقاد نداشت اون وقت باید در بارش قضاوت میکردیم (البته من همه ی بازیکنایی رو که در بالا نام بردم دوستشون دارم ولی دلپیرو واقعا" بهتر از همه ی اوناست ).