ميدانم تيم محبوبي داريد
راينر كرافت: بهخاطر مولر به استقلال آمدم
راينر كرافت مربي بدنساز استقلال پس از عقد قرارداد رسمي با استقلال گفت و گويي در محل باشگاه استقلال انجام داد. كرافت از علاقهمندياش به فعاليت در فوتبال ايران پرده برميدارد.
بيوگرافيتان را شرح ميدهيد؟
متولد 30 جولای 1962 در شهر اشتوتگارت هستم. یک پسر 18 ساله و دو دختر 14 و 15 ساله دارم که همراه مادرشان در آلمان به سر می برند.
چه مدركي داريد؟
علاوه بر مدرک مربیگری a فدراسیون فوتبال آلمان مدرک مربیگری حرفه ای (پرولایسنس) اتحادیه فوتبال اروپا را دارم.
در ایران به عنوان مربی بدنساز و سرمربی تیم اشتوتگارت کیکرز معرفی شده اید، از سوابق خود بگوييد.
در سه فصل گذشته همراه اشتوتگارت کیکرز بودم و به عنوان بدنساز و کمک مربی با این تیم همکاری داشتم و مدتی به عنوان سرمربی اشتوتگارت کیکرز فعالیت کردم که در نهایت تیم به رقابت های دسته سوم صعود کرد اما مهمترین افتخار من نایب قهرمانی با تیم وی اف بی اشتوتگارت در جام یوفا بوده است.
من از سال 97 تا 2001 به مدت 4سال در تیم اشتوتگارت بدنساز بودم که در سه سال آن در جام برندگان جام یوفا شرکت کردیم. رانیک، فیلی کس ماگات و یوآخیم لو سرمربی اشتوتگارت در آن سالها بودند که به همراه آقای لوو در سال 1998 به فینال جام یوفا رسیدیم هرچند که در آن بازی با یک گل مغلوب چلسی شدیم و جام قهرمانی را واگذار کردیم.
پس از آن هم به طور متناوب با تیم های مختلف آلمانی همکاری داشتم. نهایتاً دو ماه پیش در یک دوره هشت هفتهای بدنساز فدراسیون فوتبال آلمان بودم که این آخرین فعالیت من پیش از عزیمت به تهران بود.
انگيزهتان براي آمدن به استقلال چه بود؟
به خاطر روته مولر، سالهاست که او را می شناسم، مربی خوب و آدم بزرگی است. حضور در ایران را به من پیشنهاد کرد و من هم باتوجه به اینکه قراردادم تمام شده بود فرصتی برای کسب یک تجربه جدید پیدا کردم.
با چه هدفی استقلال را انتخاب کردید؟
دوست دارم کار کنم. این یک فرصت مناسب برای من بود و البته موفقیت با استقلال آرزوی من است. از طرفی حضور درایران فرصتی برای آشنایی با یک فرهنگ جدید و مردم کشور ایران است. به خصوص برای من که از یک کشور در غرب اروپا می آیم تفاوت فرهنگی میان مردم دو کشور تجربه جدید و جالبی برایم خواهد بود.
تا به حال در آسیا بوده اید؟
در تعطیلات به همراه فرزندانم تا ترکیه آمده بودم اما تا به حال به کشور دیگری در شرق سفر نداشتم و این اولین حضورم در ایران است.
چقدر از استقلال شناخت داشتی؟
در اینترنت خواندم که استقلال قهرمان ایران است و این را می دانم که دو بار قهرمانی آسیا را در گذشته به دست آورده است. می دانم که تیم بسیار محبوبی دارید و این نکته جالب توجهی است.
برای هواداران استقلال چه صحبتی دارید؟
برایشان بهترین ها را آرزو می کنم و امیدوارم بتوانم برای تیم شان مفید باشم و چه بسا به قهرمانی هم برسیم. ما در سه رقابت مختلف حضور خواهیم داشت و تمام تلاشم این است که با کمک دیگر مربیان تیم خوبی را برای هواداران آماده کنیم. از آنها هم می خواهم در تمام بازی ها همراه استقلال باشند و تیم را حمایت کنند.