اقا این مال دو هفته پیشه از مسابقه در امد گفتم بزارم اینجا ناکام از دنیا نریم lol:-
:daghon:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا این مال دو هفته پیشه از مسابقه در امد گفتم بزارم اینجا ناکام از دنیا نریم lol:-
:daghon:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه عکس با دوستان ... منو که میشناسید ،تیشرت پسته ای
جمله ای که هرکی عکس میزاره مینویسه : هرکی بخنده ....:evaa:
و اینک بازم من ! :evaa:
اینم لینک عکسم که مال تابستونه و رفته بودیم اردو اینقده حال داد :evaa:
مکان اردو: پارک ملی تندوره ( منطقه ی چهلمیر ) درگز ki::
اینم از ورژن جدید من 2013 :evaa:
[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]
[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]
اینو تو یکی از شب های بارونی شیراز گرفتم با این پشت صحنش خیلی حال میکنم . :eee:
شرمنده این عکس دومیه یخورده کیفیتش خزه om::
اخه پول نداریم از این گوشی گرون قیمتا بخریم :nishkhand:
به قول مخاطب خاص ... ناخدا مصطفی ... ki::
نخل های سوخته ی ارود کنار ...
اینم من با 2 پس زمینه متفاوت
اینم جدیدترین ورژن بنده:nishkhand: که واسه بازی پرسپولیس 2-1 پیکان هست که پرسپولیس ترکوند:nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
(به قول معروف برای نمایش کامل تصویر روی عکس ها کلیک کنید:nishkhand:)
اینم عکس من درست3ساعت 18دقیقه 43 ثانیه 68صدم ثانیه بعد از تحویل سال92
من که الان عکسی در دسترس نیست اگه پیدا کردم حتما می زارمroz::roz::roz::
منم اومدم
رفتیم مسابقات فوتسال دانشجویی استان در خارگ
از سمت چپ دومی منم