بنام آنکه رئال را آفرید تا بارسا بی سرور نماند....
نمایش نسخه قابل چاپ
بنام آنکه رئال را آفرید تا بارسا بی سرور نماند....
رونالدو محبوب نیست - مشهوره - یعنی همه میشناسنش !
حاشیه:جون جوادمن تاحالانمی دونستم مشهوریعنی چی؟
اشتباه کنه کارشون تمومه,حالا ببینیم اشتباه میکنه یا نه
حاشیه:مگه می خوان توزمین همدیگه روبکشن که میگی اشتباه کنه کارش تمومه؟
یک ساعت,60 دقیقه از بازی گذشته
حاشیه:جواد یک ساعت همون 60 دقیقه هست.
داور در سوت خودش میزنه
حاشیه:اگه نمی گفتی ماهم نمی فهمیدیم.
بذاريد به صراحت بگم كه دو دقيقه وقت به پايان مسابقه باقي مونده !
حاشیه:نه بابا دروغ میگی!
باران هم به شدت ميوزه
حاشیه: ماکه نفهمیدیم بادمیوزه یا بارون
هنوز هم مزه مزه میکنن تا توپو بزنن
حاشیه:مگه توپ آب نباته که رونالدومزه مزش کنه
اسپانیایی ها V وسط رو B میخونن مثل والنسیا که بالنسیا خونده میشه
حاشیه:دکترخیابانی شمامدرک تحصیلی تون روکجاگرفتین؟
مسی حرکت میکنه .. مسی ضربه میزنه .. مــــسی .. ولی مسی گل نمیزنه !!!
حاشیه:آخه گل زدن به کاسیاس کارهرکسی نیست.
حالا توپ رو سانتر ميكنه...در واقع پرتاب ميكنه
حاشیه:شانس اووردی مردم تصویرتلویزیون رومیبینن اگرگزارش گررادیومیدشی انوقت خدارحم کنه اون مخاطبتو.
امان از دست این دیرک دروازه یه موقع به نفع تیمه یه موقع به ضرر تیم
حاشیه:من مه نفمیدم تیرک درسته یا دیرک ولی جداازاون تیرک مگه جانداره که بخوادطرفه این تیم باشه یا اون تیم.
منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب یه 11 تایه دیگه مهمون می کنیم بارسا رو.خدا می دونه هیچی تو دنیا بارم دوست داشتنی تر از اشک مسی نیست.hala madrid hala ronaldo!!!
Hala Madrid
با این که بارسا با ناجوانمردی و نامردی تمام ما رو تو سانتیاگو برد ولی تو نیوکمپشون نشون دادیم که بهترین تیم اروپا نیستن و اگه گل سالم هیگواین رو قبول کنن (!!!) تو نیوکمپ میزنیمشون!
فقط اینو بگم که اگه مورینیو فصل باشه که صد در صد هست فصل خیلی خوبی در انتظار رئاله!
هر چی باشیم با نامردی نمیریم فینال اروپا!
در ضمن بازیکنامون هم تئاتر بازی نمیکنن وسط زمین که وقتی دیدین تو دو بازی قبلی په په یار کلیدیمون بوده گواردیولا با گروه بازیگرانش سعی در اخراج په په کرد!
سلام بجه ها. من تازه عضو شدم و خیلی باهاتون آشنا نیستم. ولی بهتون قول میدم با اومدن من قدرت رئالی ها خیلی بیشتر بشه. فقط نظراتتون رو از من دریغ نکنید
دمت گرم داداش. البته بارسایی ها اولین بارشون نیست که به کمک داوری داره نتیجه میگیره. بازم اگه به مشکل بر بخوره دست به دامن داور میشه. اگه فن پرسی اخراج نمیشد بارسا به اینجا نمیرسید که بخواد جلو پر افتخارترین تیم باشگاهی جهان قد علم کنه. ولی اید همیشه هست. این نیز بگذرد....................
این رو هم به لیستت اضافه کن که جواد تو گزارش بازی بارسا با اسپانیول گفت: 45 دقیقه و 5 موقعیت گل. هر 5 دقیقه یکی.اخه یکی نیست به این بگه بابا 5*5 میشه 25 نه 45.
په په مدافع پرتغالي رئال مادريد به دليل مهار مسي از سوي هواداران تيمش لقب آنتي مسي دريافت کرد.
په په، مدافع رئال مادرید، گفت که مهار مسی در دیدارهای ال کلاسیکو تنها کار او نبوده بلکه نتیجه یک تیمی بوده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ورزش 3-این مدافع پرتغالی به دلیل مهار مسی از سوی هواداران تیمش لقب آنتی مسی دریافت کرد.
او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" من برای این بازی نمی کردم که چنین لقبی به دست بیاورم (مهار کننده مسی) این اتفاق نتیجه یک کار تیمی بود. ما با هم تلاش کردیم تا بارسلونا را متوقف کنیم.
البته درست است تا زمانی که من در زمین بودم، مسی نتوانست کار زیادی انجام بدهد. من از این مسئله خوشحالم زیرا نشان می دهد کارم را درست انجام دادم."
او سپس در مورد دیدار منچستریونایتد مقابا بارسلونا در فینال لیگ قهرمانان صحبت کرد و اظهار امیدواری کرد که شیاطین سرخ در این دیدار به پیروزی برسند.
" من مطمئنا طرفدار منسچتریونایتد خواهم بود. بعضی از دوستان من مانند نانی و اندرسون در این تیم بازی می کنند."
بازم این بارسلون رفت فینال لیگ قهرمانان تا بازم فینالو کثیف کنه!. فینالی که با شکلک و پانتومیمو ادا و اطوار و یوفا و به قول مورینیو یونیسف و بنیاد قطر و ابر و باد و مه و خورشید و فلک و البته داور! به اون رسیدن...
زنده باد فوتبال پاک...
سلام دوستان رئالی من. ما همیشه بهترین تیم باشگاهی دنیاییم
هر چند زیاد دل خوشی از منچستر ندارم ولی دوست دارم تو فینال این کاتالانهای مغرور رو بترکونن! چون چند وقتیه اونا رو توهم برشون داشته....
::bow::bow::bow::bow:he::he::he::he::he::he::