دوست عزیز نام کاربری شما هم تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط طاها بنیادزاده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز نام کاربری شما هم تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط طاها بنیادزاده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لطفا نام کاربری من رو بکنید
Fernando RoMessi
دوست عزیز نام کاربری شما از RoMessi به Fernando RoMessi تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fernando RoMessi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بر همه ی دوستان و جناب مدیر!
من حدود یکسال پیش اینجا ثبت نام کردم؛
منتهی چون اسم کاربریم تو اینجا با انجمن های دیگه ای که بعدها عضو شدم، فرق می کرد؛ فراموشش کردم و نتونستم اینجا فعالیت کنم!
اینکه اگه یه لطفی در حق من بکنید و اسم کاربریمو بذارید:
"Aznasleaftab "
با تشکر از جناب مدیر!
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aznasleaftab [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از aznasleaftab1365 به Aznasleaftab تغییر پیدا کرد
سلام.میخواستم نام کاربریم از lionel xavi به messi1373 تغییر کند.
آقا لطفا نام كاربري من را به AminBarca تغيير بديد...
درصورتي كه اين نام انتخاب شده به Amin Barca تغيير بديد..
با تشكر..
لطفا نام كاربري منو به tahaتغيير بديد
لطف کنید نام کاربری منو به alexdelpiero_10 تغیر بدین
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lionel Xavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از lionel xavi به messi1373 تغییر پیدا کرد
نام کاربری شما از LIONEL ANDRES MESSI به AminBarca تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط LEONEL ANDRES MESSI [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری taha قبلآ گرفته شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TAHACR7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rasoolr [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از rasoolr به alexdelpiero_10 تغییر پیدا کرد