~ دانلود گلهای جام ملت های آسیا 2015 مرحله ی فینال ~ استرالیا-کره جنوبی ~
پاسخ : ~ دانلود گلهای جام ملت های آسیا 2015 مرحله ی فینال ~ استرالیا-کره جنوبی ~
لطفا فول مچ بازی رو هم با کیفیت معمولی و hd با گزارش انگلیسی بزارید ممنون میشم.
پاسخ : ~ دانلود گلهای جام ملت های آسیا 2015 مرحله ی فینال ~ استرالیا-کره جنوبی ~
مراسم اختتامیه هم اگه خوب بوده بذارید لطفا
نقل قول:
مراسم اختتامیه هم اگه خوب بوده بذارید لطفا
نقل قول:
لطفا فول مچ بازی رو هم با کیفیت معمولی و hd با گزارش انگلیسی بزارید ممنون میشم.
نقل قول:
دوست عزیز دمت گرم من گلها رو با کیفیت از اینجا دانلود میکنم فقط فول مچ رو گذاشتی اگه صحنه ابتدای بازی و ورورد بازیکنا و سرود ملی هم باشه عالی عالی میشه
برام مهمه مرسی
نقل قول:
سلام
لطفا براي جام ملتهاي آسيا 2015 استراليا ، مراسم كامل اختتاميه قبل از بازي فينال و مراسم كامل اهداي جام قهرماني را با كيفيت Full Hd 1080 p براي دانلود بذاريد
خيلي گشتم با كيفيت Full Hd 1080 p جايي پيدا نكردم.
با تشكر
به روی چشم هم فول مچ بازی رو میذارم هم مراسم اختتامیه رو با کیفیت های معمولی و Full HD و هم صحنه های ابتدایی بازی رو بهمراه مراسم اهدای جام با کیفیت Full HD .
فقط باید کمی صبوری به خرج بدید تا آپلودشون کنم ...love::
دوست عزیز دمت گرم من گلها رو با کیفیت از اینجا دانلود میکنم فقط فول مچ رو گذاشتی اگه صحنه ابتدای بازی و ورورد بازیکنا و سرود ملی هم باشه عالی عالی میشه
برام مهمه مرسی
1 فایل پیوست
دانلود فول مچ بازی استرالیا - کره جنوبی
دانلود فول مچ کره جنوبي 1 - 2 استراليا
سلام
لطفا براي جام ملتهاي آسيا 2015 استراليا ، مراسم كامل اختتاميه قبل از بازي فينال و مراسم كامل اهداي جام قهرماني را با كيفيت Full Hd 1080 p براي دانلود بذاريد
خيلي گشتم با كيفيت Full Hd 1080 p جايي پيدا نكردم.
با تشكر
من فکر کنم کیفیت ful hd 1080p خیلی خیلی حجمش بالا بشه یعنی حداقل 2.5 گیگ میشه و چه اپلود و چه دانلودش خیلی زمان بر و سخته
نقل قول:
من فکر کنم کیفیت ful hd 1080p خیلی خیلی حجمش بالا بشه یعنی حداقل 2.5 گیگ میشه و چه اپلود و چه دانلودش خیلی زمان بر و سخته
چه کنم امین جان دیگه مجبورم !
سعی میکنم تو پارت های جدا گانه اپلودشون کنم یا شاید هم تو یه فایل ...:soal::soal:
نقل قول:
دانلود فول مچ کره جنوبي 1 - 2 استراليا
خیلی خیلی خیلی ممنون عالی دمتون گرم متشکرم خسته نباشید.
وقت اضافه اول و دوم هم شاملش میشه؟؟؟؟؟؟؟