مهمترین اخبار و حواشی ذوب اهن اصفهان
به نام خدا
مهمترین اخبار و حواشی ذوب اهن اصفهان در اینجا قرار میگیرد.
برای شروع:
ابراهيمزاده: از اينكه 3 گل از تراكتورسازي نخورديم، خوشحالم
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت: از اينکه تبريز را بدون گل خورده و با نتيجه تساوي ترک ميکنيم، خوشحالم.
منصور ابراهيم زاده پس از تساوي بدون گل برابر تراکتورسازي تبريز در جمع خبرنگاران عنوان کرد: بعد از مدتها من به تبريز آمدم. فوتبال اين خطه همچنان پتانسيل عالي دارد. تراکتورسازي نشان داد به هيچ تيمي در تبريز باج نخواهد داد. من از اين نتيجه راضي هستم و از اينکه 3 گل نخورديم، خرسندم.
وي ادامه داد: تراکتورسازي اگر مورد حمايت مسئولان استان قرار بگيرد بهتر نتيجه خواهد گرفت زيرا آنطور که شنيدهام اين باشگاه با مشکل مالي مواجه است.
سرمربي ذوبآهن در مورد داوري اين مسابقه گفت: دوست ندارم در مورد داوري صحبتي بکنم اما اجازه بدهيد از بازيکنان و مربي جوان تراکتورسازي تعريف کنم. ميدانستم ديدار سختي در تبريز داريم اما اين تيم فراتر از انتظارم ظاهر شد.
football3.ir
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ابراهيمزاده: امروز يك فينال را از دست داديم
ابراهيمزاده: امروز يك فينال را از دست داديم
خبرگزاري فارس: سرمربي ذوبآهن اصفهان گفت: با تساوي امروز برابر راهآهن يك فينال را از دست داديم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، منصور ابراهيمزاده پس از تساوي صفر بر صفر برابر راهآهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از پيش ميدانستيم بازي سختي داريم. راهآهن در هفتههاي اخير نتايج خوبي كسب كرده و خيلي منسجم بازي ميكند و حتي بيرون از خانه نيز امتياز گرفته است.
وي ادامه داد: در مسابقه امروز به برخي از بازيكنان اصلي استراحت دادم زيرا بايد در 3 جام به ميدان برويم و اين كار را در ديدارهاي آينده نيز انجام خواهيم داد. بازيكنان ما تلاش ميكنند تا بر خستگي غلبه كنند البته حريفان ما در ليگ بيشتر از ما استراحت ميكنند و به همين دليل شايد مقداري از نظر بدني تحليل برويم. بنابراين شرايط ريكاوري بايد بهتر باشد تا با آمادگي بيشتري به مصاف حريفان برويم.
سرمربي ذوبآهن در مورد اينكه كدامي ك از 3 جام براي اين تيم مهم است، اظهار داشت: ما هر 3 مسابقه ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا را جدي ميگيريم زيرا در هر سه جام شانس داريم.
ابراهيمزاده در مورد تعويض صلصالي گفت: به دليل مصدوميت مجبور شدم او را تعويض كنم. اگر اين تعويض اجباري انجام نميشد ميتوانستيم هجوميتر بازي كنيم. اين تعويض باعث شد به اهدافمان نرسيم.
ابراهيمزاده در مورد داوري مسابقه عنوان كرد: شرايط داوري خوب است البته در يك صحنه به داوري اعتراض داشتم كه آن هم به دليل عدم هماهنگي داور و كمك داور بود.
سرمربي ذوبآهن در مورد اينكه گفته بود تمام مسابقات براي اين تيم يك فينال است، گفت: بله، من اين حرف را زدهام و امروز متاسفانه يك فينال را از دست داديم اما همچنان به قهرماني اميدواريم و تا آخرين روز مبارزه خواهيم كرد.
جام حذفی ذوب آهن - استیل آذین
جام حذفی ذوب آهن - استیل آذین
.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]