بهترین لوگو برای دربی رو انتخاب کنید ( لطفا همه شرکت کنید )
سلام دیدم چند وقته که اعضای سایت دربی به یه چیز نیاز دارن که متحول شوند ...
از همین رو برای ایتکه عکس سایت های دیگه رو کپی کنیم بیاید لوگو خودمون رو داشته باشیم مثلا این :
بجای اینکه همه جا اسم سایت رو بنویسیم یه لوگو داشته باشیم این هم مثل عکس اولیه .. :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بجای
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یه لوگو زیبا و کوچیک بزاریم تا سایتمون رو بهتر کنیم
الان انجمن های دیگه همه لوگو دارن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این طرح امین عزیزه خیلی قشنگ شده میتونیم از این به بعد از این استفاده کنیم ...
این رو هم خود داش جعفر زحمتشو کشیدن ...
امیدوارم شما هم شرکت کنید
پاسخ : بهترین لوگو برای دربی رو انتخاب کنید ( لطفا همه شرکت کنید )
نقل قول:
سلام دیدم چند وقته که اعضای سایت دربی به یه چیز نیاز دان ک متحول شن ...
از همین رو برای ایتکه عکس سایت های دیگه رو کپی کنیم بیاید لوگو خودمون رو داشته باشیم مثلا این :
بجای اینکه همه جا اسم سایت رو بنویسیم یه لوگو داشته باشیم این هم مثل عکس اولیه .. :
بجای
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یه لوگو زیبا و کوچیک بزاریم تا سایتمون رو بهتر کنیم
الان انجمن های دیگه همه لوگو دارن
اسم نمیارم ولی امیدوارم شرکت کنین
:ookk:کاملا موافقم بات:ookk:
توی سایت طراح ماهری وجود داره ؟ :tafakkor:
1 فایل پیوست
تا فردا من یکی جدید می سازم و می زارم
1 فایل پیوست
نظرتون چیه؟
طرح امین قشنگتره..........
نقل قول:
طرح امین قشنگتره..........
طرح امین خیلی زیباست از این به بعد از این لوگو استفاده کنیم راستی من در رابطه با اون لوگویی که ساخته بودم بگم که من اون رو نساختم توی ایران فستیوال بخش سایت دربی پیدا کردم نمیدونم کی ساخته احتمالا خود آقا جعفر ساخته ...