دانلود گلهای بازیهای گروه 8 جام جهانی 2014 ( بلژیک - الجزایر - روسیه - کره جنوبی )
دانلود گلهای بازی روسیه کره جنوبی و گلهای بازی بلژیک الجزایر با کیفیت عالی hd ( بلژیک - الجزایر - روسیه - کره جنوبی )
پاسخ : دانلود گلهای بازیهای گروه 8 جام جهانی 2014 ( بلژیک - الجزایر - روسیه - کره جنوبی )
اگه همیشه گلها و هایلایتها با گزارش عربی و کیفیت full hd باشن من همه رو از این سایت دانلود میکنم ولی حیف که گزارش عربی رو با اون همه هیجانش نمیزارید
پاسخ : دانلود گلهای بازیهای گروه 8 جام جهانی 2014 ( بلژیک - الجزایر - روسیه - کره جنوبی )
نقل قول:
اگه همیشه گلها و هایلایتها با گزارش عربی و کیفیت full hd باشن من همه رو از این سایت دانلود میکنم ولی حیف که گزارش عربی رو با اون همه هیجانش نمیزارید
عزیز اینجا سال هاست گزارشگر عربیست و فقط برای جام جهانی و یوروست که که گزارش های مختلف قرار داده میشه
. لینک های فول اچ دی هم برای بازی های مهم باشگاهی و تورنمت هایی مثل یورو جام جهانی قرار داده میشهroz::.
خب همین دیگه واسه جام جهانی و یورو که خیلی مهمه عربی باشه
امیدوارم هایلایت hd بازیهارو با گزارش عربی بزارید ممنون
بلژیک 1 گل زدا ؟ 1-0 شد .
نقل قول:
بلژیک 1 گل زدا ؟ 1-0 شد .
عزیز من تا آخرین لحظه که تو سایت هستم نتیجه بازی رو اعلام می کنم و میرم و آنلاین نشدم تا الان که آنلاین شدم نتیجه رو تغییر دادم.
موفق باشی عزیز:flowerysmile:
این گزارش عربی رو خودتون رو گلها گذاشتین یا خود کانال rts deux هم گزارش عربی داره؟