دانلود گلهای بازیهای گروه 6 جام جهانی 2014 ( آرژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه)
دانلود گلهای بازی ایران نیجریه و گلهای بازی آرژانتین بوسنی با کیفیت عالی hd
پاسخ : دانلود گلهای بازیهای گروه 6 جام جهانی 2014 ( آرژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه)
سلام. پس چرا هیلایت اچ دی بازی ایران را نگذاشتید؟
پاسخ : دانلود گلهای بازیهای گروه 6 جام جهانی 2014 ( آرژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه)
با سلام. لطفاً هایلایت بازیهای ایران در جام جهانی را با کیفیت فول اچ دی در سایت قرار دهید. فقط فول اچ دی. همچنین صحنه هایی که صداوسیما سانسور میکنه را برای دانلود در سای قرار دهید اونم با کیفیت فول اچ دی. با تشکر
تو مدیا فایر بزارین تورو خدا
تحلیل ویدئویی بازی رو از کجا میشه دانلود کرد. همون تحلیل ویدئویی که بصرت گرافیگی بازی رو توضیح میده.
سلام خسته نباشید.لطفاً بازیها رو داخل مدیاپلیر آپلود کنید بیزحمت.با تشکر
roz::
سلام
درخواست دارم از لحظه ی سوت پایان تا تا ترک زمین بازی ایران-آرژانتین رو با کیفیت hd قرار بدین
متشکرم
نقل قول:
سلام
درخواست دارم از لحظه ی سوت پایان تا تا ترک زمین بازی ایران-آرژانتین رو با کیفیت hd قرار بدین
متشکرم
عزیز والا تو ویدئویی که من دارم چیز خواصی نشون نمیده و زود هم قطع میشه. ولی خوب همینو هم براتون اضافه می کنم