نقد و بررسي بازيهاي استقلال در بازيهاي آسيايي ليگ قهرمانان آسيا 2012-2013
به امید قهرمانی استقلال در فصل 2013-2014
نقد و بيان نظرات خودتون از بازيهاي استقلال و حريفان آسيايي در فصل 2013 در این تاپیک قرار می گیرد. لطفاً از ایجاد تاپیک های مشابه بپرهیزید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پاسخ : نقد و بررسي بازيهاي استقلال در بازيهاي آسيايي ليگ قهرمانان آسيا 2013-2014
پاسخ : نقد و بررسي بازيهاي استقلال در بازيهاي آسيايي ليگ قهرمانان آسيا 2012-2013
من الآن به عنوان طرفدار پرسپولیس و در واقع رقیب استقلال اینجا نیستم
من طرفدار ایرانم
انشالله فردا همه مردم تا حمایت کنند و صد هزار نفر پر بشه و استقلال با ارائه یک بازی حساب شده و خوب سرفراز بیاد بیرون......به نظر من بهتره محمد قاضی فیکس باشه و آرش برهانی نیمه دوم بیاد جاش چون آرش سرعتی تره و برای نیمه دوم بهتره دقیقا مثل خلعتبری!!!!!!!!
امیدوارم درصد پاس های اشتباه کم تر باشه و استقلال 3-1 ببره....
پاسخ : نقد و بررسي بازيهاي استقلال در بازيهاي آسيايي ليگ قهرمانان آسيا 2012-2013
ما هم امید واریم ببره ولی ...... eterza::-
تاکتیک استقلال در مقابل الشباب به بن بست می خوره اگه قلعه نویی تغییرش نده ....:eee:
بعد این باخت در بازی لیگ در هفته 27 هم می تونه از لحاظ روحیه تاثیر گذار باشه ...... :luuugh:
و....:shame:
به هر حال به نظر پنجاه پنجاه هست ..... اگه استقلال شانس بیاره بتونه یه دونه از اون سانت های مشت بکنه یا قاضی بزنه گل یا باد بزنه ببرتش تو گل هم خوب می شه!:evaa::ohum:
ماشالا گوله نمکن ...
هر کی ندونه فک میکنه با 20 امتیاز اختلاف بالای سرمونن.
پاسخ : آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال
خدایی جنس چینی کم مون نبود گند زد تو اشیاء ایرانی
حالا شد داور چینی که گند زد تو فوتبال ایرانی
اگه دروغ میگم بگو دروغ میگی؟
آخه پنالتی به این واضحی رو ندید یعنی اینقدر چشاش کور بود؟
کی حرف منو قبول داره؟
بعد از مدت ها یه بازی خوب از استقلال دیدم!
با اینکه باختیم اصلا ناراحت نیستم
خوشحالم که بعد از مدت ها تو تیم حس کردم که دارن از دل و جون مایه میزارن که گل بزنن.همین ارزش داره
باختیم ولی خب داوری هم خوب نبود قشنگ یه پنالتی نگرفت واسمون و چندتا آفساید اشتباه که احتمال گل زدن توش زیاد بود
بدشانس هم بودیم.حنیف یه خورده دقت میکرد الان نتیجه فرق میکرد
در کل خوب بودیم فرصت برای جبران هست.به امید بازی های آینده
در ضمن برای دیگر نماینده های کشورمون از ته دل آرزوی موفقیت دارم
خدایی جنس چینی کم مون نبود گند زد تو اشیاء ایرانی
حالا شد داور چینی که گند زد تو فوتبال ایرانی
اگه دروغ میگم بگو دروغ میگی؟
آخه پنالتی به این واضحی رو ندید یعنی اینقدر چشاش کور بود؟
کی حرف منو قبول داره؟
صد در صد قبول دارم :sad::sad:
نقل قول:
صد در صد قبول دارم :sad::sad:
دیگه کسی نیست که قبول داشته باشه؟