>@< منتخب ویدئوهای برنامه فوتبال 120 شبکه ورزش >@<
پاسخ : >@< منتخب ویدئوهای برنامه 120 شبکه ورزش >@<
دوست عزیز خیلی فکر خوبیه . من خودم دنبال یه سایتی بودم که بتونم کلیپ های جالب این برنامه رو دانلود کنم و چه خوب که تو دربی خودمون این تاپیک رو داشته باشیم .
فقط سعی کن بیشتر از مدیافایر استفاده کنی چون 2 تا از کلیپ ها که امتحان کردم با مدیافایر دانلود نمیشد .
موفق باشی roz::
نقل قول:
دوست عزیز خیلی فکر خوبیه . من خودم دنبال یه سایتی بودم که بتونم کلیپ های جالب این برنامه رو دانلود کنم و چه خوب که تو دربی خودمون این تاپیک رو داشته باشیم .
فقط سعی کن بیشتر از مدیافایر استفاده کنی چون 2 تا از کلیپ ها که امتحان کردم با مدیافایر دانلود نمیشد .
موفق باشی roz::
سلام به شما و همه بروبچه های ایران زمین
واقعیتش این برنامه 120 جاش سال ها بود که توی صدا و سیمای ما خالی بود ... به نظر من بهترین برنامه مربوط به فوتبال های خارجیه ... واسه همین سعی میکنم به بهترین نحو ممکن پوشش بدم. بعضی کلیپاش خیلی زیباست
در مورد لینک هم بگم که، چشم سعی میکنم حتما مدیافایر بذارم. اون 2تایی هم که نداره ایراد از من نیست ایراد از سایت embed هست که برام ریموت نکرد روی یوزر مدیافایرم ... ولی چشم سعی میکنم حتما بذارم ... یعنی همیشه میذارم ...
فقط اگر بعدا احیاناً مدیا فایر توی لیست لینک ها نبود از sockshare استفاده کنید. هم خیلی راحت تر لینک میده و هم سرعتش بی نظیره !!!
حتما امتحانش کنید پشیمون نمیشید roz::
ضمنا از شما دوست عزیز ممنونم که نظر دادید و پیشنهاد ارائه دادید ... پیروز باشید :danc:
ادامه بده
خیلی از کلیپ هات خوشم اومد:rose:
بازم بزاردیگه جانمentezar::...................