~¤§¦ دانلود 10 گل برتر ، لیگ برتر ایران + نظرسنجی | فصل 92-1391 ¦§¤~
پاسخ : ~¤§¦ دانلود 10 گل برتر لیگ برتر ایران + نظرسنجی | فصل 92-1391 ¦§¤~
تا آخرای کلیپ رو که داشتم نیگا میکردم میخواستم به گل روح الله عرب که روی یه کار زیبای تیمی بدست اومد رای بدم :nishkhand:
اما گل رفیعی رو که دیدم با خودم گفتم درجا باید به این رای بدم :nishkhand: آدم رو یاد گل 3 سال پیش برباتف به لیورپول میندازه! گل بهادرانی هم یه شوت ژابی آلونسویی قشنگ بود ولی من باز همون گل رفیعی رو انتخاب میکنم :nishkhand:
به نظر من بهترین گل رو روح الله عرب زد . گلش در حد گلهای اروپایی بود
گل بهادرانی هم قشنگ بود .
لینک های مدیافایر هم مشکل داره
نقل قول:
لینک های مدیافایر هم مشکل داره
تست کردم مشکلی نداشت !؟
ضمنا 2 کلیپ دیگه با عنوان (10 سوتی یا اشتباه فاحش لیگ) و (10 بازی دراماتیک) این فصل هم بزودی در دو تاپیک جداگانه زده میشه .
پس گل مهدوی به استقلال تو هفته آخر لیگ چرا نیست؟
چرا گل اشجاری به داماش نیست؟
نقل قول:
پس گل مهدوی به استقلال تو هفته آخر لیگ چرا نیست؟
داداش قرار نیست که هر گلی که زده میشه رو بزاریم جزو 10 گل برتر !؟؟؟ این گلها مربوط به کل 34 هفته برگزار شده هست ، و از کل فصل انتخاب شده ؟؟ گل مهدوی و چند گل دیگه اون زیبایی لازم رو نسبت به این 10 گل نداشتن .
نقل قول:
چرا گل اشجاری به داماش نیست؟
گل اشجاری هست که ؟!!!
واقعا از آقا محمد و آقا جعفر و نیما که در تهیه این کلیپ و کلیپ های مربوط به هفته های مختلف لیگ برتر تلاش کردن باید تشکر کنیم.
اگه این افراد و چند نفر از فعالای سایت نباشن و افراد غیر فعالی مث من اینجا باشن دربی تار عنکبوت میبنده.
این محسن خان هم که خیلی داره علیه استقلال و استقلالیا جوسازی میکنه و انگار خوب به قوانین اینجا آشنا نیست ازش میخوام کمی فنی تر بحث کنه.
البته این جمله آخری جاش اینجا نبود ولی گفتم دیگه.