ضربات ایستگاهی و آموزش تکنیک ها در pes 2013
با سلام خدمت دوستان
بچه ها حرکی در مورد تکنیک های pes 2013 چیزی میدونه اینجا بزاره
مثلا یکی اینکه بازیکن حریف چطوری توپ رو به پشت سر ما میندازه
و یکی هم اینکه حرکی فیلمی یا چیزی در مورد ضربات ایستگاهی داره بزاره ( خیلی دنبالش گشتم نبود بگین دیگهههههههههه )
پاسخ : ضربات ایستگاهی و آموزش تکنیک ها در pes 2013
از همتون ممنون که از این پست استقبال گرمی کردید !!!!!!!:nishkhand::luuugh:om:::chi migi::aaaaaa::aaaa::-ang
نقل قول:
از همتون ممنون که از این پست استقبال گرمی کردید !!!!!!!:nishkhand::luuugh:om:::chi migi::aaaaaa::aaaa::-ang
salam kashtashow age morabe tanha bezani ba jaht chapo rast vase kad be nazar man behtrin kare az nazdikam morabe daste payne va ahti k mikhai kad bedii
on k toop mindaze bala sar age be dase negah koni jahtesh ham ba be ghol ma anlog hast ham 4jaht sade
be anlog chab dobare feshar bede be samte to ye sedai mide tagh tagh :D
toop boland mikone dribel mizane albte in khili ghadime hast pes 11 ham dasht
age hoslam shud post kamel0o moratb tarii mizaram vast :look:
ki::ki::
ki::
ممنون دوست عزیز ولی یکم نا مرتب نوشای نفهمیدم هیچی !!!!!!:whistle3:
من میتونم یه راهنماییت کنم :
اون هم اینه که ضربات ایستگاهی از راه یه کم دور معمولا 25 تا 30 متر دو تا بازیکن پشت توپ میاری و با بازیکن دوم شوت میزنی که خیلی جواب میده
البته بازیکن دوم پشت توپ باید آمارش خوب باشه
بازیکنایی هم مثل کاکا نصری آلونسو و مایکون خیلی خوب میزنن
نقل قول:
من میتونم یه راهنماییت کنم :
اون هم اینه که ضربات ایستگاهی از راه یه کم دور معمولا 25 تا 30 متر دو تا بازیکن پشت توپ میاری و با بازیکن دوم شوت میزنی که خیلی جواب میده
البته بازیکن دوم پشت توپ باید آمارش خوب باشه
بازیکنایی هم مثل کاکا نصری آلونسو و مایکون خیلی خوب میزنن
ممنون دااااااش
یه سوال دیگه داشتم اون هم این بود که کسی یه استراتژی خاصی برای بازی داره یا یه تاکتیک خاصی رو به کار میبره
اگه این طوری هست بگین ما هم بهرمند شیم
دوستان ممنون از راهنماییتون و روش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خوب کار کرد
این هم گلی که زدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و البته اگه کسی میدونه چطوری میشه کات دار زاد بگه
کات دار بازیکنایی که شوت تکنیکیشون بیشتره میتونن بزنن.....مثه پیرلو.....
پاس پشت مدافعم l1 و مثلثو باهم میزنی که پاس چیپ میده.......برای کرنر بالا l1 بعد دایره رو باهم بزن که سانترو سرعتیو با ارتفاع کمتر بکشه گل قیچی هم میتونی اینجوری بزنی
ضربه ایستگاهی هم l1 و بالا و مربعو باهم بزنی شوت قدرتیو سریع میزنه که برا بازیکنایی مث زلاتانو رونالدو خیلی مناسبه.....
نقل قول:
کات دار بازیکنایی که شوت تکنیکیشون بیشتره میتونن بزنن.....مثه پیرلو.....
پاس پشت مدافعم l1 و مثلثو باهم میزنی که پاس چیپ میده.......برای کرنر بالا l1 بعد دایره رو باهم بزن که سانترو سرعتیو با ارتفاع کمتر بکشه گل قیچی هم میتونی اینجوری بزنی
ضربه ایستگاهی هم l1 و بالا و مربعو باهم بزنی شوت قدرتیو سریع میزنه که برا بازیکنایی مث زلاتانو رونالدو خیلی مناسبه.....
خیلی ممنون دوست عزیز
این حریف یه تکنیکی داره وقتی پاس میده بازیکن توپ رو میبره بالا و میندازه پشت سر مدافع من
چطوری میشه این تکنیک رو انجام داد
نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز
این حریف یه تکنیکی داره وقتی پاس میده بازیکن توپ رو میبره بالا و میندازه پشت سر مدافع من
چطوری میشه این تکنیک رو انجام داد
اگه بخوای این تکنیک رو انجام بدی باید دسته هات شوک یا همون آنالوگ داشته باشه
بعدش هم چراغ شوک رو روشن میکنی که آنالوگ ها فعال بشن
بعدش اگه بخوای این تکنیک رو انجام بدی موقعی که به بازیکنت پاس میدی قبل از اینکه توپ تو پاهاش بخوره آنالوگ سمت راست رو فشار میدی اون وقت توپ رو بلند میکنه