سلام دوستان.
میشه لطف کنید گل چهارم زلاتان به انگلیس رو در بازی دوستانه اخیر رو بذارین؟گشتم فقط تونستم کلیپ بدون کیفیتش رو از یوتیوب پیدا کنم.ممنون میشم برام لینک اچ دیشو بذارین.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان.
میشه لطف کنید گل چهارم زلاتان به انگلیس رو در بازی دوستانه اخیر رو بذارین؟گشتم فقط تونستم کلیپ بدون کیفیتش رو از یوتیوب پیدا کنم.ممنون میشم برام لینک اچ دیشو بذارین.
آره آقا اگه میشه بذارید، خیلی ممنون میشم
Zlatan Ibrahimovic 4-2 Goal Vs England HD By Arman.Leo
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حجم : 52.6 مگابایت
مدت زمان : 1:44
رزولوشن : 720*1280 (اچ دی)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با کیفیت flv هم اگه میشه بذارید.......................
آقا آرمان دستت درد نکنه داداش.ممنون.
انگلیس – سوئد
سوئد ۴ - ۲ انگلیس | دانلود ۶ گل این بازی
سوئد در بازی دوستانه با انگلیس ۴ بر ۲ پیروز شد.
هر ۴ گل سوئد را زلاتان به ثمر رساند.
کیفیت HD
دانلود گل های بازی سوئد و انگلیس:
دانلود گل های زلاتان ابراهیموویچ به سوئد:
گل اول زلاتان ابراهیموویچ ( [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]- [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
گل دوم زلاتان ابراهیموویچ ( [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]- [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
گل سوم زلاتان ابراهیموویچ ( [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]- [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
گل چهارم زلاتان ابراهیموویچ ( [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]- [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
(( گل چهارم )) = ((گل برگردون و بسیار زیبا زلاتان به انگلیس))
دانلود گل های انگلیس :
دانلود گل دنی ولبک - گل اول انگلیس ( [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]- [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
دانلود گل استیون کالکر - گل دوم انگلیس ( [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]- [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
Zlatan Ibrahimovic 4-2 Goal Vs England SD By Arman.Leo
** گلهایی که دوست عزیزمون کپی کرده اند گویا اچ دی بودند و من درخواست رو به صورت اچ دی قرار داده بودم البته گل 4 رو
این هم همون گل چهارم با کیفیت پایین و البته حجم پایینتره **
حجم :12.6 مگابایت
مدت زمان:1:26
رزولوشن :480*720