!!! تاپيك ويژه تكل هاي خطرناك و خطاها و مصدوميت هاي شديد بازيكنان فوتبال !!!
به خاطر اينكه از كوچيكي روحيه لطيفي داشتم تصميم گرفتم اين تاپيك رومانتيك رو راه بندازم :nishkhand:
فقط نوع تصاويري كه مي گذاريد جوري باشه كه طرف وقتي مي بينه ديگه جرات نكنه صحنه آهسته رو ببينه :tars: بايد خلاصه خفن باشه chomagh
تكل از پشت , شكستگي ساق , در رفتگي زانو , شكستگي گردن :eyyyyy::hehee: هم اگه داشتيد بگذاريد :nishkhand:
به بهترين صحنه اي كه گذاشته ميشه از طرف انجمن حمايت از بازي جوانمردانه يك عدد كفش 30 استوك با استوك هاي فولادي و از جنس ميخ :nishkhand: اهدا خواهد شد.
تكل وحشتناك دني آلوز بازيكن بارسلونا روي پاي بازيكن ريسينگ
براي شروع خودم يك صحنه كاملآ رومانتيك و عاطفي رو قرار مي دم :nishkhand:
دني آلوز با استوك هاي مباركش روي ساق پاي مبارك بازيكن تيم ريسينگ همچين تكل رفت كه گويي قصد جان او را داشته است :ohum:
نكته جالب اينه كه داور فقط يك خطا اعلام كرد :nishkhand: احتمالآ چون نتونسته بكشه داور كارت نداده dallliii
بزن بزن كريس رونالدو و روني در جام جهاني 2006
منم يك كليپ باحال پر از تصاوير رومانتيك دارم :nishkhand::tars:
مي خوام فلش بك بزنم به جام جهاني 2006 بازي پرتغال و انگليس كه وين روني با لطافت تمام خيلي اتفاقي يك خطاي اتفاقي كرد :hehee: بعدش هم كه همه جمع شدن و بزن بزن و :chi migi: بعدش هم كه كريس رونالدو اومد جلو يك درگيري هم بين اون با روني شدو خلاصه در حد فيلم هندي توي اين چند دقيقه مي تونين صحنه هاي رومانتيك ببينيد dallliii2 تا لينك دارم.
مصدوميت رونالدو در اينتر ميلان
اين كليپ رو توي قسمت خود رونالدو هم گذاشته بودم اما بي ربط به اينجا هم نبود
دانلود کلیپ مصدومیت شدید ادواردو مهاجم جوان آرسنال + چند عکس
نقل قول:
سلام
دو تا صحنه از خطای وحشتناک میخوام؛
1-همونی که دوست قبلیمون گفت.یه خطا از ویتسل(ویستل) توی لیگ بلژیک که منجر به محرومیت 10 جلسه ای شد براش
2-خطای معروف مارتین تیلور روی ادواردو که اونو یه سال مصدوم کرد
هردوخطا،پای بازیکن هدف رو شکست!!
خواهشا اگه دارید دریغ نکنید!
خب چند نفر از دوستان این صحنه دلخراش رو خواسته بودند dallliii
از اون تصاویری هست که وقتی آدم می بینه تنش گیز می زنه :nishkhand:
البته خدا رو شکر که ادواردو دوباره به میادین برگشته :eyvalla:
دانلود کلیپ مصدومیت شدید ادواردو مهاجم جوان آرسنال + چند عکس