به نظر شما از بین بازیکنانی که تا به حال به لیگ برتر ایران آمده اند کدام بازیکن هم از نظر کیفی و هم فنی و هم اخلاقی از دیگران سر تر بوده است؟
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر شما از بین بازیکنانی که تا به حال به لیگ برتر ایران آمده اند کدام بازیکن هم از نظر کیفی و هم فنی و هم اخلاقی از دیگران سر تر بوده است؟
با توجه به آمار عماد رضا بهترینه تو این لیستی که گذاشتی پوریا جون .......... ولی به نظر من ادر لوسیانو ادینیو و جانواریو بهترین های ادوار لیگ بودند
اونوقت ساموئل چطور با دو بازی تو این لیست قرار گرفتthink::نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنظره منم جانواریو عماد رضا
جانواریو هم ازنطر بازی وجام محبوبت بین طرفداران هم درزمان بازی دراستقلال وسپاهان.اخلاق خوب
ساموئل با توجه به سابقه ی موفقش و بازی در تیم های بولتون و استون ویلا و بازی در تیم جوانان آث میلان اسمش دراین لیست قرار گرفت.بیشترکارشناسای ایرانی ساموئل رو بهترین بازیکن خارجی تاریخ لیگ برتر میدونند.از جمله آقای تقوی و محصص.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنان خوب زیادی میتونستند علاوه بر جانواریو درلیست قرار بگیرند اما لیست شلوغ میشد و کیفیت نظر سنجی میومد پایین.برای همین بخش سایرین رو گذاشتم تا اگر کسی بازیکنی رو مد نظر داره که تو لیست نیست این گزینه رو علامت بزنه و دربخش پاسخ ها اسم بازیکن مد نظرشو رو بگه.
فابیو جانواریو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کرار که از نظر اخلاقی زیاد خوب نبود
ساموئل هم که 4 بازی بیشتر نکرده نمیشه نظر داد
میون این ها ابراهیم توره از نظر فنی و اخلاقی از بقیه گزینه ها بهتره
به نضر من ادینهو بهتر از همه بود کاش نمیرفت میبینید مس چقدر بد بازی می کنه
:soal: لوسیانو ادینهو :soal:
به نظر من لوسیانو ادینهو.:ohum: