هشتمین مهمان نیمکت دربی [[ گفتگوی خودمونی با مورینیو ... ]]
به نام خدا
هشتمین بخش از نیمکت دربی و هشتمین میهمان این بخش: مورینیو ...
اطلاعات مربوط به هشتمین مهمان
نام کاربری: مورینیو...
پست کنونی در سایت: عضو دربی
نام و نام خانوادگی: پوریا یزان پرست
تاریخ تولد: 171/10/15
محل تولد: شهرستان آمل (استان مازندران)
تیم های مورد علاقه: رئال مادرید/استقلال/منچستر یونایتد
بازیکنان مورد علاقه: کاکا/کانالس/ نوری شاهین/فابیو کوئنترائو
رشته تحصیلی: علوم تجربی
قوانین مربوط به بخش نیمکت دربی
1_ از مطرح کردن سئوالات تکراری و سئوالات نامناسب خودداری کنید ( سئوالات نامناسب حذف و یا توسط مدیران ویرایش می شود )
2_هر شخص تنها می تواند در 3 پست سئوالات خود را مطرح کند و در هر پست حداکثر 40 سئوال می تواند بپرسد ( تا زمانی که به سری اول سئوالات شما پاسخ داده نشده از مطرح کردن سری دوم سئوالات خودداری فرمایید )
3_مهمان نیمکت دربی باید به صورت نقل قول به سئوالات پاسخ دهد یعنی در زیر هر سئوال باید جواب آن سئوال را بنویسد.
4_ مهمان نیمکت دربی باید حداکثر تا 12 ساعت به سئوالات طرح شده پاسخ دهد . در صورت اینکه مهمان در پاسخ به سئوالات کوتاهی کند از نیمکت اخراج شده و تاپیک مربوطه حذف می شود.
5_ از شروع نشستن مهمان بر روی نیمکت تا 1 هفته این تاپیک باز است و سئوال و جواب ها انجام می گردد.
6_ مهمان دربی باید به تمامی سئوالات پاسخ دهد و از تفره رفتن خودداری کند ( البته به جز سئوالاتی که نا مناسب باشند و تشخیص آن با مسئولین سایت است که سئوال را حذف می کنند )
-
پاسخ به سوالات داداش گلم رضا
[به به ! ببین کیو نشوندن رو نیمکت:hehee: داش پوریای گل dallliii بریم یه کم سوال پیچش کنیم :hehee:
نوکرتم داداش بپرس
داش پوریا آماده ای بریم ؟:nishkhand:
آره داداش.فرمونو سفت بگیر بریم!
سلام
سلام داداش.
1- چرا به مورینیو علاقه مندی ؟
به خاطر کارنامه ی موفقش بخاطر اخلاق خاصش به خاطرباهوش بودنش.و در آخربخاطر اینکه ازنظر اخلاقی شبیه خودمه و شخصیتشو دوست دارم.
2- تا حالا شده به خاطر کل کل تو فوتبال کتک بخوری ؟ :nishkhand:
نه. معمولا همیشه درجنگ های رونانی و کل کل ها برنده میشم ولی پیش نیومده کتک بخورم.چون انصافا حرف غیر منطقی نمیزنم.
3 - نظرت راجع به الکلاسیکوی 163 چیه ؟
آمار کل کلاسیکو ها از دستم در رفت اگه منظورت ال کلاسیکو ی قبلیه باید بگم مهمترین عامل باختمون فشار رسانمه ها بود و اگه منظورت ال کلاسیکوی بعدی درجهنم نوکمپ هستش باید بگم کار فوق الاده سختی داریم و شخصا امید به پیروزی ندارم.ولی درسرنوشت قهرمانی ما بسیار مهمه.(اگه میخوایم قهرمان لالیگا شیم باید حداقل از بارسلونا یک مساوی بگیریم)
4- بهترین خاطره ی فوتبالیت چیه ؟ (( اگه زحمتی نیست بدترینش رو هم بگو ))
بهترینش اومدن مورینیو و کریس رونالدو و کاکا به رئال مادریده.بدترینش هم مربوط میشه به اولین ال کلاسیکوی مورینیو که 5 بر صفر درنوکمپ باختیم و حذف تیم ملی برزیل به دست هلند درجام جهانی 2010
5 - از چه غذایی خوشت میاد ؟
هرغذایی که توش ماهی باشه.عاشق ماهی ام.شب تا صبح ماهی بخورم سیرمونی ندارم.
6- از چه غذایی بدت میاد ؟
از بادنجون و گوجه و پیاز پخته شده متنفرم.مادربیچاره ام ازدستم گرفتار شده.:ey babaaa:
7 - ازدواج نکردی ؟ اگه نکردی تو فکرشی ؟ dallliii
نه بابا ازدواج چیه.هنوز موقعش نشده ولی شاید برم دختر مورینیو رو بگیرم البته اگه بهم بده که نمیده چون شرطش اینه که ملیت دامادش پرتغالی باشه .شوخی کردم .
فکر کنم تو سن 26 الی 27 سالگی ازدواج کنم.
8 - نظرت راجع به اینا چیه ؟
9 - زیدان :
اسطوره ای که هرگز فراموشش نخواهم کرد.
10 - خودم : dallliii
خودتم شخصیتت مثل زیدان عالیه. بیستی داداش.(بی خود نیست که رفیقمی!)
11 - درست خوبه ؟ چرا علوم تجربی ؟
تست زنیم خوبه.درسم متوسطه.
عاشق پزشکی و زیست شناسی ام.همین طور عاشق ابوعلی سینا.
از بیماری گرفتگی قلب و بیماری های چشمی متنفرم و نمی خوام هیشکی دچارش بشه برا همین اگه پزشکی قبول شم نهایت سیعمو میکنم ریکی از شاخه های تخصصی قلب یا چشم وارد بشم و بیماری های چشمی ای که منجر به نابینایی میشه رو ریشه کن کنم. یا قلبی که جایگاه خداست رو خوب کنم.
12 - بهترین بازیکن تاریخ فوتبال از نظر تو کیه ؟
نمیشه دقیقا بهترین بازیکن تاریخ رو انتخاب کرد چون بی انصافیه.هربازیکنی درهردوره امکانات خاصی رو داره و باهاش تمرین کرده و پیشرفت میکنه.ولی این بازیکنان درعصر خودشون بهترین بودندو هستند.
مارادونا و پله و باتیسوتا و کانتونا و زیدان و ماکه له له و اولیور کان و بکام ورونالدو نازاریو .
13 - به جز فوتبال به چه ورزش دیگه ای علاقه مندی ؟
به تنیس و ورزش ووشو هم علاقه مندم. شنا رو هم کمی دوست دارم.
14 - نظرت راجع به رئالی های سایت و تاپیک رئال چیه ؟
رئالی های سایت دانش فنی بالایی دارن(با رعایت عدالت میگم).تاپیک های رئال مارید و بخش رئال مادرید با این کاربران و مدیریت بالا و خوب علی رضا به نظر من بهترین تاپیک ها وبخش سایت هستند.بخش رئال مادرید هردفعه داره ایده های نو ارائه میده مثلا ایده ی پیش بینی رئال مادرید و امتیاز دهی به کاربران و نظرسنجی باشگاه رئال مادرید و بخش نامه به بازیکن محبوب.(فکر نکنم چنین تاپیک هایی دربخش های دیگه ی سایت باشه که این نشون دهنده ی مدیریت بالای مدیر ما علی رضا و مدیریت کل سایت آقا ی جعفر صادقی هستش)
15- یه جک هم بگو ودیگه خلاص ...................
سه نفر باهم میرن دزدی. صاحب خونه از سر و صداهاشون بیدار میشه این سه تا احمق هم هرکدومشون میرن داخل یک گونی قایم میشن.صاحب خونه که به کیسه ها مشکوک میشه به اولین کیسه لگد محکمی میزنه دزد داخلش چند تا نون خشکی که توجیبش داشت رو صدا داد تا صاحب خونه فکر کنه درون گونی نون خشکه.به کیسه دوم لگد زد دزد دوم هم به همین ترتیب کاری کرد که از کیسه صدای گردو بیاد.به کیسه سوم لگد میزنه دزد نگون بخت چیزی تو جیبش نبود که کاری کنه صدا بده برا همین ساکت موند صاحب خونه دوباره لگد میزنه بازم صدایی نمیده دوباره خیلی محکم لگد میزنه دزده شاکی میشه و از کیسه میاد بیرون و دا میزنه احمق آرده آرد که صدا نداره .(ببخشید که طولانی شد.لطیفه یادم نبود داستان طنز تعریف کردم)
فعلا همین 15 تا بسه تا ببینم چطور میشه
بسه؟ تازه گرم افتاده بودم سوالاتت باحال بود.
فعلا بای .........
خداحافظ سالار.بازم بیا.