لطفا نظرتون رو دراین باره با ذکر دلیل بیان کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا نظرتون رو دراین باره با ذکر دلیل بیان کنید
دروازبان هم بدون تعصب میگم van der sar انصافا عالی بود و حقشه انتخاب بشه ولی حیف که بازم کاسیاس میشه ....واقعا بی عدالتیه چرا باید کاسیاس انتخاب بشه البته کاسیاس هم عالیه ولی حقه ادوینه
من رای دادم به والدز چون کاسیاس و بوفون فصل 2010_2011 کاری نکردن حالا نویر نفر دوم ولی خیلی بی انصافی باید van der sar تو نظرسنجیت باشه
داداش ما داریم این فصل رو میگیم . ون در سار فصل قبل خداحافظی کردki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه توی عنوان نوشتی بهترین سال به نظر من هم باید ادوین میشد...
در ضمن من به خاطر استعداد فوق العاده اش به نویر دادم!
والدز که هیچی اصلا حرفش نیست اگه فصل قبلی کمتر از کاسیاس گل خورده به خاطر خط دفاعی خوبشه.به نظر من بین کاسیاس و نویر یکی باید انتخاب بشه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
stekelenburg
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رضا پس چرا استکلمبرگ رو نزاشتیki::
به به داش ممد :chakerim:. خوبی ؟ داداش استکلمبورگ در حد این حرفها نیست کهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]